![]() |
Citiraj:
|
Samo da atletico opere real:Dveselje
|
Bar bi završnica bila zanimljiva, makar je i sad postalo napetije.
|
Citiraj:
|
Eurosport2:)
|
Dobio golman hrpu banana od publike kad je dosao na gol nakon pauze. :D:D
|
Citiraj:
Dortmund poveo |
Bayernov. Neuer.
Borussijin golman skinuo penal Robenu. |
losa je njemacka liga. katastrofa!! Golman Robenu uhvatio penal. Olic konstantno u zaledu. Dortmund je prejak za Bayern a u europi su amateri.. Cekamo iduci tjedan da Bayern dobije jedno 12 golova od Reala i to je to. Roben je promasio penal i cijeli gol sa 5m.
|
Kaj sve fula ovaj Robben:suicide:
|
Citiraj:
Nije njemačka liga ništa lošija od ostalih,u španjolskoj jedino real i barca su jaki,svi ostali slabi...to je loša liga United primio,Maloney |
UNITED !!! :(
|
ma kakvo cuvanje, kakav Real. Oni su izgubili prvenstvo maloprije.. Meni se smuci kad vidim Alabu, Krossa, timoscuka, rafinhu.. Katastrofa..
|
I da Juventus izgubi :D
|
Ronaldo :D, lijepo ga je zabio
UTD uvijek kad igram na njih gubi :D |
Real poveo - prokletstvo! :fuming:
|
Odlican dortmund, bajern nije bio na razini, pokazali su kako se bajern razbija kad se ne igra bunker, bavarci su jaki s loptom, ali losi bez nje. No i dalje tvrdim da ce real imat problema
Sve u svemu dobra tekma |
Citiraj:
|
Nalpoli gubi 1.3. Može mi netko objasniti kako je ta skupina klauna došla tamo do kud je došla u ligi prvaka? Smijurija od kluba. Ajde da igraju protiv negog ali NE igraju protiv atalante. Odron!
M.Junajted..lol :D Bravo za real. :) Samo tako. |
Citiraj:
Atalanta je jaka. Iza Milana i Juvea imaju najmanje poraza u Serie A. Da nisu imali -6 bodova na pocetku zbog namjestanja sad bi bili ispred Napolija. A za ligu prvaka i Napoli, rekao bih da su tad bili u top formi u sezoni. Ta forma je taman pocela padat sa porazom od Čelzija :D |
Real opasno živi.. 1:0 je malo za sigurnu završnicu..
|
Citiraj:
ti ga tol'ko pa pretjeruješ jbt pa nije ti Bayern kanta za napucavanje 'ko Dinamo :lol2: |
Kolumbijac trpa ko lud...
|
Real se čuva za Bayern... :)
|
Ronaldo :D
Dobro igra EDIT: 1-4 :D |
Citiraj:
Ove godine što se lige prvaka i europske lige tiče reć da je španjolska liga loša je ako ništa drugo smiješno. Koja bi onda bila dobra? |
Prve godine da netko iz španjolske valja, a da nije real ili barca. :) Blavo... :D Ali samo u europskoj ligi. :D Vidim da za ligu prvaka nisu. :p
Daj bože da je posljednja! :D Bravo za real. :) Dobar rezultat, a i vidim da se kristina potrudila. :) Tri komada + asistencija. :) http://www.dailymotion.com/video/xq2...om=embediframe |
Prvo, svaka čast Dortmundu na odličnoj utakmici i vjerojatnoj obrani naslova prvaka. Takve navijače i bodrenje kao na Westfalenstadionu rijetko tko ima...
United neznam šta je radio jer nisam imao prilike gledat utakmicu, al dobro zaliha od 5 bodova je još tu. Iako navijač Barce, jučer sam jedino stigao gledati Real i zbilja su dobro odigrali, u njihovu pobjedu sam bio siguran tak da sam i nešto uplatio na njih. Mogli bi negdje drugdje kiksat, ali su blizu naslovu... Doink the Clown; Juve ne može izgubiti :D Jedini klub u ligama petice koji nema poraza, jučer pobjeda protiv trećeplasiranog Lazia 2-1 uz pogodak capitana del Piera; Il fenomeno :care: La vecchia Signora opet na vrhu Serie A! Pozdrav svim navijačima Stare dame... :chears: |
United je ovojio prvenstvo i sad , experimentiraju , vidi se da Rooney igra "nešto novo". To je luksuz koji si mogu priuštiti s obzirom na bodovnu razliku.
|
Niša oni ne eksperimetiraju. :) Prvenstvo još nije gotovo. :) Još se ima za igrati. ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |