![]() |
Citiraj:
|
Domaći teren je i doprinjeo ovolikom porazu. Na početku ih publika malo digla pa se otvorili i bilo šta je bilo. Sad mi je krivo što je HR izgubila od ovakvog Brazila. Ima ih oko 200 miliona, nadam se da se neće večeras niko upucati, koliko vole nogomet.
|
Nisam gledao.... Kaj je Brazil imao Pletikosu za golmana?
|
Brkenjzi:
Citiraj:
|
Pričam ja sa ženom preko telefona i gledam TV, ugašen zvuk, mislim si da puštaju replay gola iz drugih kuteva a ono brojčanik svaki put za jednu brojku veći, 3 gola ko na pokretnoj traci.
Za nevjerovat... |
Švabe imaju riječ za ovo što se Brazilu dogodilo danas: UNFAL
|
Samo mi je jasno što plaču ovi brazilci. Ok izgubio si i što sad. Kao da igrače boli ona stvar za nekog prosječnog čovjeka. Tko to misli taj nije čist :)
|
To su tzv. emocije. Imaju ih očito svi osim robota i tebe
|
Loew kaže:
"Pet golova u prvih 45 minuta. Nismo znali što da radimo. Mi smo bili šokirani, Brazilci su bili šokirani." :D |
Citiraj:
|
ovakav poraz ne želim nikome, pa čak ni brazilu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo nije bilo humano, teško i za gledat :D
Citiraj:
Ne znam zašto bi :) |
|
Citiraj:
A Robena je neko skinuo z Dragunovom u 90 i nekojoj minuti. :D |
Citiraj:
Emocije :D http://www.vecernji.hr/sp-navijaci/n...B+page+statusi |
Pogledaj dres od lika koji je uz rulju koja pali zastavu. :D :D
|
To je Dudu :D
|
Hahah! OVA mj ie jedna od jačih
:D |
Njemačka-Nizozemska to je finale i Nizozemci dižu pehar nakon penala
|
a svizac.... :D
|
Toooooooooooooooooooooo!
Dojčland, Dojčland! |
Znači finale igraju Njemačka - Argentina.
|
Da čujem mišljenja za danas...
za sad sam najbliži opciji da nizozemska ne gubi nakon 90 minuta... |
Nizozemska dobiva u regularnom vremenu. Messi nije problem, a Argentina još manje...
|
Citiraj:
|
Uf.
Prođe li Nizozemska, finale se neće niti odigrati :D Zamislite samo borbu za treće mjesto u kojoj se i Argentici napijaju krvi Brazilcima. Bojim se i pomisliti šta slijedi iza toga...:sweating: |
Van Buyten (od milja Van Panj) mora zaustaviti Messija.
Ako ga ne zaustavi - Argentina prolazi, u suprotnom EU finale. Za sada Van Panj nije produžio ugovor sa Bayernom, a nadam se da i neće. :D |
Citiraj:
Oni nisu normalan narod. To nema veze s mozgom. U biti isti su ko i mi, imaju gro, ali zbilja hrpu pravih problema ali jok, najvažniji problem je nogomet. :suicide: Za nogomet će se palit zastave a za korupciju će se šutit. Hmmm, poznat neki scenarij :D Al zbilja bi volio da nizozemci danas pobjede pa lagano EU finale. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |