![]() |
nisam jos nabasao,ali ako hvalite potrudit cu se upalit televizor :D
|
Space Above and beyond - jedna od boljih "ratnih" SF serija, da su je nastavili, mislim da bi bilo bezveze, al ovak ostaje odlična, odlična ekipa glumaca, pogotovu pukovnik T:C McQueen ;D
Stvorenja - a onak, zainteresiralo me s pocetka, kasnije mi nije nest bas sjelo, pogotovo animacija mi je nekak, hm lose napravljena, fali im jos onaj jedan zadnji dio kad treba to sve umontirati u film, onda se vidi prijelaz.... zivcira me ona preruzna glumica koja glumi onu morsku biologinju, te stalno navlaci onog klinca s sobom, a i onaj lik kojem je brat pojeden... PS: ste primjetili kak u zadnje vrijeme u skoro svim serijama su najzesci negativci kosooki ;D |
Kosoki su negativci zato sto USA planira napast (bilo je i vrijeme) Sjvernu Koreju.
|
El se men to učinilo ili nava planira emitirat heroes-e, svi gledaj a ja još ništ vidio pa ka ce bit na novoj nebi bilo loše gledat...
Btw el gledo ko Tripping The Rift serja je super! |
Citiraj:
|
jel se sjeca netko kako se zove ona serija sto se davno pustala na HRTu, radilo se o nekom liku koji se rastao od sestre, tj rastavili su ga od sestre i onda se on pridruzio nekim "svemirskim marincima" kako bi je pronasao?
|
Citiraj:
|
LOL jos se nabavlja space a&b, tako da jos nisam pogledao. thx
|
To je stvarno bila super serija, samo cekam malo vise slobodnog vremena da ju opet pogledam, 2 dvd-a samo cekaju:)...
|
Citiraj:
Nisam ni skuži misli sam na novu tv, al sam malo pogrešio... El mož to ko potvrdit el idu heroji na novu skoro? |
Citiraj:
Vidio sam najavu Heroja na Novoj, kad pokušaj provjeriti na njihovoj stranici ili na http://phazer.info/ |
Ajmo brzo preporuka neke serije. Nemam vise sto gledat :D
|
Flaš Gordon? :D
Ako ti je dosadno mogao bi početi čitati knjige, vjeruj puno bolje od bilo kojeg filma ili serije. |
Citiraj:
Break Bad 1. to challenge conventionChemistry 1. the study of change Breaking Bad Meet Walter White, a high school chemistry teacher sleepwalking through life when, boom, a terminal diagnosis changes everything. Liberates him. Empowers him to use his chemistry skills anew: to man a rolling drug lab and finance the future for his struggling family. It's an uncontrolled experiment with the American dream. And it finally wakes him up. |
30 Rock, nije SF ali je odlična :)
Smallville Stargate Atlantis Dead Zone Scrubs Chuck Aliens in America (nije SF!) Jericho American Dad Family Guy Californication Eureka Desperate Housewives :D Lost Prison Break Traveler Mythbusters My Name is Earl Kyle XY Journeyman Reaper Primeval The 4400 Dresden Files Two and a Half Men New Adventures of the old Christine Whose line is it anyway (odličan improvizacijski show) Pure Pwnage (web - skroz drugačije :D) The Office ... Treba ti još šta? :) |
Hoće li ti Heroji i BSG uskoro? U očajanju sam počeo Surface gledati, pa čak i Terminator The Sarah Connor Chronicles :D
|
Citiraj:
|
Galactica u četvrtom mjesecu, a za Heroje se priča jesen '08. (preview treće sezone)
|
Citiraj:
a BSG neznam kak cu docekat. jedino mi teze pada docekat novu epizodu reklame za forda :D |
Heroji se s novom sezonom počinju fino zahuktavat; Sylar i Ellle - di ćeš bolje.:)
Dobra je reklama za Ford, samo da ju ne razvodne i učine dosadnom. |
Citiraj:
Citiraj:
|
je gledao tko The Lost Room??
a sto se tice heroja i BSG i jedno i drugo su sje**** nakon prve sezone,,,,,,,, sad se to "mora" odgledati tek toliko da se vidi sto ce biti do kraja,,,,, |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A zo. Ah, dok ja skužim.:fiju:
|
Citiraj:
odgledao prije 2 dana,,,,, odlicna mini serija, ideja s tim "predmetima" je totalno cool,,,, je zna tko ce biti mozda jos kakav nastavak toga, s obzirom na to kako je zavrsilo s kljucem?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, između ostalog se i downclockaju nVidijine perjanice pod eko etiketom. Sad dal je to zbog malo toplijeg vikenda ili zbog muzike - ko će ga znati.:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |