![]() |
Ok Moduldevet je sumnjiv, u Futuri je 2575kn. Pa jel i to sumnjivo?
|
Nije sumnjivo i OK je cijena ali mi je prevelik, ali nedoumica je P20 ili Nokija 8.1:D
Svakako svima hvala na sugestijama:chears: |
Citiraj:
Trgovina je sasvim uredna, d.o.o., posluju već 14 godina i tako, sve piše na njihovom sajtu. Osim toga, s mobitelima dolaze jamstveni listove uvoznika pa je reputacija trgovine manje bitna, logika je valjda da prođeš što jeftinije. Citiraj:
Jesi ti uopće pogledao dimenzije te Nokie? Skoro pa je identična kao Mi 9T. Ako hoćeš manji telefon onda uzmi P20. |
Gledao na gsma i Mi 9t je 6,39" a Nokia 6,18" a s obzirom da sam sad na 6" onda mi ovaj od 6,4" izgleda jakov veliko i lakše bi se prilagodio Nokiji 8.1 ako bi već birao između ta dva, a i prihvatljiviji mi je Android One u odnosu na MIUI:) ili spomenuti P20 sa svojim OS-om EMUI.
Svakako svima Hvala.:chears: |
Gledaj fizičke dimenzije uređaja, a ne veličinu ekrana.
Nokia 8.1 je samo 2 mm manja po visini, a po širini je čak i veća 1.5mm od Mi 9T. |
I nokia i 9t su jednako veliki jer ti palac mora preci isti put (+-2mm) da dodje do gornjeg ruba ekrana. Na nokiji je ekran visoko postavljen (debel chin), a na 9t imas benefit veceg ekrana (nema chin). Ergononski neces profitirati s nokijom, samo ces dobiti manji ekran i 2 mm nizi uredjaj sto je imho zanemarivo.
Da nokia ima jednake dimenzije ali nize postavljen ekran, (chin na vrhu), e onda bi bila drukcija prica. |
Nadam se da svi uređaji imaju notifikacijsku lampicu(to bi moglo presuditi i bitno mi je):D pa ćemo vidjeti koji će se na kraju uzeti, istina bitniji mi je uži uređaj radi lakšeg korištenja, ali nebi želio otpisati navedene opcije OIS i EIS jer nemam baš mirnu ruku, a imao sam uređaj s navedenim i fotke su bile jako dobre, a sklon sam i uređaju Mate 9 kao opcija(stariji model ali meni je to nebitno) dok se uklapa u budžet:D, idem njuškati po netu recenzije preporučenih modela.
Hvala :chears: |
Nokia 8.1 nema notification LED.
|
Citiraj:
|
Malo OT, ali da vidimo ko se sjeca tv emisije modul9 o igrama?! To mi je bilo ko finale svj prvenstva kad sam ju uhvatio na televiziji
|
Modul 8.
|
Igrala ekipa 2 vs 2 jedni protiv drugih ,na ps/1/2 cak i amiga bila koliko se sijecam i voditelj Ugrina.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
:roller: |
Sjećam se toga kroz maglu. Ali baš gustu. Tko se sjeća Hackera? Taj časopis mi je bio fetiš tih davnih dana.
|
Malo ste otišli u OT. Otvorite si temu za nostalgiju pa se tamo prisjećajte 'kako je bilo kad smo bili mladi'. :D
|
Citiraj:
Jesu najavili cijene novog Iphone-a za EU tržište... ne nalazim previše info-a na google-u I koji telefon trenutno ima najbolju kameru - bez obzira na cijenu? |
Citiraj:
iPhone 11 799 Eu iPhone 11 Pro 1149 Eu iPhone 11 Pro Max 1249 Eu Citiraj:
Po njima: Samsung Galaxy Note 10+ 5G |
Hvala!
Znači kod nas će biti cca ovako: iPhone 11 6250kn iPhone 11 Pro 8950kn iPhone 11 Pro Max 9750kn |
you gotta bump those numbers up, those are rookie numbers!
Ja bi prije rekao +500kn na svaku od tih cijena. |
Citiraj:
|
Ekipa koji bi trenutno best buy mobitel bio do ajmo rec nekih 1000-1300kn? Redmi Note 7 ili ima nešto bolje?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
Nema boljeg
|
Ko oće kupit sad je prilika ja mislim:
XIAOMI REDMI NOTE 7 4/64GB Dual SIM - Crna, 1.369,00 kn |
Dali je Mi9 T i dalje best buy za 2.500 kn ?
Naglasak na bateriju i kameru. Da radi out of the box. Sad je 6/128 za tu cifru. https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...-SIM/p/Z00EOT6 Huawei P20 je za cca 2.700 kn. Mi 8 ide za 2.300 kn. Sad se pojavio i Mi9 lite. Ah ti Kinezi :D |
Lite je onaj CC9 samo ime to dobio
A mislim da jeste za te pare Best buy, mi 8 je isto super mobitel sitnice odlucuje iskreno, meni je ruzan notch ali ovako kad se usporede tu su negdje jedan bolji malo u nekim stvari drugi u drugim, ali izmedju ta dva ja bi 9t izabrao :D |
Citiraj:
|
Da podignem temu :)
mijenjamo supruzi mob. Operateri su za krc..boli me glava od njihovih ponuda. Gledam da kupim nešto iz dućana. Da ne prelazi 186 grama... Nokia 8.1 https://www.amazon.de/Nokia-Smartpho...gateway&sr=8-1 ili Huawei P20 https://www.mobis.hr/proizvodi/mobit...gb-plavi-5382/ ? |
Imam p20, odličan je, ali dalo ga se naći za 2000 kn...
|
Citiraj:
https://www.moduldevet.hr/mobitel-no...m_medium=click |
Citiraj:
Mi8 je ultra jeftin sad u goldweya - 1800kn (a ide i cashbacka nešto na to).. |
@locks
Nemoj čovjeku preporučavati taj šrot od firme Modul9. Pogledaj temu o IT trgovinama - o njima kritika k'o u priči. |
Ok, sad sam zbunjen. Ne čitam tu temu, ali čini mi se da su ovdje neki hvalili Modul9.
Evo u Futuri ima... https://www.futura-it.hr/mob-nokia-8...m_medium=click |
Koji mobitel do 2000kn kod nas da ima najbolju bateriju a da ima pristojan hardware?
|
Hvala ekipa ! :goood:
Vjerojatno ću uzet Mi 8 |
Citiraj:
|
Koji odabrati i zašto baš taj i ima li netko od vas koji od ovih mobitela pa da napiše svoju preporuku ....
Moji prioriteti : Video kamera,Youtube,Iptv ,internet,muzika .... Xiaomi Mi9t 2280 kn, 308 eura Oneplus 6T 2160 kn , 292 eura Honor V20 3000 kn , 405 eura Samsung S10e 3360 kn , 454 eura |
Imao sam S10E i 6T. S10E ima čudo od videa, bolji zvuk, lakši za držati i bolji ekran (vani više vidljivo zbog jače svjetline).
OP6T ima bolji softver, jaču bateriju, brže punjenje, gcam daje bolje noćne slike.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
produljenje pretplate ... |
o6t ne izgleda lose za te novce
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |