![]() |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk |
Firestick ne šalju iz nekih razloga
|
Ne salju jer navodno Firestick ne radi dobro u HR :D
This product only ships to Germany and Austria. Most content and services will not work if your country of residence is not Germany or Austria. |
Mislim da je tu stvar copyright licenci i pizdardija.
|
Nemaju podrsku za nasu regiju. Kao sto ni google ne salje pixele k nama. I jedan i drugi uredno rade kod nas, cak i amazon usluge. Al eto, na tamo nekom papiru (jos uvijek) nismo podrzana regija :)
|
Imam priliku za 4000kn kupiti novu u dućanu gtx 1660 ti dual 6GB, isplati li se ili treba nekome ovdje?
|
ffs :D.. znam da su takve cijene, ali radije bi otvorio oglasnik i našao žemsku za te pare nego dao za grafu.. luda vremena su došla.. jel to za majning ili za igranje?
|
Kad se sjetim da je nisam htio kupiti 2020 za black friday jer nije nista pala cijena, rekao pricekat cu jos koji mjesec pa padne na 1500 :D
|
Citiraj:
|
pa s obzirom da je to rang grafe gtx1070 li-la, koju sam taman prije krize kupio za 1300kn (je polovna ali opet), mene bi srce bolilo da sad u ovom trenu dam za tu grafu 4000kn.. znajući pogotovo da su cijene grafi bile previsoke i prije krize a kamoli sad..
ako majnaš i zarađuješ nemaš se šta pitat, bitan je samo ROI.. ali za gejmanje i ostalo, radije se gejmam sa žemskama za 4k kuna i imam uspomene do kraja života.. ako ju kupiš samo znaj da će se kožnati gejmati sa žemskama a ti ćeš leđa polomit na stolici uz kompjuktor, pa ti sad vidi :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam koliko je bio NV1 juče u Linksa, ali ja bi u širokom luku izbjegavao te dramless QLC SSD-e
|
Citiraj:
ovo danas vise nis nije normalno :wtf2: |
dodaš još 2k i kupiš laptop sa rtx2060.
|
Koji laptop s 2060?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
HP Omen, ima ih na oglasima, čak i jeftinije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzeo i ja jednog NV1 1TB iz Linksa, SSD predobar, iako nisam nit mislio na njega stavljat windowse jer nije namjenjen za to, za igre i programcice top i super brz!
|
Ma ja ću os dići gore :dobartek:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovako to izgleda kod 2TB modela, nisam našao za 1TB https://www.ixbt.com/img/r30/00/02/41/70/diskbench.png |
Aha pitao sam zato jer nisam nikad to primjetiio na kingston a400 480 gb nvme....vjerovatno zato jer je tlc disk i sve vrtim sa njega.i os i igre
|
Većina korisnika neće nikad naletiti na problem ni na NV1...al ako naletiš, ja bi se iživcirao da gledam 50MB/s :)
Isto tako, sad je mom 1TB a2000 health na 89%, a na NV1 bi bio na 70% |
Citiraj:
https://www.amazon.de/-/en/Kingston-...productDetails |
Citiraj:
Iako je to sad već relativno stari SSD i pomalo zastario Da sad uzima, uzeo bi Crucial P5 kad je na akciji |
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51. |