![]() |
|
Ja mislim da za očitavanje tablica trebaju uz stroj zaposlit i 5 pari očiju i još šesti par koji njih kontrolira!
|
Citiraj:
A zeznul ga zavoj, očito nije ruta kojom svaki dan ide :lol2: |
Citiraj:
Jep tako to i radi, i to za svaki stroj 5 ljudi + supervisor :D |
Ne samo da će očitavati transpondere pri ulasku na autoput nego će imati i mobilne ekipe za kontrolu. :hitthewal:
|
Citiraj:
Svakako nije za žaliti, zamisli samo da takvom naiđeš iz suprotnog smjera s djetetom, npr. |
Citiraj:
|
Za one s viškom para. 'Zlatnoj mladeži' sigurno sline cure.
https://www.index.hr/oglasi/lamborgh...us/oid/1559726 |
Sve je gore na cestama. Sad uopće nije rijetko da mi svako malo izlete iz sporedne ali ono bez gledanja samo mi presjeku put pred facom pa ko živ ko mrtav. Žmigavci i svjetla su odavno već mnogima samo za štednju žaruljica.
|
Citiraj:
Sa iste stranice predložena slični oglasi (vozila): https://i.postimg.cc/7593xKqg/index-hr.png ... kakav portal, takav i oglasnik :D |
došlo vrijeme za zamjenu kočnica, još uvijek valja ate powerdisc/brakes ?
ima ko di ispod cijene ili da je palo iz kamiona :D |
S koje se stranice ovdje narucivalo autodijelove? Neka poljska stranica je bila u pitanju cini mi se?
|
Nisam u toku od kad se mijenjalo.
kod kupovine rabljenog domaćeg auta: -jel se sve na tehničkom rješava, i probe, porez koji se prije plaćao na Poreznoj, znam da ne mora biti više ovjeren kupoprodajni ugovor. |
Da, sve ide u STP-u, čak i ovjera prometne. Pripremi iznos za porez jer će te odmah tražiti.
|
Riješio regu za Punto 1.9 JTD u četvrtak. Kaže gospodin u STP-u da sa ODB-a vuče RPM i temperaturu da ne mora kablove spajati. Na kraju mu je krivo čitalo RPM pa je opet spajao kabel na aku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanimljivo. Znači baš niš neide više na policiju. Puno hvala. Citiraj:
|
Rekao mi šogor(od sestre muž) da se legalno 5% poreza izbjgne lako..
Oni su neki dan kupili auto,napisali kupoprodajni na sestru i sestra je njemu(svom mužu) darovnim ugovorom darovala auto i onda nisu platili porez...sve u istom danu.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odmah po pisanju kupoprodajnog napisao se darovni...tako su rekli,tako je proslo..i meni je debilana ali eto..
Valjda i je rupa da se ne prepise na sestru vec ona odmah pokloni mužu.. |
Ta rupa radi već godinu i pol .. svi oko mene su ju iskoristili. I ja sam sumnjao ali stvarno radi . Ne znam zasto se ne traži plaćanje poreza za medjuvlasnika...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Aha, te ekološke komponente vjerojatno misli na skinut DPF, blokiran EGR, možda skidan katalizator itd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čekaj, ja kupim auto od xy fizičke osobe i isti dan ga poklonim ženi, zar nisam ja i dalje obveznik plaćanja poreza na kupoprodaju auta?
|
Citiraj:
U biti nemaš što izgubiti jer čak i da jednom počnu naplaćivati to platiš isto kao i da si sam kupio jer prijenos na djecu i supružnika nije oporeziv |
Citiraj:
Jasno da ne plaća onaj ko je darovnim ugovorom dobio auto na poklon. Ali valjda trebas prvo biti vlasnik auta da bi ga poklonio ili...? A da bi postao vlasnikom trebaš platiti i porez kad ga kupiš. E pa kako onda postaneš vlasnik bez da si platio porez? |
Da je tako ne bi bila rupa u zakonu.
|
Citiraj:
Logika kaže da bi trebao prvo platiti porez da ga možeš prodati ali eto nije tako |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:42. |
|