![]() |
Citiraj:
EDIT : Zanemari, sad skužio da mi je refreš stranice spor ... makar mi se to nije događalo do jučer .... EDIT 2 : Fakat mu treba da prebaci na nepročitani post ... Obrisao i cache i cookies, ali svejedno mu treba čak i do minute da prebaci na zadnji nepročitani post ... |
Svašta..baš sad klikećem i kako god okrenem, sve mi ude ok. Na bilo kojoj temi.
|
Citiraj:
Citiraj:
Zanimljivo je da ukoliko uključim ad blocker za forum.pcekspert.com da mi je učitavanje odmah i trenutno prebacuje na zadnji nepročitani post. Neka od reklama vas maltretira. |
Potvrđujem da se forum praktički učita kompletno, ali se na progress baru vidi da stoji. Zato ne prebaci na nepročitani post - stranica nije učitana do kraja.
Isto na mobu i na piceku. |
Bome, sad si ga zacopro, počelo i meni :suicide:
|
I meni :D
|
Problem je garant u nekoj od reklama ko što Libertus kaže - upalim bloker i nu ti, sve učitava normalno. :)
|
Reklama nema osim uobicajenih bannera, na koje bi i mogli povremeno kliknuti da nam olaksate rad, a ne ih samo blockati
|
Citiraj:
Provjerite koji ima problema pa ga možda privremeno onemogućiti dok se ne sredi. |
Hm, ne bi to smjelo imati veze, jer ti tek klikom na banner ides "van" do tada ti samo ad menadžment servira tj. pokazuje banner koji je obicno jpg ili png. Ali istrazujemo u cemu je problem i rijest cemo ga.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I meni sporo prebacuje na prvi nepročitani post, osim ako uključim ublock - onda je instant
Probao 3 browsera |
Da, dugo mu treba da se učita stranica kada se otvara neka tema. Kada učita do kraja onda i prebaci na prvi nepročitani post.
Nisam palio blocker da vidi ima li razlike. Uvijek je ugašen na ovom forumu i domeni. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Jeste pocupali neke kablove ovih dana? Na Tapatalku vise nemam opciju prettazivanja foruma (radilo je do prije neki dan). Ovaj put sam obrisao cache, da ne bi bilo...!
|
Citiraj:
|
Zaboravio sam editirati post. Kada odes na tabove unread, participated i sl. i kliknes na tri tockice izbornik gore desno - imas li tu opciju search? Jer meni se taj izbornik ful reducirao, fali dosta opcija.
Kada sam unutar teme imam ikonu povecala i search unutar same teme, taj dio sljaka. Tnx! Citiraj:
|
ja sam ga cepno, da vidim jel on radi probleme...Vratio, pa vidi tamo kasnije.
|
ja koji god topic da otvorim, već danima mi stalno vrti kao ''loading'', iako otvori sve, ali u tabu kroma se vrti ko da ga učitava beskonačno
0 addona |
Sa uBlockom radi super, bez uBlocka loada, stavi na krivi post i sl.
|
Da, budemo nešto skemijali već.
|
Na jednoj temi, link, mi se jedan jedini post ovako prikazuje:
https://i.imgur.com/jRpqVGe.png Nisam nigdje drugdje vidio ovakvo ponašanje. Mint 20.3, Chrome, ublock i adblock. |
problem u postu, stisni "quote" za taj post pa pogledaj cijeli post (moras skrolat). hrpa CSS sheneningans
isjecak: Citiraj:
|
Mačketina kad se probudi neka potamani smetje iz #15 posta te teme ... :fiju:
|
Opa, eto ga ;)
|
Hmmm. Ovo moje otvaranje zadnjeg posta, je prešlo u otvaranje zadnje stranice ...
Uopće ne baci za zdanji post, ali vrti ko da bude, i to je vrti dobru minutu ... I onda ostane na vrhu stranici ... |
Pa da, to i radi cijelo vrijeme, nije zapinjalo samo na postu ;) U biti svejedno što točno otvaraš, bar meni.
|
To mi se počelo jučer događati, i doma i na poslu ...
Sad je divnim čudom otvorio zadnji post, ali opet vrti minutu ... Zanimljivo je da mogu prosklorati stranicu i pročitati recimo sad tvoj post i vratiti se nazad u toj minuti :-) Evo sad se vratio na Gaming/Crysys i opet je otvorio samo zadnju stranicu, nije vrtio niš, a prije 3 minute sam tam pročitao zadnji post ... |
jap, sve je kao ok, al i nije, jer vrti u nedogled :) No sve možeš otvoriti, učita slike do kraja, sve.
|
Je sve otvara kaj se toga tiče ... a vrtnja ... da malo iritira ...
Nije problem odskrolat, ali čisto da napomenem, ako si nekaj probao napraviti, da je ostalo isto, čak i ovo sa zadnjom stranicom ... reko bi da se pogoršalo :) EDIT : @tor Evo da se nadopunim, jer ovo je fakat iritantno za čekati da se stranica učita i prebaci za zadnji post ... Naravn da primam i savjet ako nekaj treba obristati ili bilo kaj pa da radi kak treba ... Uglavnom, kad kliknem na zadnji post (plava kućica prije naslova) u donjem lijevom kutu mi stoji : Transfering data from www.google-analytics.com (dok se vrti krug za očitavanje stranice u zaglavlju), te onda prebaci na : engine.x-claimwords.net (i dalje ona točkica u zaglavlju ide lijevo desno) ... Ako ti kaj znači to kaj sam dodao ili ako trebam ja kaj napraviti ... da ne velim da to zna trajati i po minutu dok prebaci na zadnji post, ali stranica se odma prebaci na temu .... Ili samo otvori zadnju stranicu i ne prebaci na zadnji post, to mi se sad dogodilo na : Gaming/Star Wars Jedi: Survivor |
meni je od danas sve ok.
opet skace normalno na zadnji neprocitani post. |
I meni moram priznati da sam se iznenadio :)
|
Jes, skužili su, sređeno.
|
Citiraj:
|
Miran budi, znaš što radim takvima kao ti.
|
Ne znam jel tko već pitao .... jel postoji razlog zašto forum nije na https-u?
Vidim da cert za www ističe 01.09., možda da se zatraži SAN ili wildcard. |
1 privitaka
HTTP -> HTTPS redirect?
|
Strpljenja, prvo je spoiler tag na redu :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
ekipa u potpalublju je u bijelom štrajku, pomalo ;)
|
https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=306012
često se ovo dešava, se može dodat nešto na forum da prepozna da je to yt? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |