![]() |
Citiraj:
Inače, prije mjesec dana sam kupil Rayman:Fiesta Run, sve šljakalo... |
Nikak, vodim te na cugu kad naletim u Čakovec negdje sljedeći tjedan :)
Je, i ja sam prije mjesec dana kupil neke stvari, jučer probam, 0 bodova. |
Citiraj:
Mislim da meni radi :fiju: |
And now something completely different :D
daklemn imam lumiu 925 sa kojom sam super zadovoljan, ali... palo mi je na pamet da bi moga nabavit neku activity tracker narukvicu, pa ima li neko saznanja ima li koja osim fitbita (koji prikazuje puno previse koraka ocito) koja radi sa wp8/8.1? S obzirom da pozdrzava BT4.0 LE nebi trebalo bit ogranicenja sta se toga tice :( |
Prema @evleaks dolazi zanimljiva vijest...
Lumia 1020 postaje EOL (prestaje se proizvoditi) od 9mj. ove godine: http://www.wpcentral.com/lumia-1020-...atus-september |
Citiraj:
|
Nisam probavao narukvice, ali fitbit zip mi radi odlicno. A i svi ti podometri su manje vise jednako precizni, nema tu neke velike mudrosti.
|
Je samo je navodno flex preosjetljiv, pa i voznju registrira ko hodanje, pa bude 1-2k viska koraka :s
|
Citiraj:
sa 41Mpix optikom, Quad Core-om, 3GB RAM-a itd. To ne znači da L1020 neće dobivati update-ove i podršku, nego samo više neće biti "The Best Camera Phone in the World". |
Nadao sam se da će trebati više vremena za nasljednika. Ako će imati sve što fali 1020, ode lova iz džepa samo tako.
|
Hmm, očekujem 5-5,2", SD801, 2GB RAM-a i kameru na razini 808 Pureview (sa većom površinom senzora). Eventualno 4K snimanje videa i 64GB interne memorije.
Možda je to taj McLaren sa 3D Touch mogućnostima? |
Meh - ja bi 4.5'' aluminijsko kućište,
41Mpix koje ne strši iz kućišta (teško moguće, al eto), soft-touch tipke umjesto "virtualnih" - te shutter tipka pod obavezno. Više od 1080p display ne mora biti - jer je to stvarno pretjerivanje. Ali mogućnost korištenja microSD kartice bi bilo super. Primjerice, ovaj koncept dizajn mi je super. Tijelo L925 sa optikom L1020, koja ne izlazi iz dubine kućišta. Ali teško je moguće strpati takav senzor u tako tanku površinu. |
Je li netko kupovao zamjensku bateriju za Ativ?
Jučer sam uspoređivao trajanje baterije na mom uređaju i još jednom Ativu iste starosti koji je bio korišten na otprilike isti način kao moj. Na mom se baterija primjetno brže prazni. Mislim da je glavni uzrok to što je moja baterija stajala 11 mjeseci prije prvog korištenja, a njezina samo 3. |
Nope. No svakako možeš pogledati šta se nudi za Amazonu ili eBayu.
|
|
Evo stranica za praćenje Cyan nadogradnje.
|
Citiraj:
|
Napokon. Već sam mislio da ju nikad neće objaviti.
Hvala |
Po toj stranici, moja 920 spada pod Germany - Country variant.
|
Za sada još nigdje nije "available"?
|
Kako nije - pogledaj L925 u Finskoj. :D
|
Citiraj:
|
U prijevodu, puštaju update operaterima na završnu kontrolu, pa onda tek na telefone.
|
Citiraj:
|
Meni je strašno vidjeti one telefone koji nemaju black - Vodafon 720 je još na Amberu,
jadna. :( |
Recite Cortani: "Do an impression" :D
|
ima li tko L630 dual sim? posto je prvi wp8 sa ds podrskom, a treba mi ds mob, da se nebi neugodno iznenadio...
|
Under testing za 1020...
|
Svima je "Under Testing" za sada, osim FIN-L925.
|
Citiraj:
|
Evo updatean 925 na cyan ..inace tmobile de varijanta :)
Dakle i nije bas carrier dependant bar tako ispada ..a koliko citam,pusten je i za 625 |
Citiraj:
Hungary je dobio dosta puštenih update-ova :D |
U Koreiša - L625 Cyan stigao, a za L925 nije. Baš smo kontroa svega. :D
|
Pa u većini država je tako.
Mislim da će biti ovako: Prvi val - 625 & 925 Drugi val - 1X20 Treći val - ostali I naravno 620 zadnja. :D |
Da, 620 je bila zadnja kod Blacka, vjerovatno zato što je najmanje diagonale.
Ali Amber je dobila među prvima. |
Prokleti branding :D
VIP ga zadrži dok ubace početni splash screen u fw za sve modele. Apple ne dopušta nikakve brandinge, ali ni nemaju kao Nokia specijalne AT&T, Telefonica...modele. Nadam se da s budućim modelima neće raditi gluposti tipa 64 GB 1020, koju su samo napravili za Telefonicu. |
Ako ti je mob CV, onda nemaš frke sa brandingom.
Moj je: Hungary Lumia 1020 Country variant 3051.40000.1345.1003 |
1020 ima samo jedan FW, srećom :)
|
Ma da ih ima 100, nije me briga.
Recimo da L1020 ne dobije službeni Cyan (primjerice moj Hungariše kobasa), reklamirao bi mobitel u ED - tražio bih "ispravan" model koji se normalnu updatea, ili povrat sredstava ako mi ne mogu updateati/dati drugi model. A da dobijel lovu nazad - kupim si novu L1020 i uštedim 1300kn. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |