![]() |
Nisam neki ljubitelj Chelsea ali svejedno rađe njih gledam u LP nego ovaj Tottenham koji se muči s igračem više protiv Sunderlanda.
Bravo Chelsea i čestitke Arsenalu :goood: |
|
Drago mi je kaj opet tottenham ne ide u ligu prvaka. :) Zasluženo. :D
UJ WBA - United...Lukaku tri komada s tim da je ušao u drugom poluvremenu. :) Njega nek vrate u CFC i to je to...eto im napadača i to kakvog. ;) |
Spursi opet popušili nakon prednosti od 7 bodova (prošle godine i više ako se ne varam). Arsenal eventualno u CL-u al volio bih CL sa što manje engleskih a što više njemačkih klubova.
|
Prošao je i taj 19.05. :)
Inače, potvrđeno da Specijalni na kraju sezone odlazi iz Madrida a i objavljeno ime suca za finale u subotu - talijan Rizzoli |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Paulo Ferreira nakon osam godina odlazi iz chelsea. :(
34 godine ima... |
Citiraj:
Citiraj:
Ali nema veze,Real je napravio puno pogrešaka,što se tiče igrača/trenera,tako da sam već navikao... |
Još malo do finala :)
Što se tiće novosti u vezi klubova: Hummels ipak spreman, ozlijeda koju je zaradil prošli tjedan nije bila tak strašna za Götzea nisu sigurni još, pojavio se na trening jučer, ali očito sa bolovima i završio trening 10 minuta prije ostalih Kod Bayerna Badstuber opet riješio ligamente na istoj nozi, OUT idućih 10 mjeseci još EDIT : kaže bild da ništa od Götzea u finalu! |
Citiraj:
|
Ivane jesi to ti? :D :D
Baš si ti u kontaktu s klupskim liječnikom pa to sve znaš? :D :D Do sad sam bio manje više neutralan tko će dobiti u finalu ali malo naginjem na bayern. Čito da superkup igraju Bayern - CFC. :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aj pozdravi Lukicu i reci mu da mi se javi za onu kavu kaj je rekao. :D
@brko..ma jok. :D Ima smisla ali mislim da se fakat poklopilo. :) |
Citiraj:
pobjeda Bayerna sa golom ili više razlike i samo ću reći da me ne brine stanarina idućih mjeseci :D |
a daj, nemoj mi to raditi :hitthewal::hitthewal:
aj aj, nada ostaje i dalje, čak i čorava kokoš katkad nađe zrno |
Samo kad je CFC u pitanju. :p
|
Citiraj:
|
Je. 7 puta.
|
US tour.
Chelsea - M.City 3:4 CFC je vodio 3:0 i onda čeh ode van i eto...ETO MLADE NADE! :D Blackman THE GOLMAN! :D http://www.dailymotion.com/video/x10...port?start=161 |
dijamant zabio 2 gola :D
Još 24 sata do finala! |
Ide nogomet polagano ali sigurno u qurac :)
http://sportski.net.hr/nogomet/lige-...-milijuna-eura Još jedan instant klub dolazi na scenu. :puke: |
Eh, prošla su vremena kad je jedan klub iz Ukrajine mogao doći u goste Barci i isprašit ih sa 4:0 a da su domaći u glavnim ulogama.
Kad se sjetim šta im je prije 16 godina Ševa napravio a i Rebrov je dao doprinnos. |
Je, nekad bilo, sad se spominjalo. Zanimljivo da su Rijeci u uzvratu isključena 3 igrača.
|
Kako čitam po novinama malotko daje šanse BvB. Mislite da su novinari i analitičari malo presigurni u Bayern? :D
|
Citiraj:
i portali, a i komentari su većinom na strani "underdoga" BVBa |
Citiraj:
ovo ja zovem teškim stajanjem na stranu pčelice inače, da nećemo se sutra uvečer družiti, ja isto organizirano gledam :D |
Citiraj:
|
dinamo nas fino predstavlja kod UEFA-e :D
![]() |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50. |