![]() |
vidim da se nekoliko ljudi javilo kak ja i scorpio igramo s modemom pa mi je došla ideja na napravim neki klan "croatian modems clan :burn:" mislim da bi to bila dobra ideja.... : cheers2
|
Citiraj:
budi sretan ak taj klan poživi mjesec dana : nono : |
Vidim da ste se malo ugirali, pa mi recite jel bi htjeli odigrat jedan FW S&D, 6vs6?
moze i 7vs7 ako vam pase. Ajd nek mi netko javi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
nisam te vech dugo lupio kundakom a i da ti pokazhem chemu si me sve nauchio... :D ;) |
Citiraj:
Ajde dogovorite se za mec pa mi javite |
Ja dolazim danas oko 21h...
E da, ovo je poruka za RAK-a: Na sudu se nebudem pojavio, morat cete me ganjati po Tunisu :D |
večeras u 9... ja isto... ajde spawn, i mi ganjamo navečer sd... a i ja bi ti htio jedan posred čela :D
|
Vrlo važna poruka u sticky-u. Molim da pročitate.
|
RAK puno hvala!!! Bas nam je to trebalo. Neznam sto bi mi bez tebe, svaka ti dala :D
|
Dogodio se bug u modu. Moram restartati server da sve proradi. Kada to napravim sve ce biti OK.
Niti nakon 100 testiranja nisam to uspio napraviti bez bugova. Ali prvom prilikom... |
puno hvala. vidjet ćemo kako će raditi... svaka čast...
|
Svi koji su do sada skinuli mod, molim da to učine još jednom. Sada bi trebalo raditi kako treba. Razlog je gore navedeni bug.
Kao što rekoh. Nisam programer ali sam ipak uspio isprogramirati tu stvar. Jako sam ponosan. |
Upomoć!!!
Vi gore igrate, a ja nemogu na server. Problem je sljedeći. Nakon što se počne učitavati mapa izbaci mi se poruka tipa: Server ... invalid .iwd u mapi main/z_pw_cli_09d.iwd Sa uključenim downloadom pokušava skinuti iwd sa servera ali je to na serveru isključeno. Uredno mogu igrati na drugim serverima. Na bosancima je taj iwd nepotreban. Molim da mi ga netko pošalje. Naravno da sam skinuo i novi mod i stavio u main. |
Pobriši te 09d.iwd i stavi samo rakov mod
|
Maš PM.
MM Citiraj:
|
Citiraj:
Prepeglao sam ponovno sve modove i neće. Na bosance i dozu hoće i bez tog iwd. |
Tek kad sam pobrisao sve 09 proradilo je.
Nemam pojma gdje sam ih pokupio. Sad ću si napraviti kopiju. |
Maš še en PM:D
Citiraj:
|
Citiraj:
Oni koji su pročitali Sticky sa razmijevanjem nek dignu ruku!: hitthewa : suicide :mad: :grrr: :fuming: :rambo: : flyingey : finger : |
ja sam ti poslo mejl al neodgovaras
|
a mene nechete na serveru oO
pošto mislite da sam M-a zahe*o zato kaj mu nisu stigle pare oO il mogu ipak doć ponekad na partiju s&d-a ? M? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pardon nisam te htjel tak naljutit : roller : evo kad nadem vremena procitat cu.....nisam bas pratio forum ni ovaj topic pa nisam znao :): evil : |
pa ajde spawn, onda uskochi tu i tamo,
navecher se najcheshce igra sd, ponekad ctf.... dm je preko dana, jer nema admina da mijenja, ali bilo bi glupo da njih 4-5 igra s&d dok se mi prdonje ne nacrtamo na serveru... |
Veceras je server bio pun do jaja, pa se SVABE ubijalo na parove razbroj :) :beer:
http://img87.imageshack.us/img87/302...rojs9op.th.jpg |
evo moja zadnja od danas.... DOBRA makljaža...
http://img506.imageshack.us/img506/8...00455kr.th.jpg |
Moji vecerasnji dojmovi su vrlo pozitivni
http://www.slibe.com/image/b651fe05-29_03_2006__bmp/ sve pohvale na broj sudionika :clap: konacno server ispunjava svrhu! Jos jedamput pohvale svima da bude ovakvo ucesce sto je moguce vise veceri :clap: : goood : : cheers2 @edit je... ga, renesis me pretekao sa slikom @atha doci cu, doci jos se malo hladim :D |
Bilo je dobro pogotovo carentan!!!
|
Ajde da konačno ubijem 3 čuke na našem serveru;)
: cheers2 : goood : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:49. |