![]() |
Stigla nova pila u moju garazu :)
[IMG=http://img697.imageshack.us/img697/751/fotografija0071.jpg][/IMG] |
Za sve narodne mase koje žele.
Sutra se ide makar snijeg padao. Dwarf De5tr0 Fisher 9:00 ispod konjskih muda na trgu bana JJ. DIABLO feel free to come, spavaj u noćnoj :D @Bero: Izgleda odlično, prejebena nijansa crne. :) Koja oprema je gore? |
Citiraj:
Vožnja po samoborskom i dalje vredi, samo je upitno kada točno. Po ovakvom vremenu vozit do Samobora je lutrija :). Ali za tjedan-dva-tri se uvijek možemo neš dogovoriti :). |
Vi mislite do samobora po staroj samoborskoj? :)
|
Citiraj:
Bilo bi šteta ne pogledati sexy bitches... :D Citiraj:
Edit @hamm meni je tak svejedno iz kojeg pravca, ali imam jedna dobra staza od Male Gorice. Vozi se po hrptu sa jedne strane pogled na ZG a sa druge pogled na Samoborsko gorje. Na kraju se vidi Samobor kao na dlanu (pogled sa Svetonedelskog brega). Staza se zove šetnica Sv. Magdalene. Ima par dosta zahtjevnih uspona :-) Pravac kretanja: Jankomirski most--> Kerestinec --> Mala Gorica --> |
Citiraj:
Ne kužim kak onda ekipa oće sa Renesisom ići gore, kao on je sporiji :D. On i Salvarez mislim da imaju najbolju kondu :) @Hamm U pravilu - da. Ja sam uvijek išao starom Samoborskom jer drugi način pojma neznam. Zapravo, kako se pređe most, Salvarez mi je pokazao put preko sela onih u okolici pa na onaj izlaz Bobovica ili kako se već zove. Elvis je pričao da on ide preko nekih brda, a eto i MIK sad isto neš tipka :D. |
ja imam najbolju kondu? vozim tocno sat vremena lojstek :/ ako vozim kako treba vozit cu 55, ali sve ispod znaci da idem brze nego ugodan tempo, a prosle godine sam bio na 52 ugodno...
EDIT: jel bi išli možda sutra u podne gore, pa da poručamo usput? :) |
Renesis predlaže da se ide sutra u podne? On nemože zbog ispita, pa kako paše vama dečki da prebacimo s tih 9h u 12h? :)
Naspavamo se svi ko ljudi :D |
Citiraj:
onda bi se mogel i ja uguziti ! :D :beer: |
Citiraj:
|
Ja se po staroj samoborskoj bajkom ne bi vozil pa da mi je zadnje na ovom svijetu. :)
|
Citiraj:
Dalje je već finjak, po "betonki". Vozili smo se jednom i rađe idem okolnim putem preko Bobovice. |
Ja moram u 16h najkasnije doma bit. Imam fakin ispit i ne bi bilo zgodno da znojan odmah s bajka moram ić, da se bar stignem fino otuširat. Ak mi obećate da ja stignem do trga u 15:30 najkasnije onda oke. :D
Lako vama picama, renesis ima ispit do pol 12 pa si sad narihtava smrad :p |
Citiraj:
Nisam ni ja baš kak bi htio ali bacim koji trening, uglavnom po ravnom... @hamm postoje i alternativni pravci. npr: Lanište-Blato-Lučko-Donji Stupnik-Stupnički obrež- Kerestinec - Sv. Nedjelja po ravnom (ili Mala Gorica po bregima) -Samobor. To ispadne do Samobora cca 20-25km. Tu je promet daleko slabiji... |
Citiraj:
|
Da mi onda sutra krenemo u 10:30 ili 11h. Jer dok se mi do lugarnice dovućemo sa pauzama
bude nas Renesis na pol brda dostigel. Gore dok idemo nemremo fulati, a Renesis zna dosta puteva za dolje pa bi bilo bolje da dole idemo sa njim. Destro se bude onda stigel oprati za ispit, a Renesis nas taman dostigne kad završi. Nama bu bar 2.30-3h trebalo do gore od konja. Renesis je kad se spremi za 1:30 gore. Tak da bi polazak u 10.30h bil taman i nebi se morali žuriti, a ak krenemo u 10h moremo se voziti još sporije :D. |
isti si ko moji doma (Hamm). :D :D
da imam takav stav bi bio zavezan doma za krevet. :D di ces na sljeme...a, vozis se sam... vozis se po noci....pokisnuo si prehladit ces se... vidi kakav si blatnjav, ne ulazi u kucu... itd. itd. znam za to utapljanje, bilo prije par god. na izlazu iz svete nedjelje, ona ravnica prema samoboru. ne razmisljam puno o proslosti. vozim defanzivno (vjerujem kao i vecina) i razmisljam o onomu u cemu sam i na cemu sam. nije prc, nije neko spotanje, nego eto.. iznosim stav ! :beer: Fišeru... valjda opravdavaju ono performance bikes :D :D :beer: |
Citiraj:
Ma ne Bobovica, to je izlaz iz autoputa. Najbolje je ici Priobalnom do Podsuseda ili iz smjera Črnomerca na Bolonju i opet u Podsused. Poslije dolazi Rakitje i nejde se na betonku (brza cesta kad se skine iz autoputa u Sv. Nedelju), nego se skrece desno za Strmec di opce nema prometa, samo uvijek dere vjetar u prsa. |
Citiraj:
Odlična ideja. :D Može tak što se mene tiče. Mislim da i dwarfić može tad. Nađemo se onda mi debeli u 10:30 na trgu. Jel važi? |
Bilo bi pametno da se mi nađemo malo prije. Tipa 10.15 tak da lagano krenemo u 10.30.
Ak treba još kaj ko stegnuti itd.... |
|
Eto kako to izgleda sa Renesisom. Dođe čovjek na čajanku, a za idućih 30 minuta mi na vrhu brda Zelene magistrale, planinarski dom Glavica.
@Distrojer, sad su kočnice malo sjele na svoje, trebalo je to potpalit pošteno, na pola brda su mi diskovi bili narančasti a smrdilo je ko kad mi je napajanje grunulo :D I kad onda sutra, daj se zgotovite? :D @ Ivan Lopov lopova uvijek osjeti :D |
u 10.15 na trgu će te vidjeti jednog hard core biciklista...izgledat ću ko da zarađujem biciklizmom za kruh
ALI!!! nemojte da vas izgled zavara :D jer do tunela sam ja mrtav kako god dobro izgledao u bickama i majici :D budem još navratio navečer da vidimo da li je 10.15 krajnji termin. bilježim se s štovanjem, dwarf |
Oke. 10:15 na trgu.
Fisher ja i ti krećemo ak ćeš ić zmenom u 9:45. Dođem po tebe. |
Citiraj:
Vani vam pada kiša stoga vam želim puno sreće na sljemenu. :D |
uglavnom ja sam vam na sjevernoj trešnjevki (5min od ilice (selska-ilica križanje))
pa ako netko tuda prolazi mogao bi me pokupiti jer neznam ja put ilicom do trga sam :lol2: |
Okej, ja se nadam da nas neće kiša pretjerano ometat, al pripremite se na blato :)
Vidimo se sutra! Puseeeee xDDD |
Citiraj:
Bitno da nije ostecena rama i da bajk nije ukraden. |
uf...ako ovako nastavi sumnjam nekako da će mi se dati voziti :( sve u svemu ako nebude ovako livalo bit će dobro
tj ako me vidite u 10.05 na trgu do 10.15 znači da ću ići, ako me nevidite najkasnije u 10:15:01 neću...jer iskreno neda mi se baš močiti bezveze |
sastanak ovdje u 9.30 za dogovor
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |