![]() |
Može, ionako mi je dosadno :D Pošalji poruku tu na thread ili na pm kada budeš online da se ulogiram ;) :chears:
|
Pridružio bih se..ali cura je tu, pa ću striper morati biti ja hue hue hue
|
Show her the power of donger :D
|
Ja sam tu!
Ajmo igrat guls the man! :D |
Ide cura prave momke gledat, a? :D
Teo, pokaži joj pentu u lolu, nikakav striper joj neće više padati na pamet :D |
Panda daj nickname da te dodam, posudio mi guls acc na eune serveru da možemo vi zajedno :chears:
|
paaaaaaanda :lol2:
|
:goood: :roller:
|
Citiraj:
tja, nije uopće (╯°□°)╯︵ ┻━┻ |
Ja moram ići na martinje u jebeni Maribor...
Citiram: "Jer tam svi idu pa idemo i mi" BLJAK!!! :no2drug::chears: |
Citiraj:
ja apstiniram od alkoholja jer krećem u ponedeljak u autoškolu, a obećah da se neću nacugat sve dok ne položim propise :lol2: i da, di si ti guls više, mrzim čekati :fuming: |
Hehe.. Bolje pij sad kad polažeš nego kasnije kad kupiš auto :D
Btw. mislim da će ova HotS od blizzarda pojesti sve MOBA igre. Iz razloga jer mijenjaju koncept tih mapa, imati češ q, svaki champ će se moći kostumizirati kako tebi paše, i stavljati ulty-e koje ti hočeš. Uglavnom, igrati ću ju dan i noć :D |
Nego za onog Garena tipa.
Da te pitam ja jednu stvar - znaš li supportati? Što ćeš napraviti kada budeš last pick i budeš imao 4 lika koji ne žele supportati i ti moraš. Da li ćeš ići Garen bot, zeznuti svima game jer ga nećeš znati pravilno odigrati kao supp/tank, i onda rejđati kako su debili jer ti ga nisu da ga igraš top? Edit: Ne sviđa mi se baš HoTs izgledom :( |
Meni se hots jako sviđa jer sam veliki ljubitelj blizzardovih serijala (istinabog ranijih diablo 1 i 2, wc2 wc3 i sc) i jedva čekam da ovo izađe jer će to biti megahit i podsjetnik na stara vremena kad sam još tražio pubične dlake po međunožju
|
Citiraj:
|
Znači trollat ćeš u rankedu?. Ajde daj već jednom taj lolking profil. Više puta te se ovdje već zamolilo da ostaviš nick ili link.
|
A netreba ga silit i uvjeravat
ak hoće nek igra pa nek se onda i sam uvjeri da je odluka bila pogrešna :D |
Zašto dajete savjete osobi koja ih ne želi prihvatiti. Neka radi šta oće kad misli da sve zna :D Samo da ti kažem budeš li takav u rankedu dobit ćeš ban kad tad za trollanje, fidanje itd.
Uvjerit ćeš se i sam :banned: |
nije mi jasan hecarim do kraja...koji combo se koristi za gank tj za napad? W+E+Q+R ili drugačiji redoslijed...čitam na mobafire ali ne razumijem ga baš..može netko malo napisati o njemu što kako i gdje..hvala
|
Citiraj:
I upišem, eventualno lolpro ili kako se već zove probuiild da vidim što su zadnje PRo igrači gradili a za hecu će ti guls odgovoriti, mastermind of heca |
Ja sam izgubil živce objašnjavati ljudima koji to ne žele čuti...
Tako da samo /ignore i željeti toni-u da dođe u challanger.:banned: |
Počinje mi zadnja u kvavlifikacijama za bronze 3 haha
|
Haha, gl! :D
|
Hehe.
Ma ti si još danas gold ;) |
Go go go!!!
Btw dobro dan svima, kako ste, jesu žene zadovoljne, zdravlje u redu? |
to je to divizija 3 hehe Ajmo dalje. jedva smo ovo pobijedili bila je 45 min ace i win al oni su stiskali cijelo vrijeme .
|
Citiraj:
osim dok mu dođe Talon talon ga pojede za doručak :fiju: |
huehuehue dem talonz tak mi je tlak dignul kamper smrdljivi, nvm naći ću ja njegovu adresu :D
|
I amumu isto, i njega treba prebiti :D
|
Ma amumu nije bio problem, njemu bi još i poklonio žvake, ali ono đubre od Talona eeeeee
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:25. |