![]() |
Citiraj:
|
Za 7 mil na prvoj stranici se prodaje manticore s:
171 int 254 vit crithit 89% socket 1020dps otprilike. Stavi 10 mil početnu sa aukcijom pa vidi ak će nekud dogurat. Ak ne, probaj fiksno 10 stavit, pa spuštaj cijenu. |
teško, nema ni dexterity..probaj al bojim se da neće..nikad neznaš stavi 40ak pa smanjuj
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A koliko imaš Magic finda?
|
215 sa 5 NV-a
|
bokte i taj mf je goli k :D :D Imam 384 mf s valorima i dibivam i dalje sranja. Nešto više žutih itema ali to je to i još uvijek primjetim da više itema dobijem kad igram solo nego u partyu.
|
Ma to je lutrija, nema pravila, s MF ili bez, samo kad imas puno MF imas malo vise sanse za bolji item, ali opet nema pravila. Kad hoce hoce, kad nece nanovo krug.
|
Citiraj:
|
Evo i mojeg iskustva...
Prošli sam tjedan jedno 3 dana (po cca 3 sata) lupao po ACT III. Dobio ništa, 0 legendary, rare itemi 62, 63 ilvl svi apsolutno loši. Valori, nešto sitno mf, solo igranje. Dojadilo mi to pa se prebacio na ACT II, uglavnom Desolate Sands i nakon prelaska, u možda 4 sata igre dobio 4 legendary itema. Ni jedan nije bio ispod 60 lvla. Istina, na kraju sam sva 4 "rastavio" jer su bili loši, tako da mogu reći da sam opet dobio veliku nulu :-). Svejedno, bilo je lijepo vidjeti nakon dosta vremena onu smeđu boju. Uglavnom, igra se ponaša čudno. No to već odavno svi znamo :-). Vidjet ćemo što će se dalje dešavati. Ili neće (čitaj prelazak na POE). |
Citiraj:
Palo mi ih preko 10 dosad i nijedan nije bio tako dobar da bi ga zadržao. Još par sati i lagano se prelazi na Torchlight 2, pa ćemo skupljati gear kao kokice :zdero: |
Neznam kak vama ali vec 2-3 dana po 3-4 sata (sa MF 280-330) ništa ne pada, N I Š T A!
serem, 1 Ammy za milju i to je to :fuming: |
Danas konačno išao malo opet probat Act 3 i sve je bilo dobro do Ghoma...
70k life, 750 resist, 40k damage + 1200 LoH i nema šanse ni do pola ga ne skinem spičkao 50k golda na popravke... Nemam više živaca za ova blizardova sranja... |
Nešto ti očito ne štima. Ja ga sprašim bez problema.
|
Koji ti je attack speed? LOH se skalira s AS.
edit: bilo je pitanje za Yedwyja. |
Citiraj:
|
Kako se skalira LOH?
|
Citiraj:
Zna li se kada ce 1.0.5 i uber bossevi? |
Ma daj me nemoj klat, sad bih još trebo tu nešto računat da si skaliram LOH, moš mislit :D
Da razmišljam o tome za jednu igru, LOL :D |
Ne moras, samo upali da ti pokazuje ingame healing numbers pa isprobaj :-p
|
omogućit će nam PTR da testiramo nadolazeće patcheve, te 1.0.5 patch notesi
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6572970237 |
Citiraj:
Toliko dobrih igara a tako malo vremena. |
Može procjena jedna?
Koliko bih mogao dobiti za ove bootse? Pale jučer na act 3 solo. http://www.pohrani.com/f/3g/4w/36zOVnb2/boots.jpg |
puno....ja takve trazim po AH ali sam điber dat za to 10-15 milja:D
|
nemam pojma koliko bi ovo stavio pa da pitam..
http://www.pohrani.com/t/1c/vC/1Avw4...eenshot001.jpg i pogledao na AH al tam mi se čine nerealno visoke cifre |
Citiraj:
Ha, pretraži malo AH za slične pa stavi nešto niže. Ili šibni nešto otprilike i smanjuj dok se ne proda. Kako vidim u detaljima novog patcha, uvode opciju "Find similar item" ili tako nekako, što će olakšati usporedbe. |
Ovaj chest je dobar (iako ne idealan) za DH-a.
Da ga prodajem, stavio bi 5 milja početnu, a onda je samo nebo granica (možda 20M). Jer gledati cijene na AH od 10000000000-99999999999 milja mi je već dosadno, ekipa stavi cijenu i ustvari ne želi prodati. Ovo sa Find similar item će biti od velike koristi igračima poput mene koji nemaju volje/vremena analizirati AH i uspoređivati stotine "sličnih" itema. |
Citiraj:
poklonite meni i čest i čizmake.....pa odemo na čevape i pivu mozda i zbarimo nekaj.....pa jednim udarcem dvije muhe i svi zadovoljni:D:D |
Uspio sam Ghoma priklat al bogami dobro sam se izhebao s njim...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |