![]() |
Citiraj:
|
Pa onda koristi Google tipkovnicu. I ona ima swype.
|
da li mogu staviti na m8 stick od 128gb preko otg adaptera?
|
Ja sam stavljao i 64 i 128 bez problema otg.
|
pozdrav. uskoro moram m7 odnijet na servis zbog problema s kamerom, pa me zanima neki najjednostavniji/sigurniji nacin sto napraviti s podacima, backup sam vec napravio ali me zanima dali bih trebao rucno micat poruke,slike, mailove i ostale syncove ili da ga kompletno resetiram..? imate li neku preporuku kako to najbezbolnije napraviti...hvala
|
A kaj želiš?
Jel želiš spremiti podatke, ili ti ne trebaju i ne želiš možda da netko u servisu čita i gleda? Imaš dvije opcije, spremiti ili napraviti facotry reset i sve obrisati. |
Napraviš backup, pa onda factory reset.
|
To sam mislio da, hvala.
|
Frend danas skinuo ažuriranja i kad se isao restartat mob pokrenuo mu se bootloop, mob nikad rootan nema ni twrp nista, pa mi nije jasno kak je doslo do toga? i kako se rijesiti u buduce ako se pojavi. sad je factory reset napravio. Ja to uvijek sredim tak da izbrisem cache, al on nema odkud.
|
Baš sam danas gledao, prodaje se na jednom online oglasniku HTC one x zaglavljen u bootloopu pa sam išao istražiti jel se to da popraviti. Ima ih puno kojima se to događa. Nekima kod flashanja custom romova, a nekima i nakon službenog OTA updatea.
Uglavnom, to čini se povuče sto problema. Nekima se baterija isprazni ispod 30% pa ne da ništa raditi i izbacuje još i poruku da nema dosta baterije. Ima neka skripta za skinut koja ga u tom slučaju nakon par sati spojenog na komp napuni dovoljno za nastavak... Googlaj "one x boot loop" pa odi po uputama. Koliko sam vidio na XDA ima najviše o tome i da si uštediš vrijeme : čini se da je u ovom slučaju twrp bolji od cwm. |
Napravio je factory i sad se vise ne javlja. Inace je HTC One m7 u pitanju.
Meni je pomagalo pražnjenje baterije i još sat dva cekanja. Ili brisanje cache prek twrpa. Lako za mene, ali on ne zeli nista stavljati na mob ni twrp ni rootat ga, nista, pa me zanimalo ima li neko sluzbeno rjesenje ako se opet pojavi. |
poz, nez da li je već netko napisao negdje prije, ali evo prije nekih sat vremena mi je izašao update za skinuti Andrioid 5.0 Lollipop za HTC One M8
|
Da i ja ga imam od srijede. Vip mobitel, ne vidim neku razliku realno, osim UI
|
Citiraj:
|
zanimljivo moj frend isto na one M8 ima 5.0.1 već 10 dana i kaže da mu je baterija super i da os zauzima manje memorije..
|
Jel ima dobra duša da mi napravi root HTC One Mini 2 preko team viewer ili sličnog?
Plaćam uslugu u parama, ćevapima ili pivi. :) Bez custom roms, samo root na postojeći stock rom da mogu dići gore xposed. |
E da, i meni se baterija više troši.
|
Citiraj:
Citiraj:
http://theunlockr.com/2014/11/08/how...tc-one-mini-2/ Problem je u tome sto je tesko vratiti stock jer nema stock firmwarea na netu. Ako imas staru verziju na njemu mozda se cak nadje ali novije verzije su sve OTA pa je problem maknuti root. |
je li netko možda updateao Desire 610, došla mi je opcija za skinuti system update... i na što uopće updatea, na Lollipop?
|
Imam jedno pitanjce za korisnike one m7...
Dakle sad gledam sa kolegicom na kavi njezin m7 prvo kamera ljubicasta to znam i sam da je drito servis :) nego njoj je jos uvijek na 4.2.2 i nejavlja nikakav ota update? Sad jel treba bas preko kompa napraviti update ili kak da saznam da je netko radio s-off i flashao nes drugo? |
Udji u developer mode sa pritisnutim power i volume down 3 sekunde. Tamo će ti pisati sve.
|
Tnx... nije skidan s-off rade updateovi malo se zbleisiral...
|
Čudim, 4.4.3 bi trebao biti zadnji. No do kraja mjeseca trebao bi i Lolipop osvanuti. Inače nek odnese na servis, dobit će unutra senzor kamere od M8. Bolje fotke neusporedivo.
|
I vjerojatno će joj usput napraviti i update softvera
|
Evo molim vas, pogledajte i usporedite , pa javite ako ima nešto drugačije.
http://i.imgur.com/4KbrWp2.jpg?1 http://i.imgur.com/SiywLFY.jpg?1 |
2 privitaka
|
Meni je na M8 Lollipop stigao prije 3 - 3 i pol tjedna i baterija mi nije ništa lošija,usudio bi se čak reći da je nešto bolja nego sa 4.4.4...Sve stock,nije rootan,ništa...
|
Ekipa koja ima M8, nakon nadogradnje na 5.0, jesu vam se kompletno sve animacije promijenile ili samo neke? (ulazak/izlazak iz aplikacija)
Kakve su vam performanse? Jeli usporedivo sa KK? Iz osobnog iskustva znam da M8 leti na KK, stvarno pohvalni za HTC da optimizira uređaj tako.. Razmišljam o kupnji tog mobitela, čisto radi zvučnika i dizajna, često mijenjam mobitele radi malo zabave..pa eto |
Pričam s kolegom danas koji ga ima, kaže nakon factory reseta stvari su legle na svoje iako kaže da ima dojam da je ipak malo sporiji na Loliju.
|
M7 - sto se kamere tice to je poznati i priznati problem, u servisu promijene kameru, zajedno sa cijelim kucistem pa je mob ko novi :). Jest da nisam bio bas zadovoljan sa uslugom al ajde, ionako nema nekog izbora. Na kraju je ok.
Ima i Lollipop 5.02 sa Sense 6, ali ima malo posla oko toga. Pravac na xda-developers forum, ima svega sto treba sa uputstvima. Radi odlicno. U servisu su mi oba puta napravili "nadogradnju sustava" na 4.4.2, zadnji put prije tjedan dana. Tak da vjerojatno ni nema novije lokalne sluzbene verzije. Nesluzbeni ROM, otkljucani bootloader i s-off ih nisu smetali, ajde bar nesto :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |