![]() |
Citiraj:
|
A da je bar 1 god. garancija. Ili novo ili dobro polovno, ovisi u kakvom je stanju...
|
Sgs3 se nađe u takvom stanju za soma i koju stotkicu.
|
To je pak previše, pogotovo znajući da će joj uglavnom skupljati prašinu većinu dana. Hvala svejedno.
|
Onda tele2fon v5. Ima polovnih po 700tinjak kn. Solidan uređaj i ima garanciju u HR 2 godine.
|
Šta je ovo, neki mobitel od Teleta? Ona je na Tomatu, pretpostavljam da su onda lockani na Tele2 ?
|
Unlocka se za 50-80kn.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Motorola Moto E čak ide... |
A ne znam više ni sam, mrzim prevelik izbor :D
Hvala svima, moram se bacit na proučavanje :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Bijeli je uživo puno ljepši od crnog. |
Onda se fokusiram na Xperiu M. A da li znate hoće li mPBZ raditi na Samsungu Galaxy Mini (onaj prvi, S5570) ?
|
Citiraj:
Google Play: Zahtijeva Android 2.2 i novije verzije A taj mini ima: Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3 (Gingerbread) |
Također zahtijevaju 3.2mpx kameru sa autofokusom, a Mini ima 3.15mpx i pretpostavljam da ima autofokus...
|
Ima AF
|
Nema AF.
|
Nema više Xperie M u VIP-u. Jel HTC Desire 310 može bit OK alternativa (ako je verzija s 1GB memorije)?
|
Po karakteristikama sasvim dobra alternativa, jedino kamera bez AFa i flasha je ozbiljna mana. Sense UI radi fino i na slabijim uređajima po mom iskustvu.
|
Da, kamera je dealbreaker.
Uzeo na kraju Lumiu 925 (dosta popusta dali na webshopu i još malo u Vip i više programu vjernosti). :) |
Citiraj:
|
Bestbuy do 1500kn?
Trazim nesto u tom cijenovnom rangu. Ne skuplje. Što uzeti? Polovno.
|
Xperia M ili Lumia 625, ako tražiš novo iz dućana
|
Preferiram polovnjake....i da je kamera dobra.
|
Motorola G, ako je igdje možeš naći, boljeg mobitela nećeš naći, NOVOG.
|
Da, mnogo su slični. :D
|
SGS3, nekorišteni Huawei P6
|
Lumia 920 za 1.300 kn po oglasima ako WP nije problem.
|
Ta lumia je super al mislim da malo teze za 1300. Gledao sam po oglasima i traze preko 1500
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:41. |