![]() |
Jos jedan 'thums down' za Defiance.
Slazem se sto je neron888 napisa, s jedinom razlikom za CGI - ipak nemaju toliku budget da mogu bas tolika cudesa napraviti. Ipak je rijec o seriji, a ne filmu. A usporedba sa BSG-om.. BSG, prve 2 sezone su bile izvrsne, a onda su poceli raaaaastezati radnje. Zadnja sezona je stvarno bila ubi boze. A po prvoj (1&2) epizodi Defiance-a, moze se pretpostaviti put kojim ce krenuti, i ako krenu tim putem, ne bu dobro. Steta. |
Yep, Defiance ima potencijala, pilot skroz ok. CGI bi definitivno mogao bit bolji, ali ne zamjeram. Ali slažem se s kolegama, bojim se puta kojim bi mogao krenuti. Mala sredina sa šerifom kao glavnim junakom, gradonačelnica koja će se ziher spetljat sa spomenutim, saloon je tu, suprostavljeni veleposjednici sa klincima koji se tajno vole... Meh...
|
Nisam gledao a kad pročitam tvoj komentar mislim si: kao i svaka serija izašla u zadnje vrijeme :)
Ali idem pogledam ;) |
ova četvrta epizoda igre prestolja daleko najbolja do sad...prva sezona...druga sezona,ništa u usporedbi s ovim danas! posve moćno...:D
|
Game of Thrones, super epizoda, malo više mindblowing nego sama akcija :)
Sviđa mi se ova 3. sezona sad u potpunosti. |
Za sve ljubitelje serije Zero Hour izašla je 4. epizoda. :)
Nova serija Defiance mi je ok, nastavit ću je pratiti. |
Zero Hur dobra ideja, ali ispalo lose do bola.
Jos losiji je The Following, ne mogu vjerovat da je to smece dobilo drugu sezonu :D |
Meni je Zero Hour skroz OK, dobro da sam vidio da ipak nastavljaju dalje.
|
Citiraj:
Svidjela mi se ideja, čak i prva epizoda nije bila loša, ali već u drugoj mi je počeo padati. Ove sezone mi je nekako previše serija koje su loše a da bi ih čovjek sve nastavio gledati jer se, eto, naviko. od takvih gledam Revolution :D |
Trenutno pratim OZ, brutalna serija, sve preporuke, nakon toga planiram odgledati mentalista i breaking bad do kraja, pa tek onda na nešto novo, možda suits ili sopranos...nisam siguran ni sam.
ovo su serije koje sam do sad odgledao.. The Walking Dead,Survivors,Jericho,Prison Break,Dead Set,Lost,Chuck,The Mentalist,Flash Forward,Band of Brothers,House,Dexter,Jeremiah,Heroes,Monk,Breaking Bad |
Izašao ST:TNG S3 BluRay :)
|
|
Citiraj:
Treća sezona nadalje. Sad kreće pravi bal! |
The Walking Dead, iako je 2. i 3. sezona razočarenje, serija ti jednostavno ne dopušta da ju prestaneš pratiti :)
|
Kraj serije The following me toliko razočarao da me proljev stisnuo, tako dobra serija bila i kraj toliko useru da pišem ovaj komentar iz WC-a....
|
Citiraj:
|
The Americans prva sezona - odlična serija, preporuka.
|
Citiraj:
Odlično, podsjeća malo na Homeland. |
Americans odlican, ali ajde napisite u spoileru kako je zavrsio Following, da ne gledam sad do kraja. Poceo sam gledati, ali sam odustao nakon par epizoda (od one kad je policija upala na ono imanje na selu)
|
U jednoj rečenici :D
|
a...
|
vikings - čudo jedno od serije, baš me pogodila.
|
Vikings se malo razvodnio.
Epizoda 8 mi je bila baš loša, a zadnja 9 je bila li la. Nisam siguran kada dalje nastavljaju. |
Na kraju zadnje je pisalo: 2014.
|
Citiraj:
Evo sad sam pogledao 7 i 8 i mogu reći da sam duboko razočaran. |
Izgleda da se Zero Hour nastavlja. Našao sam epizode 4 (Chain) i 5 (Suspension). Za obje se kao air date pojavljuje 15.6.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao Arrow, dalje u istom stilu, sve klišeji, ali pratim jer sam se zarazio :)
Game of Thrones, malo su mi se zadnje 3 epizode "usporile", ali ajde, dobro je :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |