PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   XBMC aka KODI (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120024)

sasha2511 12.02.2017. 19:25

u kojem repo-u je ufc addon?

from my Le X720 on TT

Black_Dragon 12.02.2017. 19:27

The community repository, imaš sve na videu.

demetrius 12.02.2017. 19:27

https://www.youtube.com/watch?v=gCwM3PSaofw

sasha2511 12.02.2017. 19:30

fala fala.. nasao vec.. moram probat ovo posto sam kupovao iptv listu samo zbog ufc.. fala ljudi..

from my Le X720 on TT

demetrius 12.02.2017. 19:36

ne razumijem platio si za iptv listu??je to ovo

https://www.youtube.com/watch?v=uVWR0ovekG0

sasha2511 12.02.2017. 19:59

nije, uzimao sam jednu lokalnu da bih mogao gledat osim ostalog i ufc..

from my Le X720 on TT

alengrosevic 12.02.2017. 22:01

Zadnjih dana mi štekaju podnaslovi. Titlovi.com mi bacaju error, dok mi opensubtitles javljaju da login ne valja. Regao sam se na opensubtitles-u i jedno je vrijeme radilo ok, no evo danas nikako ne mogu dobiti titlove. Niti na pc-u niti na android BOX-u. Ima li koje rješenje? neki drugi addon?

Hvala!

Ziiky 12.02.2017. 22:38

Imas na fusionu oriđiđi do opensubtitle addon za koje ne treba login. U root folderu je cim uđeš.
... ali bez obzira na to, danas nist od titl addona ne sljaka ni meni.

Sent from my Redmi note 3 pro

sasha2511 12.02.2017. 22:40

izgleda da je opensub imao neko odrzavanje stranice.. jedino podnapisi rade ali tamo ima malo titlova..

from my Le X720 on TT

Ziiky 12.02.2017. 22:56

Titlovi su updateali sajt i pobrisali API na kojem se bazirao addon, a izgleda da ga ne zele vratiti

Ovo je friska beta za titlovi:
https://github.com/mikimac/service.subtitles.titlovi
Edit:
A i kod opensubtitles se nesto mucka:
Citiraj:

And yes, there is a plan to convert free users to VIP users (if they want to support our service)
Izgleda da i oni zele koju pinku

Sent from my Redmi note 3 pro

Black_Dragon 13.02.2017. 00:19

Što se tiče titlova (općenito), skinete na usb ili vanjski hdd i učitate na android boxu. Na pc-u je stvar još jednostavnija. Koliko se vremena potroši dok se recimo traži titl za svaku pojedinu epizodu serije? Ovdje stavite u folder paket titlova za cijelu sezonu i samo po redu učitavate.

Mirkopoter 13.02.2017. 00:24

Citiraj:

Autor Black_Dragon (Post 3022204)
Klikneš na ace stream link i otvori ti utakmicu. To bi trebao biti plexus player po defaultu, čim si odabrao stream koji ga podržava.

Inače skontao sam da je kvaliteta streama (kad je 720p u pitanju) najčešće 2000kbps što i nije neka sreća ali može poslužiti.

Danas sam malo više istraživao "SportsDevil" i naišao na brdo streamova u rasponu od 1000-9000kbps. E to je već prava stvar. Stream na 9000kbps (1080p) bez kockanja i trzanja slike (ruski stream). Onaj na 5000kbps je isto odličan (ako nemate doma optiku i veće brzine) ili odaberete onaj koji je vama najstabiliniji. Sve to također ide preko ace stream i plexusa.

Ja sam nekakav plex stavio, ne plexus.. anyway vidjet ću, pa javim.

Black_Dragon 13.02.2017. 00:40

Da, u onom prvom postu sam ga krivo nazvao Plex a ustvari se radi o Plexusu (dvije različite stvari). S time da u fusion tj. tvaddons repositoryu (iz kojeg ga skidaš) nema uopće plexa već samo plexusa (koliko mi je poznato).

U kratko vrijeme sam puno toga instalirao, testirao, brisao pa nije ni čudo da sam polupao lončiće :D

Ako gdje zapneš, pogledaj video: https://www.youtube.com/watch?v=ZZsRhLgwQAk

sasha2511 13.02.2017. 00:47

Citiraj:

Autor Black_Dragon (Post 3022601)
Što se tiče titlova (općenito), skinete na usb ili vanjski hdd i učitate na android boxu. Na pc-u je stvar još jednostavnija. Koliko se vremena potroši dok se recimo traži titl za svaku pojedinu epizodu serije? Ovdje stavite u folder paket titlova za cijelu sezonu i samo po redu učitavate.

ako ganjas nove serije i svaki put novu epizodu onda je neizvedivo.. ako gledas nesto staro tj. da je vec neko vrijeme vani onda se isplati skinut titl cijele sezone..

from my Le X720 on TT

Black_Dragon 13.02.2017. 01:00

@sasha2511

Da, to je točno. Al ako je već izašlo pola sezone ili cijela, nije loša ideja. Ako znaš i nekoliko filmova unaprijed i njih riješiš na brzinu. U zadnje vrijeme svako malo errori kad tražim titlove (subtitles.org). Uredno sam logiran a probao sam i njihov onaj addon na koji kao ne treba stavljati log in podatke. Kako god okrenem error tu i tamo. Dobro, ovo sam samo predložio kao opciju. Uvijek treba imati plan B :D

sasha2511 13.02.2017. 07:48

btw ovaj UFC addon je fenomenalan.. coece ima gore prvi Pride za gledat, nemogu vjerovat.. :)

from my Le X720 on TT

tomislav_sb 13.02.2017. 08:52

Citiraj:

Autor Black_Dragon (Post 3022601)

Ovo baš i nije najjednostavnije rješenje. U kodi-u iskonfiguriraš tipku da vodi direktno na download titlova i u jednom kliku (kod mene je tipka na Harmony-u) skine odgovarajući titl. Do sinoć je sve savršeno radilo s opensubtitles....

Mirkopoter 13.02.2017. 12:06

Zbog toga ja sve i imam na eksternom hdd-u, titlovi podešeni u milisekundu, upali i gledaj, bez ikakvih zahebancija.

tomislav_sb 13.02.2017. 12:11

Nisi računao "zajebanciju" dok to sve posložiš? :)

frizbi 13.02.2017. 12:19

Citiraj:

Autor Black_Dragon (Post 3022609)
@sasha2511

Da, to je točno. Al ako je već izašlo pola sezone ili cijela, nije loša ideja. Ako znaš i nekoliko filmova unaprijed i njih riješiš na brzinu. U zadnje vrijeme svako malo errori kad tražim titlove (subtitles.org). Uredno sam logiran a probao sam i njihov onaj addon na koji kao ne treba stavljati log in podatke. Kako god okrenem error tu i tamo. Dobro, ovo sam samo predložio kao opciju. Uvijek treba imati plan B :D

Evo jos jedna B opcija s obzirom da titlovi u zadnje vrijeme prave probleme.

Osobno na mobitelu koristim neki file manager preko kojeg preko mreze mogu pristupiti rasberiju na kojem je instaliran kodi, skinem titl na mob i ubacim ga u koji god hocu folder na vanjski usb-u koji je spojen na taj rasberi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Black_Dragon 13.02.2017. 12:43

Svatko ima neki svoj način :) Sinoć sam krenuo gledati "Curb your enthusiasm" (8. sezona) i probam da mi nađe titl na opensubtitles, izbaci mi error poruku. Podnapisi mi izbaci da nije našao titl a titlovi com sam izbrisao do daljnjeg. Što sam napravio, na laptopu skinuo cijelu 8. sezonu u folder na usb i lagano učitao jednu po jednu epizodu. Meni ništa manje praktično nego kad idem klasičnim putem. Laptop i onako stalno radi, sve mi je na dohvat ruke.

Na kraju je najbitnije da su titlovi tu :goood:

@sasha2511
Mogao bi i ja onda probat addon.

demetrius 13.02.2017. 13:24

exodus je za moje da idu na genre-triler i tu si nađu film ja ću si skinut na pc-u otvorit bsplayer koji će odmah skinut 20 prijevoda,ako moram palit komp da bi skinuo prijevod za kodi onda će mi reć film koji žele da skinem iz liste s kodija skinut na stick i u tv ne treba kodi.

sad skinuo ufc adon ali ručno link ne radi,ali sad malo provrtio sve u sd nije bar 720p??ima di ufc bar 720p za gledat.

sasha2511 13.02.2017. 13:31

ha cuj meni je i SD okey kad vidim da imaju borbe stare i po 10-15 godina gore..
sto se tice titlova na bilo kojem addonu nemalo puta mi je naslo titl tek kad sam rucno isao upisat ime serije/filma.. evo recimo Marvel Daredevil sam obe sezone morao sam upisivat ime serije, doduse kad jednom upises onda pamti sve dok ne izades iz Kodija.. pa ako nema titlova probajte rucno upisat..

from my Le X720 on TT

Mirkopoter 13.02.2017. 13:57

Citiraj:

Autor tomislav_sb (Post 3022684)
Nisi računao "zajebanciju" dok to sve posložiš? :)

Draža mi je zajebancija na računalu, nego na android boxu na kojem imam Kodi. Dok ja postiskam, napisem itd. puno mi je lakse uglavnom i sve je u HD-u.

Black_Dragon 13.02.2017. 13:59

Citiraj:

Autor sasha2511 (Post 3022709)
...pa ako nema titlova probajte rucno upisat..

To uvijek probam al svakako dobar savjet.

tomislav_sb 13.02.2017. 14:02

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3022720)
Draža mi je zajebancija na računalu, nego na android boxu na kojem imam Kodi. Dok ja postiskam, napisem itd. puno mi je lakse uglavnom i sve je u HD-u.

To je druga priča. Ja sam govorio za HTPC.

Mirkopoter 13.02.2017. 14:11

I mislio sam :P

demetrius 13.02.2017. 18:31

https://www.youtube.com/watch?v=3ylXLJbmw84

izgleda zanimljivo ali za sad neću instalirat,ima neko instaliran??

Black_Dragon 13.02.2017. 18:44

Nedavno sam bio instalirao ovaj build: https://www.youtube.com/watch?v=LQiEhkuhQC4

Preporuka! Ako želiš build koji nije "pretežak", pregledan i redovno updejtan. Uz to možeš birati 5 različitih skinova pa vidi koji ti najviše odgovara.

Bio mi se rušio par puta Kodi pa sam maknuo build i instalirao na novo. Opet se rušio što je samo pokazalo da je do samog Kryptona, kojeg očito još treba doradit.

Vraćam se ovih dana na gore navedeni build (anniversary edition skin).

Mirkopoter 13.02.2017. 19:11

Imam nekakve videe gdje je uploader na kraju napisao plex i kad sam ga pitao što mu to znači napisao mi je da bi najbolje bilo da gledam na plex-u.. sad vidim da je to nekakav media centar na Kodi-u, ali što nije i sam Kodi media centar, što će ljudima plex ili ima nešto više u tome?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:48.