![]() |
Jer se zna da push steka na wp8. Nekome nr nekome da. Lutrija.
|
Moguče,imamo u firmi na desetke nokia i ni na jednoj nikakvih problema sa štekanjem pusha, vjerojatno imamo sreče sa OS-om.
|
Tražim za staroga dumbphone sa malo većim ekranom. te-kom(a) mreža. Nije toliko star da bi koristio Emporiu tako da nju izbacite. Do sada je koristio Samsung E2600, a Asha 300 mu se zgadila jer je ima i tipkovnicu i radi na touch.
Prednost modelima sa boljim fotićima (npr. 5Mpix). |
Samsung S5610 - 2,4" ekran, prilično kvalitetno izrađen, kamera 5mpx s AFom, na Samsungovo sučelje je vjerojatno naviknut.
|
Citiraj:
Meni je to skoro pa najbolji dumbphone na tržištu, a s obzirom na cijenu ni nema prave konkurencije. :dajpivu: |
E2600 ima ekran istih dimenzija, a to mu je sitno. Nema neki s većim ekranom?
|
Nokia 225 ima 2,8" ekran, no kamera je jad. Od novijih modela teško da nađeš nešto s većim ekranom od 2,4".
|
Nokia 225 je super. Uzeo ju mami. Velik ekran, baterija je ludnica, cistoca zvuka sa pozivima isto na razini.
|
Društvo, koji biste model izabrali/preporučili između xperia M i Lg optimus L7 II?
Uzimam to za mamu (prvi smartphone), ne treba joj ništa extra a uzima se u VIP-u (bez granica M) te ukupno izađe nekih 120 kn mjesečno. Može i nešto treće ako je bolje a ide za te pare u toj tarifi. thx |
Uzmi jos Nokiju 630 u VIP za 19kn uz bez granica S. 75kn mjesecno.. Ja sam narucio za svoju staru..
|
Da, to izgleda dobro, čak bih radije 520/620 zbog manjih dimenzija, al mislim da je android lakši za savladat od tih tileova.
|
Citiraj:
Jer možeš staviti najveće tile-ove na homescreen, ne možeš to fulat prstom da hoćeš :D |
Zaš neki modeli sa soc Snapdragon400 imaju LTE a neki ne?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To sve ima na dnu home screena na androidu a na ostatak ekrana može lijepo stavit neku fotku a da nije prekrivena hrpom tajlova. Ako ovo može i WP onda bi mogao uzet L 520/620/630 umjesto androida. :) |
Citiraj:
Idi u VIP cetar, trebali bi imati izloženu Lumia 630, prčkaj malo po mobitelu i isto tak s nekim Androidom te cjenovne klase i onda odluči... |
Tako će i bit. Fino pogleda iz prve ruke pa ćemo odlučit (iako nisam uopće ni razmišljao o WP-u al sad ćemo i to razmotrit).
Zapravo je LG L7 II malo izvan proračuna pa najvjerojatnije ostaje Xperia M ili Lumia 630/520. |
Xperia M ti je presuper. Uzeo sam je sestri neki dan i sviđa mi se jako. Isto mi je bila dvojba kao i kod tebe za mamu, Lumia 630 ili Xperia M, a da ti prištedim trud, osim to dvoje (i slabijeg modela Lumia 520) u Vipu nemaš baš nešto pametno za uzeti na tim slabijim tarifama.
|
Da, nije neki izbor tako da ili Sony ili Lumia. :)
|
Frendica uzela L625 u HT-u. Oduševljena je. Vidim da ima brdo updatea, ali treba postaviti neke My Family postavke. Treba se malo snaći i posložiti sve kako spada. Sve radi glatko.
|
Citiraj:
|
Da, pisalo je nešto u vezi maloljetnosti. Neka se ona bakće s time. Ja sam joj skinuo HR jezik za Here jer za to nisu trebale nikakve posebne dozvole.
|
Hvala svima na preporukama. Evo danas sam naručio Lumiu 630 i umjesto Xperie M LG Optimus L9 II zato što ima veći ekran.
|
Pozdrav svima,
Dvoumim se između huaweia y530 i alcatel idol mini. Sad po vama koji je od njih dvoje bolji budući da mi je buđet ograničen na 900 kn. |
Citiraj:
|
Hvala na brzom odgovoru,
Uglavnom mobitel bi služio samo za poruke i pozive pošto to kupujem tetki koja nije na ti sa pametnim telefonima. |
Citiraj:
Ko zna kakav si ti to idol imao u ruci, šta je na njega bilo nabacano i šta je točno kočilo, telefon leti. Citiraj:
Ono što bi ja naveo kao prednost idol minia i bitne stvari su: odličan izgled i debljina od samo 7.9 mm te odličan ekran. Nekom može smetati što se baterija ne može izvaditi ali ja i to vidim kao prednost, kućište je kompaktnije i čvršće. Vidio sam neki dan i Y530 i mogu samo reći da je Mini bolji izbor, najviše radi izgleda i ekrana koji ima puno bolji prikaz. |
telefon leti, ali nemre snimat 720p... baš leti :D
|
Ne znam zašto bi to dvoje bilo povezano?
Leti u sučelju, kretanju izbornicima, otvaranju aplikacija i sl., da mi tu zapinje odma bi ga bacio u smeće. Ali snimanje mu je koma. |
Koji mobitel preporučate za žensku, do 1000kn ?
Jedino bitno da je android. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |