![]() |
Napravio bi se glup - "Prijatelj je ovdje kupio 1020 i kod njega
je stigao update WP8.1, a na moj ne. Riješite to kako god znate." |
upravo instalirao lumia cyan update na 925
|
Ja jučer kupio novu L925 i stavio Cyan prije nego sam i sim karticu izrezao :D
Ah, falit će mi Android i sve to prčkanje po njemu. |
Proklet bio Samsung ako ne da Ativa uskoro :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa jedino nam trebaju srediti kameru. Sve ostalo je ok. |
Citiraj:
|
Na Nokiji 930, zadnja maskica nije izmjenjiva jel? Patim za green modelom, no kod nas imaju crni. I to jako male količine.
Gluposti pričam, naravno da je zamjenjivo |
Citiraj:
|
Zanimljivo je to što je VIP poslao L930 na testiranje - i to zelenu.
Tako da se još malo raspitaj - vjerovatno ju imaju ali u ograničenim količinama. Mene zanima dali je itko updateao svoj telefon sa WP8.1 DP-a na Cyan, kod L925 navodno ima bug koji brakea telefon - te je potrebno sa Nokia Software Recovery Toolom vratiti mobitel na tvorničke. Više o tome ovdje. |
Citiraj:
Samo low-end i med-end. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Objašnjenje: It seems handsets with Bitlocker encryption activated (only possible when the device is being managed by a company) are running into massive problems, with their handsets refusing to boot and being stuck on a Bitlocker screen asking them to plug in a USB drive (not so easy on a Windows Phone.) Znači ako se Bitlocker koristi onda budu problemi. |
|
ja sam bas updateao L925 sa 8.1dp na Cyan i sve ok bilo
|
Vi na Cyanu - jel su vam performanse išta bolje u odnosu na WP8.1 DP?
Svi se kunu da taj firmware update koji dolazi sa Cyanom rješava sve, od laga u Action Centru, još bolje baterije pa čak i gladi u svijetu :D Jel je to zbilja istina ili je kao kak očekujem - glupost? |
meni se cini da je magla. obicno se svi kunu u sve, samo da bi na kraju bilo isto pod izlikom da nesto ne mogu/jesu napravili ali mi to kao krajnji korisnici ne cemo vidjeti.
|
L925 - update na Cyan s dp 8.1
napomena-prilikom update-a na dp 8.1 nisam radio hard reset tako da su neke stvari možda sada brže zbog toga notification center - definitivno fluidniji baterija - nemam ideje, kad sam dobio mob pred mj. dana restorao sam ga na 8.0 i trebalo je par dana da baterija dođe na sebe..lošija nije sigurno riješilo mi je i povremeni vizualni glitch koji bi se desio par puta dnevno na 8.1dp meni generalno sve izgleda fluidnije, je li placebo ili ne, bo.. |
Stigao još jedan update za DP.
|
@atomic a i ostali kak radi L925 na 8.1. Gledam po njuskalu na nabavi neznam di mi gA je vise najeftinije kupit... Mada i sad par dana kak sam ceprko po 630 kaj sam uzo staroj ne cini se mob los... Fkt prekrasno glatko radi...
Pito sam i ja VIP za zeleni odgovor jos uvijek cekam... U k**** su to je kao da mi mob koji dolazi sa 16 i 32 gb ponude u samo jednoj varijant.. Bas su u k**** ak nisu u stanju ponudit sve boje nisu ga ni trebali uvrstit uopce u svoju tuznu i preskupu ponudu... http://upload.slike.com/slika/?image...45px-image.jpg |
Provjerio sam danas, imamo 15GB na OneDrive...
|
Znači niš od Cortane sa ovim updateom? Ili ju ja neznam pokrenuti! regija mi je SAD.
@gin tonic meni pokazuje da imam još 17,8 Gb dostupno. |
Ta tri dodatna GB su ti dana ako si imao uključen automatski upload slika.
|
Također 15+3
|
A kaj je sa Cortanom?
|
Citiraj:
ono sto sam primjetio je da cyan na 925 def radi bolje nego ativ s sa 8.1dp |
Kako ste došli do 8.1 updatea? imam 8.1dp i ne javlja mi nikakve updateove OTA. telefon je 925, t-mobile.
|
Kako se pristupi fajl menađeru u slučaju L630? Čačkao sam malo po njoj u te centru i nikako nisam uspio pronaći fm, iako ga WP8.1 navodno ima kao stok opšn. Jel može help ili još bolje screenshot ekrana?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
zbog onog Bitlockera su za sad stopirali update sa DP 8.1 trenutno update primaju samo oni s 8.0 verzijom, commercial version kako kažu. ako želiš update bez čekanja nažalost jedini način sada je pomoću Nokia Software Recovery toola nazad na 8.0 pa onda update.. ili to ili sačekati da puste opet OTA na 8.1 dp |
kad će više za ativ s update. jel samsung objavio ikakve informacije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace na WP8.1 FM Radio je na app listi (ako ga telefon podrzava)... onaj Radio u Music aplikaciji je za online stream glazbe (za Xbox Music pretplatnike), nesta slicno kao Mix Radio... |
Ma ja čitam zadnji post i vidim radio se spominje, damn you gin.tonic! :D
Nego, The Man: http://www.windowsphone.com/en-us/st...9-3526f54fc25e |
Već sam jednom napisao fajl menađer pa sam 2nd time izbacio ajl i enađer poradi uštede prostora na PCE serveru.
Fala na odgovorima. Bodem ondak zasigurno Lumia 630 fon akega bude bilo pri Vip centru. Nego ekipa, kaj bi si vi zeli, črnega ili belega? Ne znam dal bu mi se beli sprljal kod korištenja, kakva su vaša iskustva? Beli mi je lepši odnapred zbog cool obruba tankog oko ekrana, ali črni je više ninja. Na 100 muka sam... |
Jel netko mijenjao digitizer na Lumiji 620? Gdje da provjerim koji model mi treba?
|
Citiraj:
oba modela imaju izmjenjive maske.. tako da je svejedno koju boju uzmes... uzmi koja ti se SADA vise svidja.. kasnije mos zamjenit ;) |
Citiraj:
Edit: pretekao me nathan.fake |
Ma naručil sam si na kraju Huawei Ascend P7. Ipak se nebudem na WP prebacil.
:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29. |