![]() |
Na kojoj si ti Mar epizodi onda?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma ne taj sa linka salim se. Ovo je bilo da tebe zbunimo tako da ne znas je li poginula
|
Citiraj:
|
Je od 3 sezone :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
*spoiler* Sinoć sam pogleda obe 2 (4. i 5. ep) i zakon su. Tako mi je žao što će ukinuti seriju, najjači moment kad Hawkins shebe one iz Ravenwood-a (koji idioti :p) Stanley me razočara.. očekiva sam da će se (doslovno) napit krvi Goetzu... kad ono samo BOOM! headshot :D |
kak sad ovo, jucer su opet bila stvorenja (no ja sam, naravno >_>, opet zaspala)...kaj nije prosli tjedan bila zadnja epizoda?
|
Citiraj:
a budu opet iduci pon u 22:50h ;) |
ma to mi je prekasno, ja sam vec oko 10 komirana (tv me uspavljuje i vrlo rijetko mogu dugo gledat tv da ne zaspem :()
|
Apeliram na osobu koja u posjedu ima seriju kyle XY sezona 2 u WIDESCREEN formatu da mi se javi na PM. Hvala ! :)
|
Molio bih preporuku za neki dobar noviji SF film, može i serija.
|
Još 2 dana do novog BSG-a!!!! :chears:
|
Dakle upravo sam pogledao prvu epizodu 4. i zadnje sezone Galactice. Ovo je strašno! Nisu isti glumci! Efekti su koma, gluma također, kao da to nije ista serija! U početku je kao neka bitka ali tako loše animirana da se čini da su je u flashu radili. Bolje je izgledala ona prva davno snimljena serija. Ni onda plavuša više nije ista glumica, sad su stavili neku sa velikim grudima kao da je ispala iz Playboya. Adama je isto smiješan, nekog nepoznatog lika su stavili. Starbuck je opet muško?! Ili barem izgleda tako.
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=VysVxz2_rQg to je iz prave 4. sezone :D |
Ne, to si ti našao pogrešan jutjub.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stari, skinuo si krivu seriju lol. :care: Ja necu gledat dok ne dodje 720p. Daj okači koji SS. |
Koji je datum danas? A nije 01. 04.? Zar ste stvarno povjerovali u ono što sam napisao? Možda one žabe ipak imaju neko djelovanje :lol2:
Suprotno je od onog što sam napisao, prva epizoda obećava. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
_________________________________________________________________ je gledao tko Dr. Who,,,,, je dobra ta serija ista ili je smece? |
Citiraj:
|
Citiraj:
;) |
Jeltz će vam se krvi napit! :D
|
pogledao 4-1 dobra epka,ali ako jos jednom vidim to be continued bi mogao skrenut :D
spojlere necu pisat dok vas barem dio ne pogleda epku :D |
Citiraj:
|
da vidio sam tvoje spoilere ali moji bi ipak bili malo ozbiljniji :D
|
Citiraj:
|
bas zato i necu pisat
a sada ontopick je gledao jos netko epku? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |