![]() |
Citiraj:
|
Giannis posrao superteamove u intervjuu, to je to, odsad sam Milwaukee fan :)
|
Citiraj:
Velim da je odbojan i umišljen igrač. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma trola, meni je više sumnjivo šta se lik tako brzo vratio igrat da možda nije bilo štrc štrc u koljeno i igraj .
Šta je najace lik nemoze biti više ne umišljen kad pogledam ostatak igrača(top15),i da su zasluženo dobili jesu nebi mi bilo žao niti da su Sunsi dobili ali šta je tu je najbitnije da nisu ove stackane ekipe dobile :) Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Lijepo je bilo vidjeti finale bez supertimova. CP3ova bajka nažalost nije ispričana do kraja, al Bucksi zasluženo uzeli, bolji u finalu.
Opet ozljede odigrale važnu ulogu kao i proteklih godina... Davis, Leonard, Young, Irving... Potez sezone - Durantov spin around fadeway jumper za produžetke s Bucksima u G7, prekrasan clutch šut koji je na kraju za 2 cm omogućio naslov Bucksima :D |
Citiraj:
Pratim samo Boston, Orlando, Hardenov Netsi. Čim pljujete po Hardenu i poštujem vaše mišljenje. A kad ja po Antiši i nimalo ne poštujete moje mišljenje. Samo je bitno drvlje i kamenje po meni. Nikako da stanete po lopti i unajprijed razmisliti. Cp3 sam nadao uspjehu sa Dbookom. Отправлено через iPhone |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod Jannisa: vrhunska priprema i forma, savršeni ligamenti, genetika, sreća. Vjerojatno kombinacija svega ovoga |
Citiraj:
čekaj, to smo već imali, al zaključak je bio da se igra samo s jednom loptom tako da ni to nije dobro završilo :D imaš kao hint Manchester City, đabe pare kad se u svlačionici ne vole, broje si krvna zrnca i bijesni su što ovaj drugi zarađuje 2 kune više, nikad ništa neće osvojiti. |
Citiraj:
Nego jesi ti ono i nakon izbacivanja Netsa samouvjereno pisao kako Ante neće do prstena, al si pogodio nema šta... kiss the ring :D Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Francuska - SAD danas u 14h, prijenos na HRT2 od 14:15h.
Mogla bi bit dobra tekma. |
Citiraj:
Super tekma bila |
Ameri sve manje dominantni. Nije ni čudo kad su im Europljani od pomoćnih igrača kakvi su bili nekad sada lagano počeli redovito brati mvp, mvpf, dpoy itd. Bravo za Francuze.
|
Luis Scola sa 41g. na svojim 5. OI
U porazu od Slovenie 23 PTS 4 REB |
Baš htjedoh popodne pogledat snimku tekme bez znanja rezultata, hvala kolega što ste mi oslobodili 2 sata 😂 😂 😆
|
Ehhh... sorry. :)
Ta jedna riječ je bila presudna. Ali neznaš koliko je zabio Dončić! |
Evo išao sad provjerit da nije htio ulazit zadnjih 5 minuta zbog odmaranja, inače bi rekord Oscar Schmitha došao u pitanje 😆
Ma sve 5 , trebao sam se sam sjetit da bi se mogla komentirat tekma :D |
The Los Angeles Lakers have agreed to a deal with the Washington Wizards to acquire Russell Westbrook in exchange for Kyle Kuzma, Montrezl Harrell, Kentavious Caldwell-Pope and the No. 22 pick in Thursday night's NBA draft, sources told ESPN's Adrian Wojnarowski.
Fuj :D Draft odradjen: https://www.nba.com/news/2021-nba-dr...lts-picks-1-60 |
Mogli su odma i Hardena dovesti.
Pa da skinu sa onog popisa bez prstena, 3 muhe jednim naslovom. |
radije Chrisa Paula, tako nešto sam očekivao od Lebrona, a ne ovog panja tripldabl ciglašara.
|
Daj još i Hardena u LAL, kujemo prstenje za siromašne 😆 😆
|
Citiraj:
|
Lowry u Heat, Bjelica u Warriorse, Drummond u Sixerse, Lonzo Ball u Bullse, Gay u Jazzere. Zanimljive kombinacije ali nista spektakularno. Jos se ceka sto ce bit s najvecim free agency kapitalcem Kawhiem.
|
Demar isto u bullse :))) i lajk it,caruso,ball i demar koji kupus
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
I Karmela ode u Lakerse lovit prsten :D
Caruso, Ball, DeMar, LaVine... Ne znam, bas kupus :D |
baš naletio na redditu i odmah osmijeh od uha do uha. jedan od najljepših i tehnički najsavršenijih šuteva ikad zaslužuje prsten, pa makar igrao 5min po utakmici :D
edit: Indijanac potpisao produljenje ugovora na $215m na 4 godine... |
Pa to ce vec biti kosarkaski staracki dom. James, Melo, Howard, Ariza... Ovako napamet, tu su barem 17-18 godina, i obranu vise ne igraju nego igraju :D
Neka odu kolektivno zapalit svijecu na kamenita da AD bude zdrav :D |
Citiraj:
BTW ono njegovo zakucavanje u zadnoj tekmi što je igrao.... |
Akp netko ne prati, SLO-FRA upravo krenuli na HRT2
|
Citiraj:
Navijam za Francuze. Jutros sam navijao za Australce. Uvijek navijam za slabije ekipe. Zato kad igra Hrvatska uvijek navijam za naše. |
dobra fora, ali nemrem navijati za francuze ni u ovoj, ni u bilo kojoj drugoj utakmici. vjera mi ne dopušta :D
kapa dole Dončiću, ali ne može ni asistencija baš uvijek biti bolja opcija od toga da uzme loptu i baci tricu za pobjedu. |
strašna tekma FRA-SLO !
Sent from my iPhone using Tapatalk |
inače tekma je gotova, ko nije gledo BMK, u sportu nema spoilera
Fakat je Dončić trebao ili uzet zadnji šut ili pokušat izborit bacanja ulazom. Prepelić je na kraju trebao probat zakucat. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Apsolutno. Uzmi loptu i udji u reket, isforsaj prekršaj, idi na polaganje. Šteta. imali su odličnu priliku.
|
I sad bi mogli lako popušit i broncu. Australci su pretepjeli puno lakši poraz , Slovencima će ovo još dugo odzvanjati u glavama .
|
ne kuzim organizatore. jel ja ovo dobro vidim da se prvo igra finale, pa tek onda tekma za 3.mjesto?
ne kuzim. pa uvijek je utakmica za broncu bila uvod za finale koje je uvijek bilo zadnji dan igara kao centralni dogadjaj igara… Sent from my iPhone using Tapatalk |
A vjerojatno su Ameri tj. NBC zahtjevali to od organizatora, zbog vremenske razlike ovaj prvi termin je idealan za njihove TV gledatelje..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:23. |