![]() |
Supernatural :lol2:
|
Citiraj:
|
Ja gledam uredno Silicon Valley, predobra serija :)
|
Hvala na preporukama,nabavio sam Sherlocka pa sad to gledam.
Zaboravio sam napisati da gledam serije samo kad sve izađu,ili kad je bar 2-3 sezone gotovo. |
Prati itko Fargo? Jel dobra?
Može neka preporuka tak neke nove serije koja je počela nedavno? |
Citiraj:
|
fargo je odlična serija
trenutno je sve što pratim završilo, tako da bi i meni dobro došle neke nove serije za praćenje ajmo preporuke :) |
Citiraj:
Fargo prva na redu znači. Ajmo dalje |
ovaj mali trol iz sherlocka i LOTR-a me odusevljava svakim novim nastavkom :D
|
da vinci ostala jos jedna epizoda :) jako zanimljivo proslih par epizoda.
silicon valley dosta dobra sad kad su sve ostalo završava :D |
pogledao i ja True Detective do kraja. Dojam je predobar, mozda jedna od najboljih serija koje sam ikad gledao.
Netko je napomenuo da nisu dovoljno razradili lik Zutog kralja, ali mislim da je to sa svrhom napravljeno i da ce se taj dio u nekim drugim sezonama odraditi. |
Ja krećem s Beauty and the Beast..dalje naravno..pogledala par serija i ok mi je..vidjet cemo dalje
|
Uvijek kad pročitam negdje o Beauty and the beast, sjetim se ovog...
Ne volim inače takve gluposti, ali ovo je čisti smijeh :D |
Citiraj:
A gle...tip je zgodan :care: Čisto malo da pobjegnem od ostalih serija... |
pogledao prije nekih tjedan dana cijelu sezonu True Detective.
prvo, ja ne volim woodyja. nisam ga volio u kaficu, ne volim ga vidjeti niti cuti na tv-u, jednostavno mi nikada nije sjeo. ovdje mi je prosao nekako mimo paznje, ok, okrece se radnja i oko njega, ali nije mi bio on kao lik - iritantan :). tako da mi je ovdje bio ok. dok sto se same serije tice......... dobra, kvalitetna, malo neobicna i uvrnuta, radnja plese tamo-amo, gluma..... sve stoji na mjestu, serija je gledljiva, nemam prigovora. ali konkretno 9.4 na IMDB-u? ne, IMO. pogledao sam fest zanimljivijih serija i nebi im dao toliko visoku ocjenu. stvarno rijetko koja serija bi trebala ici preko 9 (ako cemo uzimati ocjenu kao mjerilo kvalitete serije), detektiv mi jednostavno nije toliko >>brutalno dobar<<. plus, prava radnja, prava prica, sama zainteresiranost za seriju mi je porasla tocno u trenutku kada ovako se radujem novoj sezoni, ali necu ju hvaliti i preporucivati kao npr: The Wire Spartacus Game of Thrones Freaks and Geeks Jericho Justified ove serije su (uz iznimku Jericha, koji mi je imao par glupih scena / likova / ljubavnih prica) mi ono, vrh. barem sto se novijeg datuma tice, Sopranose sam namjerno izostavio jer je proslo fest kako sam ga gledao, kao i OZ npr ili Homicide, Law and Order (stariji)...... |
Završila i ona tragedija od Revolutiona. Naravno, završila je kao da se nastavlja, mada je činjenica da je serija otkazana. Debili...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao recimo što ti ne vidiš razlog zašto ima 9.4, ja ne vidim razlog zašto bi imala ispod 9.4, jednostavno ga nemogu naći. Sve u seriji mi je odgovaralo, odmor od priglupih serija koji su tu samo da nas "zabave" na glup i nimalo kreativan način. Uvijek će se naći gro kritika za nešto što je totalno drugačije od velike većine trenutno aktivnih serija. Po meni ono što ovu seriju najviše krasi su kvalitetni i uvijek zanimljivi razgovori koji imaju uvijek neku dubinu skrivenu pozadi. Woody i McConaughey su strašan duo, nažalost to se mjenja idućom sezonom. Kažu Brad Pitt je idući.. :/ Iako moram priznati da si me ugodno iznenadio što si na prvo mjesto stavio Wire (po meni nešto najbolje što se ikad pojavilo na tvu) :) No, isto kao i sa glazbom, sve su to ukusi. Ja sam istinski uživao u svakoj epizodi :) |
Citiraj:
|
True Detective ne zasluzuje 9.4. Definitivno!
IMHO zasluzuje i vise od toga. Jedna od rijetkih serija kojoj imam samo jedan prigovor. Prekratko je trajala :( |
Nova serija The Flash je spin off of Arrow.
Onaj lik Barry iz Arrowa bit će Flash. Smatram da bi to mogla biti zanimljiva serija, samo još nema točnog datuma izlaska prve epizode. |
Studeni ove godine.
|
Zadnja epizoda Agenata Š(t)ita je totalna komedija i sprdnja. A novi Jack Bauer mi je sve bolji iz epizode u epizodu.
Citiraj:
|
Navedena stranica je od danas opet online ;)
|
Hvala. Jutros je još uvijek bila down. Doduše, spora je, ali fercera.
|
Citiraj:
tv crtica release tocka net |
Nego jel mozda tko zna sto je sa 8 epizodom GoT-a? Nikako da se pojavi ...
|
Nema ovaj tjedan, tek idući.
|
Those bastards!
|
Hannibal, spektakl od serije.
Ima jos preporuka za tak nesto gdje je mind game vise istaknut? |
fargo. po mnogo stvari slican, ali i razlicit. po meni tu negdje s hannibalom, iako ne tolko spektakularan.
|
House of Cards, ako već nisi gledao.
Inače, Hannibal me sve više odbijao kako je druga sezona išla kraju. Kao da su iscrpili sve mindfuck ideje i krenuli na maksimalnu brutalnost. |
ma makni mindfuck i brutalnost, ostavi mi samo njegovo kuhanje. gledam 10 sezona po 20 nastavaka samo toga :D
|
Citiraj:
|
Fargo it is čim zavrsim s Southlandom.
House of cards sam pogledao, super serija isto. Kolko sam skuzil za novi True detective dolazi Brad Pitt što bi moglo bit jako dobro s njegove strane, al da je imo šugavih filmova je, vidjet cemo kako ce bit. |
Ovaj Fargo mi se nakon prve serije čini totalnim hitom....natjera te na drugu. Opicena gluma po stvarnom događaju. Bullseye!!!
|
Ako nitko nije spominjao Penny Dreadful, preporuka!
http://www.imdb.com/title/tt2628232/ Svakako zasluzuje vecu ocjenu. Dobra gluma Eve green, kostimi, efekti ... sve mi je sjelo na prvu. Vrlovjerovatno jedan od vecih blockbustera koji bi mogao nadmasiti i najvece. Tematika ... bučkuriš nadnaravnoga |
Citiraj:
|
Je li tko pogledao http://www.prijevodi-online.org/seri...ant-chronicles?
Ja sam 1. sezonu pogledao u jednom dahu, što mi se duže vremena nije dogodilo. :) |
Citiraj:
Pogledala sam prvu, čini mi se OK. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:12. |