![]() |
Imaš N8 rabljenu u Neutrinu za 2300kn...
https://neutrinomobile.hr/nokia-8-64...m_medium=click A imaš i S8 za 2333kn+199kn dostava..... https://euroshopmarket.com.hr/samsun...m_medium=click E sad kakav je ovo shop,ne znam.... |
Vidim da ima paypal, tako da, ukoliko ima problema...refund.
|
Citiraj:
Čemu onda preporuke stvarno ne znam... iz aviona se vidi da sajt nema veze s vezom. Nemojte linkat neprovjerene sajtove. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=295663 |
Ima N8 nova u istom dućanu za 250kn više, to me neće ubit :)
Neki drugi mob koji ima OK kameru i nije (pre)osjetljiv na padove za 2500-3000kn (ako zaista vrijedi može do 3500)? Kakav Huawei ili Xiaomi? Šta je najgore i meni izgleda kao najbolja kupnja ta Nokia koja je već i (pra)stari model, pa jel to može bit? |
Citiraj:
U svakom slučaju, pričekajte pa ćemo viditi je li scam ili ne. naručena televizija preko te stranice. :) Provjerija sa Paypalom, kaže, ukoliko ne dobijem naručeno, refund bez problema ide. |
Te cijene su vise nego nerealno niske u odnosu na bilo sta drugo, svakako javi kak je proslo.
ALi svakao najbolji dio je:"-Zbog uvođenja novog brenda, još uvijek radimo gotovo bez dobiti." Vidis sta su ti humanitarci, rade samo da ne sjede doma :D Koji je trenutno najbolji android telefon koji se moze kupiti? |
Huawei P20 pro?
|
Pa čitam za tu kameru, trebala bi biti dobra, ali opet dosta ljudi govori da nije tako dobra kako se prikazuje. Plus sto je cijena takva kakva je i uređaj mi je malo prevelik.
|
Citiraj:
SGS7 :) |
Citiraj:
Opet, sve ovisi o potrošaću. |
OK, malo sam se nespretno izrazio, adekvatno pitanje bi bilo koji je trenutno best buy flagship android?
|
Mate 20 Pro je trenutno najbolji flagship.
Je li best buy, ne bi rekao, i to samo zbog cijene. |
Ako ti nije bitna kamera onda Poco F1. Ako je bitna kamera onda 1+6t
|
Potpis na poco i oneplus
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Googlam sta se nudi i ovo sto vi predlazete, ali 90% toga su "plus" varijante koje obično imaju oko 180-200g i dimenzija su prosječne 100g čokolade, za moj ukus too much preveliko. Ili kao kod Huaweia normalne verzije skljaštrene
|
Citiraj:
Do kojih dimenzija bi mobitel(ne ekran) tebi odgovarao Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
MIslim da je pixel 3 najbolji izbor za flagship mob koji nije tacna.
|
Od ovih poznatijih flagova, najsmisleniji mi je S9 sa svojih 5,8", 147.7 x 68.7 x 8.5 mm i 163g. Fail je finger sensor na straznjoj strani
|
Od mobitela tih gabarita mozes birat izmedu S9, Pixel 3, XZ2 Compact i Sharp Aquos R2 compact koji nije dostupan bas kod nas. Ili iphone 8 tj X, XS
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Ako izbacimo Sonx koji mi nikad nije sjeo s ni jednim modelom, i naravno sharp koji nije dostupan kod nas, preostaju Pixel3 i S9. Kratak pogleda na njuskalo govori da najjeftiniji pixel kosta 6000 kn, a S9 3500, tako da je izbor vise nego očit.
|
Pozdrav,
do cca 1000 kuna + PDV, koji je najbolji mix Kamera+Baterija? Ekran nije prebitan, između 5 i 6 cola je sve OK, brzina nije nužna (koristit će se za mailove, surfanje, fotkanje). Kroz zadnje postove protežu se Mi A2 Lite, Redmi 6/6A (6A čak bolja kamera!)...ne znam što drugo ima bolje. Gledam isključivo u našim dućanima, kupujem na firmu pa mi tako paše. |
Za tu lovu baš i nemaš neki izbor. Ne očekuj čudesa po pitanju kamere i baterije u toj kategoriji. Razmisli o Mi A2. Malo je skuplji od tvog budžeta, ali je ipak bolji od navedenih.
|
Citiraj:
Da se protegneš do 1400kn pa pikneš Redmi Note 5.ima bolju kameru,jači procesor i 4000mAh bateriju(koja ipak ne traje tako dugo kao na Mi A2 Lite).... |
Za tu lovu nemaš ništa.
A2 je preskup kod nas. Note 5 jedino što nešto vrijedi. |
Citiraj:
Citiraj:
prema ovome ispada da A2 ima daleko najbolju kameru, posebno u lošijim uvjetima...dok A2 Lite kažete ima najbolju bateriju. |
A2 je dosta bolji od Note 5, tako da to uzmi u obzir.
|
A2 je bolji od Lite logično.ima jači procesor,bolju kameru,bolji ekran,ali Lite ima dosta jaču bateriju,microSD+dual SIM,IR i FM radio nakon nadogradnje na 9.0....
|
Citiraj:
I sta je na kraju bilo, dobio telefon ili refund?:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |