![]() |
Što ti znači solidna dijagonala? :D
|
Citiraj:
4,5"-amoi a862w |
Citiraj:
- 995 kn je cijena koju ćeš platiti, možeš i na rate - svaki sličan imalo kvalitetan mob iz kine ćeš platiti isto kad ti naša carina obračuna PDV + svoje troškove - garancija je 2 godine u Hrvatskoj, a ne upitna garancija od 1 godine u kini (vidi primjer od kolege sa strane prije kako su mu "riješili" garanciju) - 4,5" IPS ekran je i više nego pristojan - i više nego pristojna baterija, cca 6:30 h screen-on time - sigurno ima hrvatski jezik full preveden I da, isto je kinez ;) |
Citiraj:
Uglavnom mislim tko ga je naručio da nije pogriješio a sad čekamo tvoj review :D |
Citiraj:
Tema je o kinezima, što podrazumijeva ove cubote, whl-ove, njumane, transformatore i slične.. Tako da ne vidim čemu komplicirat oko pojma "kinez".. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na to2c sam prije par mjeseci naručio case za mob, došao je za manje od 20 dana, ali naravno, nije ni bio na carini. Za kupnju mobitela su popularni kod Grka i Španjolaca, kod nas ne znam jel netko uzimao uređaj preko njih...
|
Jel ko zna oce li dolazit firmware update 4.3 ili 4.4 na tronsmart ts7 inace sad je 4.4.2 s kojim je i dosao
|
Jel ima ljudi da im je stigao iNew V3? Zagrijao sam se za njega i Red Rice, pa da vidim iz prve ruke što kažu lokalni ljudi
|
Citiraj:
|
Prijatelju iskreno neznam na sta mislis al meni kad udem o telefonu pise 4.2.2. I nista vise
|
Citiraj:
|
Uuu ja se iskreno ispricavam 4.2.2 nisam primjetio
|
Nemaš potrebe se ispričavat, nego su neki krenuli vjerojatno naručivati taj mobitel :D
|
Dogodi se :P
Zanima me cisto da znam oce li doc kitkat za ts7 jer koliko sam cuo i vidio odlican je u svakom pogledu |
Moja pošiljka je stigla do Italije. Nadam se da će ovaj tjedan biti kod mene doma. :) Naručio sam s geekbuyinga (DHL). Imao sam mali problem, pošiljka im je prvi puta bila vraćena, ali poslali su opet nakon par dana. Inače customer service mi je odgovorio na svaki mail u kratkom roku, tako da sve pozitivno što se tiče toga.
Inače stižu mi ova 3 modela, pa očekujte neke mini review-ove: http://www.geekbuying.com/item/HD500...te-323764.html http://www.geekbuying.com/item/F9006...te-323766.html http://www.geekbuying.com/item/HTM-A...te-321823.html |
Čini se da iNew V3 ima neke probleme sa punjenjem baterije, trebalo bi to provjeriti
|
Citiraj:
Jer svi znamo kakav je prvi dojam koji je vođem velikom dozom uzbuđenosti i očekivanja: wao, super, odlično.. (Da, imam mišljenje da si bacio oko 320$) nhf.. |
Citiraj:
|
:D istina, svi se mi nadamo tako, ali rivjui korisnika govore svoje, pametnom dosta..
I pretpostavljam da nije sve za tebe ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svako svoga konja hvali (ili kudi). Vjerujem da su mnogi zadovoljni s onim što su dobili, a isto tako da ima ljudi koji imaju problema. Naravno da ne možeš očekivati da ovi proizvodi budu na razini nekog Samsunga ili nekog drugog poznatog branda, ali s obzirom koliko koštaju, mislim da se isplati rizik. Uostalom nisi svi popljuvali Kineze.. jel ti imaš neko loše iskustvo s njima ili? :D |
Ljudi su poceli s razlogom pljuvati ova neka "poznata" imena kineza, tipa cubot, thl, i ostale.. Tako da ne zelim ni pomisliti sto ce biti sa ovima koje si ti narucio..
Zato sam te i zamolio da rivju napises nakon par mjeseci, jer svi modeli i marke su se kao pokazale posve ok u tom periodu, da bi se zadnje vrijeme ljudi poceli zaliti na ovo ili ono.. Jer ako napises rivju nakon par dana i pohvalis mobitel, ljudi ce poceti masovno kupovati :D Ali dobro, ovo sto si ti uzeo je bas ono dno dna, pa se nadam da nece biti takvih. Ovi konentari nisu zlonamjerni ili pljuvanje po tebi, vec cisto razmisljanje i iznasanje mojega misljenja, posto pratim temu od pocetka valjda sam upamtio i naucio neki klinac.. |
Citiraj:
Ljudi su kupovali i onaj W450 masovno, pa opet neki ga hvale, neki pljuju po njemu. Dosta toga ovisi i o tome što ljudi zapravo očekuju. Masa njih kupi quad core s gigom rama za $100 i onda očekuje da je taj mobitel u rangu s npr. SGS3, i naravno da će ga popljuvati onda.. ako hoćeš takav telefon, izvališ par k kn i eto ga :D |
Nisu oni losi po specifikacijama, dapace, ali znamo vec da to ne drzi vodu. Vjerojatno vrlo losa kamera, bugovit gps, slab wifi, ekran, ali tko zna, mozda budes i zadovoljan..
|
@brodjo
Radije uzmi rižu - poznatiji proizvođač, bolja podrška, kvalitetnija izrada, manje problema,... |
Ima li tko kakvih iskustava s jiayu G5 ? Sviđa mi se što nije prevelik, a opet hardverski je dobro potkovan. Jedino što me pati, je što je kinez, nekakva žnj firma za koju nisam nikad čuo (niti je znao izgovoriti).
Ili ako imate nešto drugo za preporučiti, bitno mi je da ima dosta rama, nije veće od 4,7" i dobar cpu. Ne kupujem mob često, pa onda kad kupujem gledam da zadovolji neko duže vrijeme. Još su mi zapeli za oko huawei honor 2, honor 3 te ascend p6 (ova 3 su mi po specifikacijama gotovo pa ista ?) Nekako bih prije uzeo huawei nego jiayu. |
Xiaomi mi2s
|
Citiraj:
Citiraj:
A i skuplji su malo od ovih ostalih. |
Po cemu je thl zmrkljz? Jel se uopće itko na ovom, ali i na drugim forumima javio a da je imao nekih problema s thl om?
|
Merimobiles - za mob koji je bio na daily deal i na chatu dobio potvrdu da imaju na lageru, trebalo im je samo 7 dana da dobim tracking number :-)
|
Citiraj:
Nije poanta imaš li problema ili nemaš sa mobom. Poanta je kakav je općenito aftersale support. Nebi bilo loše nekad kupiti možda extra bateriju, ili screen protector ili kakav case. THL dugo nije imao tako nešto. Sad ima, što je za svaku pohvalu. |
pa zato sam te i pitao, jer sam vidio da prvo pricas nesto o neu, pa o thl-u, e onda reko Brko sad je dosta!
neo ima isto svoju stranicu, par autoriziranih sellera u kojih je moguce pronaci dosta accesoriesa za mobitel, znaci ekstra bateriju, foliju, koznu futrolu, slusalice, silikonsku maskicu ili flip case. Svi su posebno izrađeni samo za taj model, i nisu univerzalni za vise modela, kozna futrola cak ima i neo logo utisnut, dok maskica prati polukrug zvucnika, tako da tvrdim da mogu samo i jedino u neo n003. Zato mi je prije 2 ipo mjeseca neo bio prvi izbor, a evo prije neki dan sam narucio i 3 thl-a. |
Nego, di sam ja Neo spomenuo???
Ali i dalje stojim iza onoga da se na muci poznaju junaci - nakon kvara i slanja u Kinu, što ćete dobiti? Popravak i još 50 dolara za nešto što je bilo ispravno, kao ovaj ZTE koji se vratio ;) |
Citiraj:
|
Kaj je to Neo? To je neka firma kaj proizvodi mobilne uređaje? Googlam i nikako ne mogu naći...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |