![]() |
Android ? Jedino kod Fire 4K sticka (možeš staviti Kodi apk) radi refresh rate switching kako treba. Moja iskustva sa Androidima i Kodijem su da svaki trzucka bar malo. Najbolje kad usporediš sa CoreElecom ili LibreElecom na istom boxu, vidiš razliku u fluidnosti.
|
Pozdrav,
stigao mi je firestick 4k sa amazona.de odradio sam prvo podešavanje, pokušam skinuti es file explorer i javlja mi uvijek ovu poruku: http://i65.tinypic.com/hs87qr.jpg Isto mi se javlja za bilo koju drugu app koju pokušam preuzeti. U čemu je problem? |
na svojem acc od amazona
uključiš u račun postavkama 1-Click Payment Settings https://www.amazon.com/gp/help/custo...?nodeId=468628 |
napravio sam tako, ali i dalje isti problem...
|
imas tamo u fire stick postavkama da synca postavke iz amazon acc-a
lupi po tome i onda bude ok |
kliknuo sam na sync amazon account na firesticku no nažalost i dalje isti problem....
Ovo su mi postavke na amazon.de: http://i67.tinypic.com/w05mo2.jpg |
evo konačno nekako uspio....
u "manage your content and devices" ušao u "preferences" i tamo pod "country/region settings promijenio s "germany" na "croatia". To je za rezultat prebacilo cijeli moj account na amazon.com. Nakon toga napravio sam factory reset na firesticku i ponovio postavljanje sticka. Sada downloada appsa radi bez problema. :) |
jel čitaš ti šta se ti piše ili mlatiš po svome
upali 1 click buy i to je to ja ga imam na germany .. pošto su ti fire tv za germany land i isto je sve ok.. očito ti nije syncao ili nisi pokrenuo sync |
pokrenuo sam sink, bila je uključena opcija 1 click, ali ocito je country/regional postavka radila problem jer mi je billing adresa i adresa dostave bila HR, a country/regional DE.
|
Ne radi to sa one click. Imao sam isti problem i rjesio na ovaj nacin sa prebacivanjem regional postavki, samo je kod mene bilo na amazon.com, a adresa u Njemackoj. Cudno mi je kako mi to do sada nije pravilo problem, a vec godinama kupujem sa Amazona.
|
Pitanje za vlasnike Amazon Fire TV sticka 4K.
Kupljen uređaj preko Amazon.de. Sve super radi no jedino što me smeta je prijedlog onih videa na home screenu (serije,filmovi, aplikacije) s njemačkog govornog područja? Kako to promijeniti i o čemu to ovisi??? Tnx Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Dvije opcije:
1) Prebaciti se na drugu regiju, recimo Britaniju, onda će ti prijedlozi filmova koje ionako ne možeš gledati biti na engleskom. 2) Promijeniti homescreen/launcher pomoću LauncherHijacka. Upute za LauncherHijack sam dao ovdje, a ATV Launcher Pro je dobar homescreen (samo trebaš nabaviti pro/patched verziju). Postoje još i AppStarter i LeanBack Launcher iako se ovaj zadnji neredovito održava i nije najstabilniji. Naravno, kako Amazon biva Amazonom, originalni homescreen će ti se vraćati kod svakog izlaska sa screensavera, ali home tipka to rješava i uvijek te vraća na odabrani launcher bez reklama. Nije da nećeš NIKADA vidjeti reklame, samo ćeš ih viđati puno rjeđe. |
Citiraj:
Tnx za prijedloge Launchera za tu opciju znam htio sam rješenje da kažem out of box... Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Ovisi na čemu su filmovi koji ti iskaču, dobar dio toga (filmova/kanala) nije besplatna čak ni na UK verziji Prime Videa već nude rental/pretplatu, a maltretirati se s VPN-om da bi se mogao mučiti s "ilegalnim" plaćanjem digitalnih sadržaja na britanskom Amazonu je sve nego praktično. Ili vrijedno truda.
Rješenje out of the box je koristiti Fire Stick u državi koja je podržana i imati u Amazon accountu karticu/billing adresu iz dotične države. Sve ostalo je 'siva zona'/nepotrebna komplikacija. |
Kad ce ta akcija opet?
Dosao frend i odnio mi fire-a A ja sad cekam da ubodem 4k varijantu Kakva je prognoza? |
Ako ne bude prije, vjerojatno će biti za Prime Day, koji je obično u drugoj polovici srpnja.
|
Kako funkcionra Amazon stick sa iptv listama. Trebam nesto iskljucivo za IPTV pa se dvoumim izmedju MAG ili nekog playera?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk |
Radi dobro
Al ako ciljas na mag Onda odi na mag |
Citiraj:
Skinuo sam par ovih Launchera i probao, a ovaj ATV Launcher Pro mi se čini najbolji (našao verziju 0.1.2. pro - aktualna je 0.1.3.pro). No neće mi proraditi oni widgeti već samo lista aplikacija? Jesam nešto previdio ili widgeti nisu podržani s tim Launcherom na Fire TV 4K sticku?? |
Widgeti nisu podržani na Fire Sticku 4K, na prošloj generaciji ("obični" Fire Stick) rade, koliko se sjećam.
|
trebao bi mi za scishion v88 plus 4k 8.1 android firmware. Box je upao u neki bootloop i neće da se pokrene, ali mogu ući u recovery. probao bi flashat nanovo image, ako postoji negdje za skinut?
radi se o ovom boxu. hvala unapred dečki :chears: |
Što je to Amazon Fire TV i zašto je popularan?
|
Popularan je jer se radi o jednom od tri Android TV uređaja koji imaju punu licencu za Netflix/Amazon Prime/HBO GO i ostale Android TV aplikacije u HD-u, a na akciji košta 25 ili 35 eura, ovisno o verziji.
Usporedivi Mi Box košta duplo, a o Nvidia Shieldu da ne govorimo. EDIT: IPTV streamove isto odrađuje bolje i stabilnije od kineskih jeftinkanera koji koštaju slično. |
Ima li ugrađenu aplikaciju za IPTV liste ili?
|
Nema, ali se može jednostavno instalirati (preko adb-a ili Downloadera iz storea), kao i HBO GO, Kodi, (Smart) Youtube ili bilo što drugo. Nema Googleov Play Store, u Amazonovom je ekosistemu, nema Chromecast(*), nema 'službenu' youtube aplikaciju(*) već neku kombinaciju u browseru, ali ima sve potrebne DRM licence koje AndroidTV aplikacije mogu tražiti, a to je nešto što kineski boxovi mahom nemaju.
* Navodno su se Amazon i Google pomirili i Fire TV uređaji bi do kraja godine trebali dobiti i Chromecast i Youtube, ali do tada postoje third-party rješenja :) |
Nakon sto sam kupio FireTV, ne vjerujem da cu ikada vise kupiti neki kineski android box. Ovaj ga jednostavno preskoci u svakom segmentu.
|
koji box može uredno playati full HD od 40 mb/s bitrate direkt sa micro SD (u slotu)..
ima neko daje probo? Tanix mini to neće, šrotex je . neće ni preko mreže vuč takav file (o 4K da ni ne govorim) EDIT - možda nekaj ovakvo: https://www.banggood.com/H96-MAX-RK3...r_warehouse=CN |
nvidia shield ili kak se več piše .. to bude
ovaj h96max zaobiđi ali h96 max + .. taj bi mogo |
tnx!
imaš kakav link za taj "plus-size" model :D e,da, nebi išo preko 400-500kn to mi neće bit primarni player |
pa odmah ispod baca i njega .. HOT ITEMS
https://www.banggood.com/H96-Max-Plu...r_warehouse=CN |
joj šta je ružan :lol2:
sa tim bojama ko daje iz 80tih :roller: al sve ću mu oprostit ak bude radio kak spada |
bitno je ono što je ispod haube
a ne sam izgled a onda si kupi jedan fancy i guštaj kako nešto ne radi |
Meni mecool km3 djeluje nekako najbolje od tih VALUE boxova... Jel ga ima itko?
SoC: Amlogic S905X2 Quad Core Cortex A-53 (64bit) / GPU Mali-G31 MP2 / 4x ARM-A53 @ 1.8GHz System: Android TV 9 Oreo (32bit) Ram and storage: 4 GB DDR4 / 64 GB eMMC Network: Wifi ac 2T2R + Bluetooth 4.2 (AP6359S) – Ethernet 10/100 Ports: HDMI 2.1 4K @ 75fps / AV Jack 3.5mm / 1x USB 2.0 / 1x USB 3.0 / MicroSD Extras: BT+IR remote with microphone / Cable HDMI / Manual / Adapter DC 5V 2A |
Citiraj:
Mi box mi se totalno usporio, ono, neupotrebljivo, ne kuzim sto mu je. Totalno se smrzava, raspad. Ono, kliknem, pa doslovno par sekunda nista, film se smrzava, uzas... Bit ce red jos jedan fire 4k uzet |
svi čekamo taj amazon :D
na kraju bude tek u 09 mj rasprodaja.. al uspout da uletim sa upitom mailbox.de .. ako naručim iz amazona 2-3 paketa dal moze se onda od njih poslat zajedno za hr tih 2-3 paketa, a ne svaki zasebno pošto imaju poštarinu po kilaži, ili se gleda i brojčano ? pošto amazon opet nebude dao više od 2 komada fire tv prodat po acc |
Vjerojatno će biti rasprodaja za Prime Day u srpnju.
Mailboxde.com ima opciju konsolidacije pošiljaka za 12.5€ godišnje, ali ako uračunaš taj trošak, trošak kutije u koju se prepakiravaju pošiljke i uslugu manipulacije, dvije manje konsolidirane pošiljke će te izaći oko 16€, dok će te dvije pojedinačne izaći oko 22€. Konsolidacija ti se isplati samo ako je misliš više koristiti. Kilaža ti igra jako malu ulogu ako šalješ GLS-om, veći trošak su sama kutija i usluga prepakiravanja (za koju, ako se ne varam, uzimaju težinu ukupne pošiljke). |
a ništ oni ne prerade
uredno mi sad 4x doslo u ambalaži amazona samo etiketa gore druga i vozi miki al mislio, da ako mi stignu u njih 2-3 ista paketa, da posaljem dalje 1 vozom ka sebi i da se nešto ušpara na pošatarini.. bolje dat i 16e nego 22 :) |
Pa možeš, ali za dvije pošiljke ti se ne isplati, moraš imati najmanje tri dolazne koje šalješ zajedno u jednoj kutiji godišnje da bi ti se isplatila usluga.
|
Citiraj:
ovo se meni povremeno dešava na mi box s, ali restart softverski rješi problem, ili ga isčupam iz struje na par sec i vratim da se ponovno podigne. Nakon toga radi ko novi. Mislim da je u sleepu problem neki, kad se ne koristi duže vrijeme mi se tako uspori... |
Citiraj:
Android box s libreelecom mi popi zivce, ponajvise radi youtube plugina. Planiram uzet fire tv 4k stick za iptv, netflix i slicno, a koliko vidim postoji i "jailbreak" pa se svasta da napravit s njime. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:43. |