![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Frend ih uzeo i rekao da mu nisu pitki, ali deal je dobar pa cu uzeti 2,5 kg bez okusa jer ionako mi je svaki presladak pa ga onda rijedim sa bezokusnim:D Citiraj:
Bez brige, znam razliku, ali posto trazim neki super deal, logicno je da ne trazim hidroizolat :) |
Citiraj:
Poslano sa mog |
Myprotein impact whey, naravno ne po punoj cijeni nego 40-50% popusta koji su prakticki uvijek aktualni.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
S 50% popusta ispadne ovako...samo se budeš načekao da opet bude 50%.
Myprotein Impact Whey Protein, Natural Chocolate, 5kg Impact Whey Protein - 5kg - Prirodna čokolada Quantity: 1 Cijena: 91.50€ |
Ako se ne varam 20-25 eur po kg, ovisno je li 35-40-45-50% popusta i velicini pakiranja. Popusti su barem jednom mjesecno, upratite ninju s foruma aka expert method na drustvenim mrezama za njegov kod za popust.
|
Evo sa kodom EXPERT je 42% popusta i 5kg (bez okusa) ispadne 106.13eur, 2.5kg je 60.89eur.
Citiraj:
|
Ekipa, hvala sto koristite moj kod :D
Btw, preporuka za okus wheya, kad ga vec spominjemo, Tiramisu. Ako volite kavu, rum, slatko ili svo troje, ovo je za vas. Gusim se u njemu koliko mi je fin, osobno najbolji okus ikad. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto ljudi, sto cudi :D meni osobno pase jako slatko, u zivotu sam mozda naletio na 3 stvari koje su mi bile preslatke :roller: |
Citiraj:
|
Vi koji konzumirate te proteinske šejkove - jeste li kada imali simptome alergije dok ste to uzimali? Npr. curi nos, spontano kihanje, svrbe uši…
|
Koje proteinske shakeove?
|
Tko bi pametan koristio myprotein pored sciteca koji svako malo ima akciju 20 posto iznad 100 eura i 5 kg ispadne 100 eura
Scitec hrvatska ili shopbuilder Poslano sa mog |
Citiraj:
Onima koji treniraju prirodno ne treba više od 1 - 1.2g proteina po kilogramu težine (apsorpcija proteina je 1 - 2g po satu ovisno o težini osobe) sve iznad toga je opterecivanje bubrega...Mike Mentzer (student medicine) koji je bio Pro je tada govorio o protein hype-u što znanost danas potvrđuje... |
Pa nije samo hype nego jednostavnost zivota. Valjda je svima jasno da je bolje kroz meso jaja sir i ostalu hranu unijeti proteine, ali kao da je lako uz standardne zivotne obaveze svaki dan unijet toliko proteina kroz skuhanu hranu.
Proteinski napitak = suplement pravilnoj prehrani
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iz ovih stopa idem cancelirat svoju narudzbu proteinskih napitaka:beer: |
Citiraj:
|
Kakova je fora sa Total proteinskom mješavinom? po statsima ima 83g proteina na 100g, dok impact whey 74h/100 razlika u cijeni je 5e na 5kg. Proizvođač mywhey
|
Citiraj:
Poslano sa mog |
Eto, ni trčati više ne treba :D
https://nypost.com/2024/10/08/lifest...ithout-effort/ Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
Nisam od nekih teorija urote, ali kada bi netko razvio efikasnu tabletu za mršavljenje bez muke i nuspojava, vjerojatno bi u roku od 24 sata netko tu tvrtku kupio/uništio samo da uništi formulu. Jednostavno je previše novca u igri (gym industrija, dodaci prehrani, sredstva za mršavljenje, estetka kirurgija,farmaceutska industrija) |
Pa već imaš nešto slično, Ozempic ;)
Naravno ništa nije bez nuspojava. Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
Pa, to je supstanca koju moraš injektirati u sebe, ima dosta nuspojava tako da ne bi baš rekao da je to ultimativno rješenje. Znam da se prodaje ko halva, i da Danska mjeri BDP sa i bez Novo Nordiska, proizvodača Ozempica. |
Citiraj:
po tome se najčešće i formira cijena. |
Citiraj:
|
I kaj onda na kraju da kupujemo mi amateri koji želimo unijeti malo više proteina u sebe (bez obzira da li nam trebaju ili ne) a želimo uštedjeti koji €?
Do sad sam uvijek uzimao ovo https://hr.the-nutrition.com/proizvo...1/stype/2/ob/0 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:12. |