![]() |
Citiraj:
|
Neznam kako je vama, ali meni postaje sve gore i gore iz dana u dan.
Danas mi iz svakog 15-og pokusaja tek otvori :/ |
također :/
|
|
Dodao sam u adblock+ za chrome da brani d1.openx i www.ekupi.hr i sad radi odlicno.
|
Da, za sad je to jedno od rješenja za one koji imaju probleme s time.
|
Kakvi ste vi eksperti kad ne možete složiti forum da radi :(
Noćna mora je čitati večeras, pola tabova mi neće otvoriti do kraja radi reklama, ali ne pomaže ni refresh, jednostavno zaglavi thread. Stavite rađe neke dosadnije reklame, samo da forum radi :P |
Kakav si ti ekspert kad ne poznas pojam ad blocka ili opera browsera? :)
|
Nije stvar uopće direktno do nas, već do servera na kojem se vrte reklame ;) On šteka, a niije jednostavno prebaciti cijelu priču negdje drugdje. Osim što to košta, jel...
|
Citiraj:
da zarade dečki koju kunu:chears: |
eKupi reklama
Pozdrav,
Nisam gledao dali se već neko bunio, ali stvarno je iritantno svaku stranicu od neke teme moram reloadat po dva ili tri puta jer zablokira na eKupi reklami, dajte fixajte to ili stavite od nekog drugog |
Citiraj:
|
Jel samo do mene ili se ne mogu skidat attachmenti s foruma?
Konkretno s ovog topika? Isprobao s Vatrena Ljisica 8.0, IE9 i Chrome 15.0.874.121. |
attachmenti ni meni nerade već neko duže vrijeme.
|
attachmenti su isključeni ima . . .
|
Nije neki problem, buduci da mi sve radi na PCE-u bez greske.
Ali, jucer i jutros, nakon lupanja po postu, dobijem poruku da sam napisao duplikat iste poruke - ali nisam, tako mi.... Jako brzo proleti, pa nisam stigao lupiti capture. Nisam tega vidjao nikad do jucer, pa da spomenem. |
Pitanje: jel rade na tražilici ova 'rvacka slova č,ć,š,ž,đ i to.
Pitam jer sam tražio "Oprić", ne nađe ništa, tražim "Opric" i uredno mi iskopa sve postove? |
jel to samo meni ili i drugima prikazuje PM (neprocitana 1)..kad otvorim inbox sve su procitane
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
To je več dugo tako:) |
Citiraj:
|
je, možda jednog lijepog dana, trenutno nije na listi prioriteta, kao i ostalih 20-ak korisnih, no trenutno nedostupnih poboljšanja/novih opcija. Kad dođe/ako dođe vrijeme za to sve, ne brini - na vrijeme saznate :D
|
jesam li ja slijep ili ne postoji opcija da ti obrise sve poruke iz inbox/outbox, nego samo po stranicama?
|
Citiraj:
|
ma u gornjem desnom kutu iznad popisa poruka mi je pisalo "Poruke xxx" i tam je ona kucica za oznacit.
ja lijepo to oznacim, puknem opciju "Obrisi poruke" ispod popisa i tam mo se pojavi gumb na kojem je oznacen broj poruka koje trenutno vidim na ekranu :D |
Ili odmah gore na vrhu, isprazni mapu (s obzirom u kojoj si mapi, to i obriše).
EDIT; taj izbornik desno je namijenjen pojedinačnom brisanju ili brisanju cijele stranice. |
e, to uopce nisam registriral, ja tukac isel stranicu po stranicu poruka brisat jer u combo boxu nije bilo opcije za isprazniti :flyingey:
|
Hoće to, hoće :D
|
Evo imam problema sa učitavanjem tema. Tj. odem npr. na Ati pa hoću uć u 6950/70 temu i učita mi prva 2 posta. Dolje lijevo mi piše čekanje na www.ekupi.hr.... i ne želi učitat nikako stranicu do kraja, moram stisnut f5 pa ju tek učita. Preglednik je Chrome. Stavio sam adblock ali svejedno se pojavljuje problem i s njim i bez njega. Imam preglednik instaliran 1 dan i već problemi :D
Edit: vidim odg. malo iznad :goood: |
To je problem samo sa Chromeom. Razlog zašto sam se i prebacio na firefox. :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:36. |