![]() |
Law abiding citizen - osvježenje u zadnjih dva-tri tjedna iako je film predvidiv u nekim djelovima. Pogledao u "jednom dahu" kako bi se reklo, no ne sviđa mi se kraj
Butler mi je odličan glumac :) Wolds Greatest Dad - gledao sa curom do pola, pokušao ga odgledati do kraja doma sam - nije išlo. Imam osjećaj kao da se stalno vrte jedne te iste scene :(. Ukratko, Syssa mi ga metnuo :D |
ajd natrag na staršip truperse i fuckfejs... ovaj... fejsbuk :D
|
Da, a cura ti još od prije zahvaljuje za 500 Days with Summer :D. Tako da - 2:0 za tebe Sisa :D
|
|
Evo jucer pogledao Pandorum: http://www.imdb.com/title/tt1188729/
Solidan SC-FI Horrorcic, iako do jucer nisam niti cuo za taj film :) |
Citiraj:
Sinoć gledali Inside man, film mi je predobar i nisam gledao u zadnje vrijeme nešto tako dobro! Preporuke |
pogledao 2012
od mene 6 samo zbog efekata ameri naravno sve rijese na kraju, jebeni arijevci. poruke tipa "dom je gdje smo mi zajedno" i "ja sam sjebao ja cu popravit" OMFG bljuv |
pogledao upravo knowing hd(1080) sa nicolas cage-om
moj dojam:svidio mi se film sto se tice price(iako je isfurana) i glume nicolas cage-a |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
@De5tr0yer
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogleda napokon Righteous Kill (2008)
Solidan triler, al ništa posebno, vidjevši Pacina i De Nira sam svakako očekivao više:fiju: |
Citiraj:
|
Pogledah Volim Te, domaći film Roberta Matanića i mogu reći da je jako zanimljiv, te ne standardan za naše prostore. Preporuka!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajme gušta
pogledao HD terminatora a nakon njega i transformatore HD
koje filmetine oba ne znam možda zato kaj sam zadnje gledao transformere oni me fasciniraju tehnikom - meni su čak i pretjerali s tolikom tehnikom ali 9/10 priča mi je pohabana, a posebno kako je glavni lik neunuštiv... Terminator - najbolji nastavak meni 10/10 |
Meni je terminator 4 najgori od svih do sada.
|
Pogledao Jennifer's Body - moram priznati da sam ocekivao losiji film pa sam ostao ugodno iznenađen, ok za pogledat :)
S druge strane od American Pie Presents: The Book of Love sam ostao razocaran. Tu sam ocekivao vise, dojam je ostao nekako mlaki. Jednostavno nije u rangu sa ostalim... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda je neka drukčija radnja filma u HD verziji :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jesmo samo u pogresnom pravcu, tj. unazad umjesto unaprijed.:hitthewal:
|
Citiraj:
Slazem se od rijeci do rijeci Bilo bi bolje da je kraj drugaciji,al sta je,tu je. Film je dobar,usudio bih se reci i vrlo dobar |
Citiraj:
ovak bih i ja reagirao da nije ovakvih situacija:sinoc, sjednem , stavim Gamer dvd u kino , pokrenem , gledam . slika onak , li la . je to ok , al nekak nije to to, nekakve cudne sjene , face nisu kristalno ciste , zvuk moras pojacat i kao da ti ne dolazi sa svih strana.. na pol filma sjetim se da imam HD verziju , iskpopam ju negdje , jos je "samo" 720p . Preporod . Naocigled puno bolja slika a bome i zvuk. E d - film je ok, ovi kaj igraju igrice , igre kako vec, ce im bit dost zanimljivo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |