PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

gerund 19.05.2014. 18:06

Supernatural :lol2:

Trbonja 19.05.2014. 23:28

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 2597532)
Trebao bih preporuku dobre krim serije.
Nešto tipa zadnjih par koje sam pogledao:The Wire,True Detective i The Killing.
Mentalist sam gledao,ne sviđa mi se i Dextera sam gledao.

The Bridge je nešto između Breaking Bad i True Detective. Pilot epizoda je malo dosadna, ali je ostatak serije OK. http://www.prijevodi-online.org/seri.../the-bridge-us

Mommistake 21.05.2014. 09:59

Ja gledam uredno Silicon Valley, predobra serija :)

Veki-os 21.05.2014. 16:13

Hvala na preporukama,nabavio sam Sherlocka pa sad to gledam.
Zaboravio sam napisati da gledam serije samo kad sve izađu,ili kad je bar 2-3 sezone gotovo.

Juice 21.05.2014. 22:17

Prati itko Fargo? Jel dobra?

Može neka preporuka tak neke nove serije koja je počela nedavno?

freddie 21.05.2014. 22:21

Citiraj:

Autor Juice (Post 2599564)
Prati itko Fargo? Jel dobra?

Može neka preporuka tak neke nove serije koja je počela nedavno?

Fargo ,jedna od najboljih serija.

vranjba 21.05.2014. 22:21

fargo je odlična serija
trenutno je sve što pratim završilo, tako da bi i meni dobro došle neke nove serije za praćenje
ajmo preporuke :)

Juice 21.05.2014. 22:32

Citiraj:

Autor vranjba (Post 2599571)
fargo je odlična serija
trenutno je sve što pratim završilo, tako da bi i meni dobro došle neke nove serije za praćenje
ajmo preporuke :)

Ajd, bar nisam jedini u traženju :D
Fargo prva na redu znači. Ajmo dalje

adaksinjo 21.05.2014. 22:45

ovaj mali trol iz sherlocka i LOTR-a me odusevljava svakim novim nastavkom :D

Princ288 21.05.2014. 23:40

da vinci ostala jos jedna epizoda :) jako zanimljivo proslih par epizoda.
silicon valley dosta dobra sad kad su sve ostalo završava :D

junkieee 22.05.2014. 09:47

pogledao i ja True Detective do kraja. Dojam je predobar, mozda jedna od najboljih serija koje sam ikad gledao.

Netko je napomenuo da nisu dovoljno razradili lik Zutog kralja, ali mislim da je to sa svrhom napravljeno i da ce se taj dio u nekim drugim sezonama odraditi.

Ladytron25 22.05.2014. 09:49

Ja krećem s Beauty and the Beast..dalje naravno..pogledala par serija i ok mi je..vidjet cemo dalje

1v@n 22.05.2014. 09:55

Uvijek kad pročitam negdje o Beauty and the beast, sjetim se ovog...

Ne volim inače takve gluposti, ali ovo je čisti smijeh :D

Ladytron25 22.05.2014. 10:04

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2599725)
Uvijek kad pročitam negdje o Beauty and the beast, sjetim se ovog...

Ne volim inače takve gluposti, ali ovo je čisti smijeh :D

:lol2:

A gle...tip je zgodan :care:

Čisto malo da pobjegnem od ostalih serija...

Burko 22.05.2014. 12:09

pogledao prije nekih tjedan dana cijelu sezonu True Detective.

prvo, ja ne volim woodyja. nisam ga volio u kaficu, ne volim ga vidjeti niti cuti na tv-u, jednostavno mi nikada nije sjeo.
ovdje mi je prosao nekako mimo paznje, ok, okrece se radnja i oko njega, ali nije mi bio on kao lik - iritantan :). tako da mi je ovdje bio ok.

dok sto se same serije tice.........

dobra, kvalitetna, malo neobicna i uvrnuta, radnja plese tamo-amo, gluma..... sve stoji na mjestu, serija je gledljiva, nemam prigovora. ali konkretno 9.4 na IMDB-u? ne, IMO.

pogledao sam fest zanimljivijih serija i nebi im dao toliko visoku ocjenu. stvarno rijetko koja serija bi trebala ici preko 9 (ako cemo uzimati ocjenu kao mjerilo kvalitete serije), detektiv mi jednostavno nije toliko >>brutalno dobar<<.

plus, prava radnja, prava prica, sama zainteresiranost za seriju mi je porasla tocno u trenutku kada

rust ide u iron crusaidere

. sve do tada je sta ja znam..... ne trazim ja samo akciju, napumpanost, aute i zemske, pucnjavu...... ali uljuljkano sve nekako, radnja poprilicno razlomljena sa sadasnjosti i proslosti, da je serija ostala tako kako je krenula prvih par epizoda - bila bi jedna od mnogih prolaznih.

ovako se radujem novoj sezoni, ali necu ju hvaliti i preporucivati kao npr:
The Wire
Spartacus
Game of Thrones
Freaks and Geeks
Jericho
Justified

ove serije su (uz iznimku Jericha, koji mi je imao par glupih scena / likova / ljubavnih prica) mi ono, vrh. barem sto se novijeg datuma tice, Sopranose sam namjerno izostavio jer je proslo fest kako sam ga gledao, kao i OZ npr ili Homicide, Law and Order (stariji)......

fanATIk 22.05.2014. 18:22

Završila i ona tragedija od Revolutiona. Naravno, završila je kao da se nastavlja, mada je činjenica da je serija otkazana. Debili...

geronimo_2 22.05.2014. 18:35

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2599960)
Završila i ona tragedija od Revolutiona. Naravno, završila je kao da se nastavlja, mada je činjenica da je serija otkazana. Debili...

:-(. znaci nema kraja. necu se ni trudit onda gledat, mrzim kad cviknu. nevjerovatno.

wnbeeeE 22.05.2014. 18:36

Citiraj:

Autor Burko (Post 2599794)
dobra, kvalitetna, malo neobicna i uvrnuta, radnja plese tamo-amo, gluma..... sve stoji na mjestu, serija je gledljiva, nemam prigovora. ali konkretno 9.4 na IMDB-u? ne, IMO.

pogledao sam fest zanimljivijih serija i nebi im dao toliko visoku ocjenu. stvarno rijetko koja serija bi trebala ici preko 9 (ako cemo uzimati ocjenu kao mjerilo kvalitete serije), detektiv mi jednostavno nije toliko >>brutalno dobar<<.

Ovo nije tip serije koji bi trebao pucati na show, zabavu i na neku tipičnu napetost koju svaka serija nabija ili pokušava nabiti. Gluma je odrađena vrhunski, priča nije plitka, razgovori su po meni jedni od ako ne i najbolji dosada što smo mogli vidjeti u serijama. Video & sound editing top notch.

Kao recimo što ti ne vidiš razlog zašto ima 9.4, ja ne vidim razlog zašto bi imala ispod 9.4, jednostavno ga nemogu naći. Sve u seriji mi je odgovaralo, odmor od priglupih serija koji su tu samo da nas "zabave" na glup i nimalo kreativan način. Uvijek će se naći gro kritika za nešto što je totalno drugačije od velike većine trenutno aktivnih serija. Po meni ono što ovu seriju najviše krasi su kvalitetni i uvijek zanimljivi razgovori koji imaju uvijek neku dubinu skrivenu pozadi.

Woody i McConaughey su strašan duo, nažalost to se mjenja idućom sezonom. Kažu Brad Pitt je idući.. :/

Iako moram priznati da si me ugodno iznenadio što si na prvo mjesto stavio Wire (po meni nešto najbolje što se ikad pojavilo na tvu) :)
No, isto kao i sa glazbom, sve su to ukusi. Ja sam istinski uživao u svakoj epizodi :)

fanATIk 22.05.2014. 19:09

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2599966)
:-(. znaci nema kraja. necu se ni trudit onda gledat, mrzim kad cviknu. nevjerovatno.

Ma ima kraj, neke bitne stvari se dogode, al sami kraj je ono... bude još slijedeće sezone. A u biti ne bude.

Mileni 22.05.2014. 20:14

True Detective ne zasluzuje 9.4. Definitivno!
IMHO zasluzuje i vise od toga. Jedna od rijetkih serija kojoj imam samo jedan prigovor. Prekratko je trajala :(

ExtremePower 22.05.2014. 23:36

Nova serija The Flash je spin off of Arrow.
Onaj lik Barry iz Arrowa bit će Flash.
Smatram da bi to mogla biti zanimljiva serija,
samo još nema točnog datuma izlaska prve epizode.

fanATIk 23.05.2014. 01:09

Studeni ove godine.

coconut 25.05.2014. 09:45

Zadnja epizoda Agenata Š(t)ita je totalna komedija i sprdnja. A novi Jack Bauer mi je sve bolji iz epizode u epizodu.

Citiraj:

Autor coconut (Post 2596097)
Obzirom da je moje omiljeno mjesto za nabavku serija cijeli tjedan down (hint: *****-bb.org), molio bih na PM par adresa za 'kupnju' serija. Fala unaprijed.

Bump

ONeill 25.05.2014. 10:21

Navedena stranica je od danas opet online ;)

coconut 25.05.2014. 10:52

Hvala. Jutros je još uvijek bila down. Doduše, spora je, ali fercera.

pizdun 26.05.2014. 18:04

Citiraj:

Autor coconut (Post 2601022)
Zadnja epizoda Agenata Š(t)ita je totalna komedija i sprdnja. A novi Jack Bauer mi je sve bolji iz epizode u epizodu.

Bump

tv crtica release tocka net

junkieee 27.05.2014. 14:22

Nego jel mozda tko zna sto je sa 8 epizodom GoT-a? Nikako da se pojavi ...

Mar 27.05.2014. 14:41

Nema ovaj tjedan, tek idući.

trouble 27.05.2014. 16:01

Those bastards!

kasko 27.05.2014. 22:21

Hannibal, spektakl od serije.
Ima jos preporuka za tak nesto gdje je mind game vise istaknut?

adaksinjo 27.05.2014. 22:25

fargo. po mnogo stvari slican, ali i razlicit. po meni tu negdje s hannibalom, iako ne tolko spektakularan.

1v@n 27.05.2014. 22:26

House of Cards, ako već nisi gledao.

Inače, Hannibal me sve više odbijao kako je druga sezona išla kraju. Kao da su iscrpili sve mindfuck ideje i krenuli na maksimalnu brutalnost.

adaksinjo 27.05.2014. 23:15

ma makni mindfuck i brutalnost, ostavi mi samo njegovo kuhanje. gledam 10 sezona po 20 nastavaka samo toga :D

Fatal 28.05.2014. 01:11

Citiraj:

Autor junkieee (Post 2599718)
pogledao i ja True Detective do kraja. Dojam je predobar, mozda jedna od najboljih serija koje sam ikad gledao.

Netko je napomenuo da nisu dovoljno razradili lik Zutog kralja, ali mislim da je to sa svrhom napravljeno i da ce se taj dio u nekim drugim sezonama odraditi.

s obzirom na ovo, cisto sumnjam. Mozda jedino iz perspektive novih likovas, ali nema previse smisla.

kasko 28.05.2014. 19:30

Fargo it is čim zavrsim s Southlandom.
House of cards sam pogledao, super serija isto.

Kolko sam skuzil za novi True detective dolazi Brad Pitt što bi moglo bit jako dobro s njegove strane, al da je imo šugavih filmova je, vidjet cemo kako ce bit.

trouble 30.05.2014. 02:47

Ovaj Fargo mi se nakon prve serije čini totalnim hitom....natjera te na drugu. Opicena gluma po stvarnom događaju. Bullseye!!!

Ziiky 31.05.2014. 08:19

Ako nitko nije spominjao Penny Dreadful, preporuka!

http://www.imdb.com/title/tt2628232/

Svakako zasluzuje vecu ocjenu. Dobra gluma Eve green, kostimi, efekti ... sve mi je sjelo na prvu. Vrlovjerovatno jedan od vecih blockbustera koji bi mogao nadmasiti i najvece.
Tematika ... bučkuriš nadnaravnoga

zhaccc 31.05.2014. 10:28

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 2604359)

Svakako zasluzuje vecu ocjenu. Dobra gluma Eve green, kostimi, efekti ... sve mi je sjelo na prvu. Vrlovjerovatno jedan od vecih blockbustera koji bi mogao nadmasiti i najvece.

Takodjer mi je serije za sad vrlo interesentna, a ocekivao sam da ce biti shit... Vidjeti cemo hoce li se razvodnjeti, za sada su samo 3 epizode vani.

Trbonja 31.05.2014. 14:34

Je li tko pogledao http://www.prijevodi-online.org/seri...ant-chronicles?
Ja sam 1. sezonu pogledao u jednom dahu, što mi se duže vremena nije dogodilo. :)

Ammy 01.06.2014. 11:40

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 2604359)

Pogledala sam prvu, čini mi se OK.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:12.