![]() |
Citiraj:
SD632 je jebeno štedljiv i pokazao se super. Imao sam Moto G7 Power s tim procom. P Smart ima manju bateriju od Redmi 7 i rastrošniji procesor. Zato mislim da je Redmi 7 bolji izbor. |
Ma na kraju ću ipak uzeti Samsung.
U biti zbog veličine, malo su veliki ovi mobiteli, pa pošto je to za stariju žensku osobu, koja ima tablet za po doma, onda je ovo idealno za van, ali i po doma kada treba na whatsapp i slično. |
Dakle idem prijatelju uzet mob nokia 7 plus i vidim na ovom linku od tele 2 https://www.tele2.hr/privatni-korisn...d1063/?typid=1 da je samo 1300 kn?
Ima li tu ikakva caka? Koliko vidim ovo je na bonove cijena? Mogu bez problema stavit karticu od drugog providera? Nema nikakvog ugovora? Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Stvarno odlicna cijena, i odlican telefon. Ako saznas info uvezi zakljucanosti mreza, tj ako je otvoren na sve mreze, molim te, napisi ovdje.
|
Koliko ja znam kod Tele2 i dual SIM mobitela uvijek je bila fora da u SIM1 utoru mora biti Tele2 SIM, a u drugom može bilo koji SIM.
|
Citiraj:
|
Evo informacija, drugi utor za SIM karticu je otključan za sve mreže.
|
Kao što rekoh, to je standard kod tele2.
|
Mislim, sta nije bio donesen zakon pri ulasku u EU da nema vise takve prakse? Zakljucavanja telefona, u krajnjem slucaju ako se kupuje kao slobodan uredaj?
|
Evo naručen mob...pa ćemo vidit kad dođe
Edit: prijatelj je svejedno na tele 2, pa neće bit problema Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Eto, bas isto kontaktirao tele2 jer sam bio jako znatizeljan.
C/P Nokia 7 Plus je Dual SIM uređaj te je glavni utor (SIM 1) zaključan za sve mreže osim Tele2, dok je SIM 2 utor odmah otključan za sve mreže. Ukoliko uređaj kupiš jednokratno, otključavanje uređaja možeš zatražiti 12 mjeseci od trenutka kupovine. |
Citiraj:
A Tele2 je ako se dobro sjećam, jedini od 3 operatera nudio DualSIM mobitele još pred 10 godina. I uvijek je SIM1 bio lockan na Tele2, a SIM2 free. Sjećam se i nekih dumbphoneova da su imali u ponudi tada. |
Nokia 6.1 u Tele 2 na bonove 899kn.
|
I dobro što sad , gdje i od koga točno saznati dali ti lopovi smiju zaključati mob. ili ne , pa zar smo mi još uvijek jedini " zamorci " u EU da nas ovako zajebAvaju .
Zašto i zbog čega bi Tele2 bilo koji utor zaključao jeli oni daju nešto besplatno. Prije dvije godine sam u VIPu kupio neki šugavi mobitel na bonove za stariju osobu pa sam morao čekati 12 mj. da ga govnjari otključaju. Tko to točno zna ova pravila zaključavanja mobitela kod nas. |
Citiraj:
|
Pozdrav, mozeli preporuka za mobitel do 500kn, rabljeni po mogucnosti sa njuskala, zahvaljujem.
|
Redmi 5 i 6, Motorola G5, Huawei P9 Lite.....
|
Nisam uopće pratio mobitele duže vrijeme, ali trebam nekakav mobitel za nezahtjevnog korisnika.
Ova Nokia 7 Plus Dual SIM što je sad 1300,00kn je li dobra kupnja ili do 1300,00kn ima možda neka bolja kupnja, a da je iz Hrvatske? |
Teško da ima bolje.Konkurent je Redmi Note 7, koji ima bolju kameru.
Ali Nokia je bolje izrade, zapravo kao tenk je, dok je Xiaomi lomljiv (Zack ga je slomio kao grančicu u bend testu :D ) Nokia je android one, meni osobno uvijek bolje nego MIUI i ima NFC ako ti je bitno...:goood: |
Sestri treba mob, a ja sam full ispao iz fore kad su u pitanju mobiteli. Budzet je 3000 - 3500 max. Najbitnije su mogucnost SD kartice i dobra kamera. Preporuke?
|
S10E zna biti u Sancta Domenica na akciji za 3500kn.
|
Platio Nokiu 7 plus u TELE2, međutim neću ga dobiti jer ga nemaju na zalihama, a i dalje je na akciji.
Koja bi vam bila druga preporuka best buy mobitela za 1000-1500 kn ? |
Redmi 7
|
|
/ Redmi Note 7..
Edit već napisano.. |
Hvala, na preporukama, ova Nokia mi se na prvu odmah svidjela pa sam je htio odmah uzeti, kako mi nije hitno možda sačekam na mobitel malo ako bude kakvih akcija sad u jedanaestom ili čak dvanaestom mjesecu
|
Mob do 1000kn s najboljim kamerama, isto redmi 7, neki honor ili slicno?
|
Kako sam čitao okolo da redmi note 7 ima relativno nabolje slike u ovoj budget klasi pa da daš 200kn više za 3/32 verziju??
|
Jel se isplati kupiti polovni s7 za 1000kn ili ima nešto bolje, za 300-400kn više nadoplate.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Mi8+gcam onda, ali to je duplo u nas (1700kn u kini).
|
Bude kod nas mi 8 za 2000kn na akciji, ja kupio u mobisu prije mjesec i pol za 2300kn, bila redovna cijena...
|
Ekipa - preporuku molim.
Samsung po mogućnosti. Kamera nebitna. Baterija srednje bitna. Tip ekrana nebitan. Dijagonala nebitna. Bitno je samo da ima best-buy CPU/RAM (najviše muzike za najmanje para) tako da može što duže trajat prije nego ga pregazi vrijeme... Gornja granica je nekih 1500 kn... Ne snalazim se u novom Samsungovom lineupu, pa pitam. (Može i nešto drugo, ako pruža puno za manje novaca). Danke. |
Galaxy A40 crni. Zna bit na akciji 1500kn pa prati.
A inace Redmi Note 7 4/64gb ili noviji Redmi Note 8. |
Citiraj:
Platim mobitel i sljedeći dan kažu da je moja pošiljka spremna za slanje, a danas je mobitel i stigao. Eto ako je još koga ovaj mobitel zanimao, možda ga imaju još uvijek, najbolje da pokušate kupiti, od zvanja nema smisla jer kad sam ih ja zvao nisu mi znali reći da li ga još imaju. |
za jednog prijatelja... što uzet za 2500-3000 kn , keš, android ?
|
Citiraj:
|
S9/10 na oglasniku
|
Nakon hrpe pregledanih mobitela,a nakon sto sam saznao da s10 modeli nemaju led indikaciju,ostaje mi na izbor ponovno s9+ ili p30 pro...razlika u cijeni neznatna..kamera mi nije bitna..najvaznije mi je trajanje baterije uz ip68 zastitu..
Sluske nisam nikad ukopcao tako da nedostatak 3.5mm jacka nije bitan.. Ima jos kakva preporuka ili? Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |