![]() |
2miners su pali? imam 0mh/s već satima, a jobovi dolaze
|
Meni normalno radi(raven)
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
I meni 2 minersi normalno rade ...
ETH i RVN ... Da nisi možda na lol mineru ??? |
Moze misljenje?
ASUS TUF GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 TUF Gaming X3 OC SAPPHIRE RX 5700 8GB GDDR6 Pulse Koja je bolji izbor za rudarit? hladnija? manje bucna? mozda daje neka veci HR. Manje trosi?. iskustva? |
Bok ekipa, novi sam ovdje. Zanima me info od ljudi koji mineaju vec neko vrijeme da li je isplativo jos uvijek, moze li se donekle vjerovati mining kalkulatorima? Planirao sam sastavit rig 6x 1660 SUPER, dobro bi mi dosli vasi savjeti i iskustva
|
Citiraj:
ugl...isplatit ćeš kartice to je vrlo vjerovatno u roku 3 mjeseca cca |
Citiraj:
Bolje pitanje je koju možeš nabavit i za koliko para? |
Citiraj:
A gle 1660 super su odlične kartice,ja uzeo jednu za testiranje, daje 31.8 hasha uz 75W |
Meni su prije par dana došle dvije kartice MSI, našao sam neke stare postavke na netu:
1660 Super (0-65-69-0-750-auto), međutim dobivam oko 29.935 Mhs a potrošnja u softu je 81 W (i da još sam na winu). Molim te da li možeš podijeliti koje klokove koristiš da probam? |
Meni je stigla druga 2070 super, vidit ću ovaj vikend kak će to funkcionirat :D
Written on Note 10+ |
Citiraj:
Privitak 23497 |
Gdje je najbolje povući sredstva s Nicehash-a? (mislim na izbjegavanje fee-eva ili da budu što manji)
Nudi mi Payeer, Coinbase i njihov Lightning Wallet. |
Nicehash - Coinbase - coinabse pro - Revolut
|
Je li ovima sa Revoluta treba polagati račune odakle pare?
|
Citiraj:
Pa nisu porezna, baš njih briga odakle pare dok god stavljaš kod njih pare. |
Sto nije Coinbase neisplativ pored Krakena i Binancea?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
THX Citiraj:
KAk mislis neisplativ? mislis na bolji spread od 1-2centa? ili razlike u cijeni od 0,001 dolara?Ako ikakve razliike uopce ima. Povlacenje s NH jedino na coinbase ide bez ikakvog fee. A tih par centi sto je kraken ili bilo koja druga burza mozda (naglasak na mozda) isplativija nemoze nikako pokrit fee slanja koji je prema coinbase besplatan. |
Citiraj:
Nekako mi se cini najmanji fee tako. |
Ovaj NH Euro wallet pa preko Kriptomata na Revolut ne igra?
|
Citiraj:
|
1660 super :
core : -100 Mem: -1000 |
Citiraj:
|
Moja na 31.8,ne diram dok je tak :-)
Evo upravo izvlačim 34 iz jedne 1070ti ... |
Damn 5600XT na tržnici ode za 1800 kn :lol2:
|
Citiraj:
Moje dvje 2070 Super izvlače 85-90MH na nicehashu uz 245W potrošnje :chears: |
Kakve postavke koristite za rtx 2060(nije super :( )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Vidim ovdje (a i u drugim temama) dosta savjeta ali i starih postova (pa ne znam jesu li još uvijek atualni) oko izbora kartica. Koja opcija, odnosno kartica mi je najbolja za "dobivanje" zarađenih "kuna". Napravio sam račun na Binance (najviše zbog isprobavanja walleta u koji mogu rudariti) te vidim da oni nude svoju karticu. A opet, Revolut je dosta rasprostranjen (iako ga još uvijek nemam) i vidim da je sa Coinbase jednostavno uplatiti na njega. A trenutno rudarim na BetterHash i oni nude uplatu bez naknade na Coinbase ako sve prebacim u BTC. Dakle, moje pitanje je da li je bolje napraviti Binance Card ili Revolut? Hvala. |
Citiraj:
Pa toliko (31.8) daje moja 1660 sa 107W iz zida, ova 2060 bi morala više ... Idem istražiti ... |
Citiraj:
ali ne koristim cesto tu kombinaciju zbog osobnih problema :) |
Citiraj:
Citiraj:
Kod mene su kartice MSI 1660 Super (Micron memorija) i daju oko 29.935 Mhs I trenutno u afterburneru na Winu settings izgleda ovako: Core voltage (mV) = 0 Power Limit (%) = 65 Temp. Limit(C) = 69 Core Clock (Mhz) = 0 Memory Clock (Mhz) = +750 Fan Speed (%) = auto Mogu staviti Core Clock (Mhz) = -100 ali Memory Clock (Mhz) = -502 je najviše što mogu odrediti, di je onda to -1000 ili nešto pogrešno radim?(ili je zbog Micron mem?) |
Citiraj:
U windowsima ide : Core : -100 MEM : -502 (1004 podijeliš sa 2) POWER bi mogao staviti na 59% |
Nope myfriend, probao sam i brzina se smanjila na 27.400, izgleda da je do windowsa (a možda i micron memorije).
Joj izbjegavam taj linux ali pitanje je vremena... U svakom slučaju hvala i idemo dalje :) Mješan mi je rig, moram sve reorganizirati i napraviti prave okvire a ne ove koje sada imam npr jedan je napravljen na dvije stolice i sa vezicama i cijevima a podupirači su dva stara napajanja- da stavim sliku pukli bi od smjeha, uglavnom kad to napravim onda ću staviti jedan na hiveos pa da vidimo. |
LJudi imam pitanje.Dobio na discordu ponudu od lika da kopam za njegov pool..
Savjeti? |
Block. Mislim da se to ne mora objašnjavati.
|
Nek ti unaprijed uplati i btk...
|
Namjestio sam nekako TeamRedMiner i Ethermine pool i Atomic Wallet. Kad će balance biti vidljiv na walletu, imaju neki limit prije isplate ili?
|
Ne koristim niti taj pool, niti majnam ether al kaj ti nebi trebalo na samom poolu to sve pisat kad zakeljis wallet adress tamo?
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
Kako na pool-u? Skinuo sam TRM s githuba, extractao i izmijenio start_eth.bat file tako da sam ubacio adresu pool-a, svoj wallet i naziv workera, pokrenuo .bat file i sad rudari, ali nema mi gdje to pisati? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:15. |