![]() |
|
Da sam znao kako završava tj. ne završava Surface ne bih ga ni gledao. Očigledno je to sam kraj prve sezone a drugu nikad nisu snimili :(
|
Kaj buš, tak to ide; manjak para, slaba gledanost ili neki treći uzrok i ode serija. Slično je bilo sa Blade The Series. Jedna sezona, ukinuto nakon toga i ni riječi o drugoj sezoni. Istinabog nije serija bila bogzna kaj posebno, ali za pogledati kad nema ništ drugo, čist vredu.
|
Evo da malo oživim temu.
Baš sam sinoć pogleda zadnju epizodu Terminatora i ostavilo me na cjedilu :(, samo 9 epizoda... oću nove kmeeee! Ali u zadnjoj epizodi mi je bila jedna od najyebeniji scena ikadna Tv-u - kad SWAT-ovci padaju u bazen hotela uz "When the man comes around" of Casha... predobro :D Evo scene - zakon http://youtube.com/watch?v=RVrVMzNdpXM |
Citiraj:
Citiraj:
Baš pogledah i u 4. mjesecu nam dolazi BSG, hoće li i Heroji uskoro? |
Citiraj:
Ne baš :( |
Citiraj:
A još ništa nisam čuo hoće biti 2. sezona. |
ovaj strajk scenarista je vjerojatno vec 2 dobre serije ubio,pa prokleti scenaristi izvolite pisat :P
inace zakon scena kada ih lik u bazen baca |
A ti bi kao pisao za neku sicu a glumci poberu milje i milje dao bi im ja papir pa neka sami pisu. Kazete da Blade serije nisu nesto? Isplati li se uopce pogledati tu prvu sezonu?
|
gledam jericho. Super mi je serija :)
Cekam dextera, eureku, BSG i naravno dalje terminatora... Bit ce dobra druga polovina godine ( jao ak zbog serija zveknem na faxu :D ) . |
ja samo bsg i terminatora novog cekam,sada mi je i terminator i sga zavrsio pa mi malo dosadno,vracam se simpsonima :D
|
uff nemogu nekomentirat NOVU TV i njihov biser termin za HEROES strava sad ce uskoro i to odhe*** zbog "lose gledanosti" kao kucanice i uvod u anatomiju,,,,, a stave ga kada?
danas je tek u pola jedan pocelo STRASNO nakon Nikkite koja je vec debelo isfurana oni stave jednu od najboljih serija koja se moze pogledati na TV :( jadno jako jadno a i RTL s njihovim blesavim reklamama,,,,,, bace reklamu nekontas uopce da je epizoda zavrsila samo odjednom natovare 20min reklama i dok ocekujes nastavak serije oni okinu vijesti ili kunolovca :( |
Heroji na Novoj su bili prije 22.00h i to dvije epizode zaredom.
Ovo nakon pol jedan je repriza. |
kako zavrsava surface??? kaj je jucer bila zadnja epizoda?
ja sam, naravno, zaspala pred sam kraj :( Lacy, daj mi pls, pls, napisi na pm kako je zavrsilo :) |
Otkazano :P
|
Ne mogu vjerovat da je jericho ubio NBC ,pa svaku seriju koja valja unište. Još 2 epizode igotovo :s Zato je cijela druga sezona 5X ubrzana.
|
Citiraj:
Serija je (bila) fenomenalna iako realno gledajući nije mogla ići unedogled. Znači ista sudbina koja je zdesila Space:AaB :(... steta |
Kako se zapravo zove serija? Nisam gledao, o čemu se radi?:stoopid:
|
Jericho?
Mali gradić u Kansasu nakon "terorističkog" napada nuklearnim bombama koji je zbrisao sve veće gradove i upravna središta u SAD-u. Naravno, nisu talibani krivi nego je to sve bio pokušaj državnog udara. |
Jos mi je bilo cudno zakej svi likovi umiru. Sad znam. Nisu imali love da ih plate :D
|
ja sam jucer ponovo poeo gledati BSG ispocetka, taman cu sve pogledati do pocetka nove sezone 04.04.2008 ;D
Jedva cekam, cim sam vidio najavu za 4-tu sezonu uff; http://www.youtube.com/watch?v=bkYvX...eature=related i slikica za kraj; http://farm3.static.flickr.com/2158/...0e59cfbd_b.jpg |
Citiraj:
Ne tražim detalje da si ne upropastim eventualno gledanje. |
Ma zanimljivo je. Zaratit ce sa susjednim gradom. umrjet ce ona april dokotica i ona gluha sestra od stanleya. Onda ce doc neki ravenwood pa ce ih hebat, pa ce u drugoj sezoni oni njima mater. Ma ono. Ok je. E da umire i gradonacelnik. To valjda nisu vise imali lova za dobre glumce...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ljudi kakav je Dexter?
|
Misliš na ovog?
|
Citiraj:
to lacy: sorry bio sam ljut jer su svi dobri likovi poumirali. |
Jel se nastavlja The Sarah Connor Chronicles?
Pogledao sam prvih 9 epizoda, na imdb ne pise nista vise... |
E bas taj upravo ga "kupujem" pa me zanima da li se isplati, imaju samo 2 sezone ili? Ne ljuti se Lacy nije ti nabrojao ni trecinu. Znaci Jericho jos par epizoda
|
Pa nije ona gluha sestra poginula...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:31. |