![]() |
|
Problem je sto noviji auti slabo podnose plin, a i direktno ubrizgavanje je problem.
|
ST je prodan :(
Žao mi je i to podosta, ali ajde, izdržim sa ovim 1,5 - 2g i naručim sebi nešto..inače auto na koji moja žena pikira jer joj paše u vožnji, i osjeća se ugodno dok vozi klinca itd..1.0 125 KS benzinac, trebao bi stići u pon ili uto, samo drugačije felge. Nekim čudom baš sa tvornice sišao jedan sa mojom opremom koju sam joj rekao da ćemo uzet, pa eto... DODATNA oprema: Ice pack 20 - 7 zvučnika, Sync 3 17" alu naplatci, zatamnjena stražna stakla Parking pack 3 - predni i stražnji park senzori, preklopivi retr, kamera od iza Tonirana stakla Prednja maska kromirana rešetke i okvir i crni krov ako se ne varam tiger eye sa crnim krovom whatever, prenapuhana cijena i osobno ne bih nikada to uzeo, ali bilo svađe oko Subaru WRX STI već godinama, ali sada kaže uzmi i to čudo sa rupom na haubi ako budeš htio, hvala što izlaziš uz susret ...jadna je pomislila da ja stvarno imam pravo glasa :D bacim slike kada dođe |
Citiraj:
Ovo sad mi je preskupo, prepreviše km a navikao se na nisku cijenu plina s ovom mojom lokmarom od auta :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ta čarobna tekućina je toliko djelotvorna u tako maloj koncentraciji da ispire diznu iznutra. Ako je to stvarno istina, onda ne želim ni znati kako ispire/razbija i uljni film na stjenkama cilindara. Jer ako razbija koks u cjevčici čiji je promjer djelić milimetra onda sigurno rastvara i ulje. U raspravu o cijeni neću ulaziti ali benzinske dizne se uz minimalno iskustvo skinu za 10 minuta s baznim alatom. Čišćenje kad ih odneseš u servis koji se time bavi je 200 kuna. I napravio si posao. |
Citiraj:
Dosta ih je na "direktaše" ugrađivali klasičan plin pa motor radi 70% na plin, 30 % na benzin, da ne "izgore" benzinske dizne u cilindrima. Al osobno to nebi stavljao |
VW prodavao predprodukcijske modele u redovnoj prodaji...
Koliko je ovih zavrsilo na brdovitom balkanu? Oni duboko zale zbog obmane (naravno l, ustvari sto su ih opet ulovili)... http://www.thedrive.com/news/25421/v...rushing-them?# Sent from my LG-H990 using Tapatalk |
Što švabo sastavi samo bog rastavi :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav momci, ima li itko da se bavi ili može preporučiti nekoga tko se bavi reparacijom turba? Radi se o Peugeotu 307sw 1.6hdi 2005.
|
U STP injector cleaneru je kerozin, u cilindrima izgori, jedino što gori na nešto višoj temperaturi, tak da sumnjam da može razrijediti ulje
|
Citiraj:
Ako si zainteresiran, javi se. |
@syss
To je 750 okretaja :D Pogledaj podjelu 1000-2000 pa ćeš skužit da prva crtica nije 0 nego 500. EDIT: kako misliš stock kočiona tekućina? Nije mijenjana otkad je auta?? Malo nadolij i daj mehaničaru neka testira pa mijenjaj ako ne valja. |
Citiraj:
Znači :D : https://i.postimg.cc/ygdLgT2b/1-01.jpg Kaj se tiče MAP-a, mislio sam baš na problem labavosti jer ga atmosferski pritisak zna zbunit zbog propuštanja zraka kroz tu rupu. Onda kod otpuštanja i dodavanja gasa imaš ono trzuckanje. Kad njega fiskiraš, da ne mrda, onda taj problem nestaje. Ali ajde, možeš ga i očistit ak ćeš već prtljat oko njega (uljne pare ga znaju zamastit). EDIT: Kod izvlačenja pazi, jer na njemu imaš 2 gumena o-ringa koje ne bi baš trebao masakrirat. U svakom slučaju, kad očistiš i prije nego kaj vratiš natrag, stavi ovakvu gumicu (brtve za ventile slavine), tak da ti to brtvi tu rupu odozgora, a o-ringovi će ulovit unutra kak trebaju. Citiraj:
https://www.saintmeinrad.edu/media/2...sign_cross.jpg O jebaga, ak je auto star 10+ godina, onda je trebala bit već 3. pred izmjenu :D |
ti isto ne citas s razumijevanjem, ako je skoro 100k napravio sa 100oktanskim gorivom, onda ne mora provjeravati ni antifriz, ni ostale tekucine, sve se to kompenzira s kvalitetnijim gorivom :D
|
E siso siso, da si malo vise se u ruđeru igrao s ampermetrom ne bi te bunila ova skala....:D :D :D :D
|
Ajde da nije još i nacrtano... Tanka crtica za 1/4, debela za 1/2 i kvadratić za 1/1 :D
|
@okretaji... dakle hoćete reč da kada je auto ugašen i ključ je u džepu motor se vrti na 500rpm? :D
kužim sad, nije mi uopće padalo na pamet, ali izvadit ću ja još očitanje sa tehničkog pa ste onda tek nayebali! :D @pr0n... fala na savjetima, totalno ima smisla i will do svakako ;) @adaskinjo... ti me jedini tu kužiš u potpunosti :D |
Citiraj:
https://i.ibb.co/Sr2Wkrb/Screenshot-13.jpg |
lukav si... i'll give you that! :D
|
Citiraj:
Svako ulje biva razrjeđeno gorivom (izgorenim i neizgorenim). Da nije tako onda se ulje u motoru ne bi nikad ni mijenjalo jer ne bi bilo potrebe kao što nema potrebe mijenjati ATF ulja. Očito ne shvaćaš poantu zašto je bitan uljni film na stijenci cilindra i zašto se stijenke cilindara honaju. Vidim da znaš sastav aditiva za čišćenje injektora pa da te odmah pitam kojem gorivu je kerozin najsličniji i koje bi bile nuspojave na benzinu da mu dodaš udio kerozina. |
Citiraj:
Kočiona tekućina se ne nadolijeva nego je pokazatelj da su ti potrošene kočione obloge. Kad zamjeniš pločice, razina će se podići natrag. |
Meni nije bilo tako. Na tehnickom mi je reklo da mi je tekucina pri kraju i da nece docekat iduci tehnicki. Kupio sam limenku i na redovnom servisu promjenio. Ne nadolio nego promjenio. Kocnice jos nisu za mjenjat. To cu na iducem servisu.
|
"Neće dočekat" u smislu razine ili točke isparavanja?
|
Citiraj:
mislim auto koči najnormalnije. |
Citiraj:
|
ma prerano je još, a i zima je pa moraš redlajnat stalno da bude toplo za nogice i tak... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |
|