Citiraj:
Autor mymoon
kao prvo pozdrav svima! novi sam na pce cod2 serveru i nadam se da ćemo se još dugo i sretno međusobno bashati. : hello2 :
|
Pozdrav i tebi
Citiraj:
Autor mymoon
kao drugo: nisam na serveru bio niti 10 minuta, igramo PO a već se pojavi rak i počne nešto urlati da sam cheater. dobrodošlica br.1...
|
Zapravo je to moje pravo i obaveza na serveru. Ipak sam ja admin, poznat sam i po kratkom fitilju kada su u pitanju chiteri i niskom razinom tolerancije. Znam chitere prepoznati jer znam što chitovi rade. Sam sam ih probao i pratio precizna uputstva onih koji to rade duže vrijeme. Niti ja, niti bilo koji anticheat program nismo nepogrešivi.
Radi se o tome da bi na svakom serveru dobio ban bez puno pitanja. Ono je bilo uobičajeno javljanje jednog poznatog noob chita. Već viđeno toliko puta. Samim time su svi shavtili moju ishitrenu reakciju. Ali sam bio toliko priseban da ipak pogledam kako igraš i već je nakon minutu bilo jasno sa igraš loše i bez njega.
Nemoj ovo shvatiti kao ispriku ili izvlačenje. Shvati to kao upozorenje ako ti padne na pamet kakva glupost. Nisam se dužan nikome ispričavati nakon cijelog dana programiranja (a nisam programer) da bi svi mogli bolje igrati bez da ih neki klinac sa hormonalnim poremečajima ometa u tome (tu se ne misli na tebe nego na druge koji su radili probleme).
Citiraj:
Autor mymoon
treće: dođe fleks i napadne me da sam spammer. totalna neistina i on to zna. dobrodošlica br.2...
|
Sa Fleksom sam riješi nesuglasice, ali RIJEŠI IH.
Citiraj:
Autor mymoon
znači, ekipa ne voli konkurenciju koja bi mogla biti jača od njih i odmah se brani svim dopuštenim sredstvima. : bonker : okej, to mogu razumjeti.
|
Ne, ne možeš. Zasigurno se ne bojim konkurencije. Pogotovo ne tvoje. GOre sam ti objasnio čega se bojim i što mi je cilj. Da se bojim konkurencije Zule bi bio prvi na listi za odstrel. U 5 minuta jučerašnjeg igranja je iskušao sve poznate metode ubijanja na meni. Onda mi još MadMax uspije spustiti bombu pred facu (u trenucima dok Zule nije bio priseban). I to ne jednu da slučajno ne bi preživio. MILOOOOOST!
Citiraj:
Autor mymoon
on topic: i ja sam imao malih problema da mi upad na server prođe, pa mislim da bi sticky trebalo ipak nadopuniti sa nekoliko detalja koje ne znaju igrači koji nisu na serveru od prvog dana (hvala MisterM-u i m4D_m4X-u na pomoći). da ne kažem da tamo piše hrpa teksta a ima jako malo sadržaja.
|
Zasigurno će se sticky nadopunjavati. Ne znaju svi sve. Samo to netko treba napisati. Otvorio sam ga da bi bio popunjen informacijama o aktualnim modifikacijama koje sam napravio i tome sasvim lijepo služi. Podršku za probleme si mogao uvijek nači ovdje ili na bilo kojem drugom forumu.
Citiraj:
Autor mymoon
znači najbitnija stvar koju treba napraviti prije ulaska na server je brisanje ili rename-anje svih .iwd fileova u cod2 main mapi koji počinju sa "z" (z*.iwd) koji se automatski downloadaju sa drugih servera. naravno da treba ostaviti pce mod i ove dvije mape (tri? naime u stickyju piše 3 mape a onda imamo 2 linka) i isključiti "allow downloading".
|
Zapravo je nebitno da li imaš kakve modove dok god nisu promijenjeni originalni fileovi i dok imaš naš mod i isključen auto download. Dobar dio problema sam riješio tako da sam isključio download sa servera. Uz to piše na više mjesta u ovom threadu da se mora isključiti, kao i na jednom mjestu u stickyu.
Druga opcija mi je bila da postavim force download na serveru i ponašao bi se kao BiHnet ili Logosoft server. Doći će i vrijeme da ću to morati napaviti, ali za sada je dovoljno da imate mod odakle povući. Dva linka su zato jer su ostatak od zri koja su bila prvobitno ali je većina zaključila kakko je jedna od mapa glupa i ružna. Zato sam je i uklonio.
Ako netko ima volje i vremena neka napiše F.A.Q. za igricu i posta ga u stickyu. Možda nekome i pomogne iako se do sada pokazalo da malo toga napisanog pomaže.