![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U settingu od misa dodijelis mu recimo za mouse 4 slovo b, mouse 5 slovo n itd.
Onda u igri stavis melee slovo b i imas ga na mouse 4 kad stisnes kk? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za vlastiti ping(a koliko sam vidio i drugima kad gledaju sebe) samo stoji crtica i uspjeli su opet nešto zbagirati jer ne mogu vidjeti cijeli scoreboard, a kad ga se scrolla onda se raspada. Briljantno, ali ništa novo. |
|
Ajde neka neka dobra dušica uploada na neki share ovaj "GDFBinary_en_US.dll" i "Update" folder za nas ruse koji sad imamo opet crni ekran :D
|
Citiraj:
Refrešaj stranicu ak ne vidiš odma. |
Hvala:chears:
|
Citiraj:
|
ovo je runda sa Casipana sinoc, 225 ticketa je start, zen_sux (vey_) pilotira Viper:
y u no have 600 tickets :D y u no record video! protivnicki tim je stalno imao vise zastava, nije im pomoglo :D veki_os, koji score si imao jucer na Canals kao gunner u Viperu? |
Evo super, instalirao upravo update kad ono pri pokretanju BLACK SCREEN.
Imam zvuk (eng) iako imam Rusku verziju ali slike nigdi. |
Citiraj:
Ontopic, oko patcha: -Navodno su fiksali javelin sa soflamom hvala bogu :care: -I havoc u usporedbi s viperom (ne vjerujem dok ne vidim). -Tv raketa je dobila buff/nerf, buf da se vise ne odbija od vozila i eksplodira ti u lice, nerf da je teze kontrolirat, ima 0.5 sec delaya -Novi An94 i jos mnogo toga....samo sto radi , a sto ce patchano, patchat iducim patchem? Dice 2 naprijed, jedan nazad tempo ftw! |
http://www.abload.de/img/update16p0v.png
edit. Kako da provjerim koju verziju igre imam? Obični ili Limited? |
Citiraj:
Edit: Btw, folder mi je narastao za preko 4GB, tak da priče o krivom prikazivanju prometa padaju u vodu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo sad igro malo, zvizne antena kad su protivnici bili na 13 ticketa na caspianu :) močno
|
Pa evo moram priznat skoro sam zadovoljan patchem skroz.
Da nije bilo disconnected from ea i 2-3 crasha u nekoliko sati igranja bilo bi savršeno sve ovako blago nezadovoljan. Svidjelo mi se što su uveli ingame ping. Nije mi se svidjelo što možete vidjet svačiji osim - svoga. Jednom prigodom sam se raznio svojim mortarom (Hey tek sam ga dobio ko ga nikad nije koristio neka baci prvi shell :D ) i nisam mogo vise izabrat oruzje niti kliknut suicede u main menu jednostavno sam moro napustit server. Još je jako izražen onaj lag i kada pobjegnete iza 2 metra zida zaostali metak vas nekako ubije. Ali nekako sve radi malo bolje optimiziranije i ne trza kod zooma. :chears: |
O bokte, pa šta je ovo. Ne čitam po forumu i opla 4,2gb update. Jeben je ovaj BF. Odoh igrad MW3. :(
|
kupi hard njubaro
|
Imam ja mjesta ;)
|
|
Citiraj:
|
akcija na cdkeyhouse..key za ~110 kn :)
|
Nisu riješili tactical flashlight po danju. :(
|
Scena od maloprije, neki lik dok smo čekali choppera...
http://www.pohrani.com/t/A/Id/4zqhnf...6220709446.jpg |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:50. |