![]() |
jbg. Kasno palim, bas! A dobro, iovako sam ga htio uzet, pa ako zatreba. sad sam uzeo ovaj slabiji bez SW, pa se nadam da nece nazvati s istom porukom kao danas. Iako, rekla mi je da tog slabijeg imaju na stanju i da mi mogu taj poslati...
|
Citiraj:
|
Moj soundbar je završio u Pazinu umjesto u Rijeci.
Blaženi Overseas. A valjda će doć do nove godine... |
Kakav je ovaj TS7000?
Nista ne nalazim po netu…zanima me samo ima li dovoljno bassa za puni zvuk? Ide u spavacu pa mi ne treba sw, ali zelim da ima drasticno bolji zvuk od tv-a |
Citiraj:
|
Da je manjih dimenzija soundbar uzeo bi ga i ja. Kud je skoro širok kao tv od 108cm dijagonale, tu još ne stane ispod njega (a još je na nosaču i iznad komode), tako da bi morao ići ispred tv-a ili iza njega, a to mi je glupo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam neki osjećaj da bi ovaj polako mogao cjenovno kliziti dolje mic po mic https://graph.keepa.com/pricehistory...49GG&domain=de |
A dispatched sinoc :D nema veze necu propast za 20 eura :)
|
Javi dojmove. Pogotovo kamera, koja je u tom segmentu cijena jako bitna
|
Moj predosjećaj je da neće bit neka posto je omnivision senzor, nije dakle ni sony ni samsung koji su lideri, taj dio reviewa nisam ni pogledao :D
|
Citiraj:
|
Moji dojmovi vezani za TCL TS5010 soundbar zasad su podijeljeni... Prva stvar sto me neugodno iznenadila je nedostatak HDMI utora. Postoji optički ulaz, standardni 3.5mm jack i usb utor za direktno slušanje muzike sa sticka... U paketu dođe i neki mali kabel sa IC recieverom na jednom kraju koji služi da bi "presreo" komande sa daljinca od tv-a i na taj način eliminira potrebu za 2 daljinska... TLDR, nisam ga uspio upogoniti. Soundbar je zasad spojen preko običnog aux kabela sa 3.5mm jackom. Zvuk je naravno neusporedivo bolji/puniji od onog koji dolazi iz tv-a, no ne može se fino tunirati - kao što bi mogao da ima HDMI :fuming:. Na malom daljincu postoje 3 preseta od kojih svi imaju prenaglašen bas. Još jedan problem je što je minimalan volume preglasan - doslovno i gradacija glasnoće je gruba. Sreća pa imam na tv-u opciju "Night volume" (ili nešto slično) pa tako smanjim zvuk na prihvatljivu razinu u kasnim satima... Dobra stvar je što se moze montirati na zid ali to nije ništa neuobičajeno. Sve u svemu da ima HDMI i da se zvuk može bolje kontrolirati dojam bi bio jako dobar. Zvuk nije loš ali definitivno nedostaje kontrole. Sutra ću ga spojiti preko optičkog kabela pa cu viditi jel mogu mijenjati kakve opcije za zvuk...
|
eKupi sramota od BF akcije. Na brzinu sam pregledao stvari koje me zanimaju i neke stvari su skuplje nego u drugim trgovinama kad ni nisu na popustu. Primjer Galaxy a52s je na eKupi 2.700 kn...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
https://www.maxgaming.com/en/frequently-asked-questions Neke stvari su malo skuplje nego kod nas ali imaju dosta marki koje nema kod nas ni na Amazonu. Taj svoj miš nisam nigdje našao nego kod njih. Uzeo sam ga prvenstveno jer je Logitech odugovlačio tada sa izlaskom remastera MX518. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok kak da dođem to ovog Firestick 4k max za 37€ preko .de?
"This version of the product only ships to Germany and Austria. Looking to ship internationally? Click to see more." Click i nema akcije za international. :/ |
Citiraj:
|
Ahh baš sam mislio da neću morat. :(
Đaba ta akcija onda... Niš od tog. |
Citiraj:
|
Ček neš sam pobrkao onda.
Amazon poštarina kaže 10 eura, plus mailbox 10? Zar nije tako? Edit: Ajme panjina. Mogao sam prvo prebacit na njemačku adresu... Tak je valjda đaba. XD Da vidimo... Ofc da je. Noob. Riješeno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bez reklama je 95 EUR. Pošto nisam upućen kako te reklame ferceraju, pitanje je da li se isplati dati 15 EUR više za "bezreklamni" model ? |
Mene zanima mogu li se na taj tablet instalirati Google servisi?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:14. |