![]() |
aj ivane, zamolit ću te da se kloniš nagovještanja rezultata za ubuduće
|
Citiraj:
|
Nemoze se reći da nije zasluženo.. moze se reći da je sretno.. Zivili su sretno zadnje 3 utakmice, nitko poslije neće pamtit statistiku, pamte se ppbijednici.. Konačno chelsea na vrhu, čestitke..
|
Citiraj:
|
Ma genijalno, bravo Chelsea. Nema ljepše kad te otpišu ovako, u oba navrata :goood:
|
Citiraj:
:dobar: Trebalo bi ih kazniti sve od reda za one propuštene prilike + Robben za penal... Švajni igrao svih 120 minuta, valjda ga je malo i umor svladao, 'ebiga |
+ tottenham ne ide u ligu prvaka! :D KMUJ! :D
Sreći nema kraja! :D Klub kojeg su svi otpisali i prognozirali mu najgore osvaja ligu prvaka. :) Čista romantika rekao bi. :p |
Ma kakvi! :D Dobro dođu njegove prognoze za dignuti neku lovicu! :D
|
Objektivno, chelsea je trebao izgubit u 90min.. Chelsea je trebao izgubiti u produžetku.. Ali chelsea ima igrača u ekipi koji radi nemoguće.. Ne postoji nigdje na svijetu napadač kao što je Drogba.. Nevjerovatan igrač..
Na kraju se ne pamti tko je bio 2 ili 3, pamti se pobijednik.. Chelsea je napravio veliki podvig i odnjeo kontejner u Londonu.. |
Čestitam svim navijačima Čelizija na osvojenoj Ligi prvaka! :)
btw gdi je Varunski Jaran? :fiju: Ništa se ne javlja. :D |
Konačno Chelsa je nešt osvojila, baš mi je drago zbog klupskih legendi Terry-a i Lamparda te Drogbe da su podigli trofej oni su to zaslužili!!
|
Citiraj:
onda ćeš mu i ti za petama biti :D |
Ne mogu opisati koliko mi je žao što je čelzi u finalu, ali ne zbog kluba nego zbog tog retardiranog trenera koji je postavio takvu igru.
Prvih 35 min čelzi nije došao do gola a HALOOO igraju finale! I onda kad vidim ovakav post za finale dođe mi da bacim tv na pod: Citiraj:
Bayern stvaro lijepo igra ove sezone, i onda se mora jebat sa ovakvim debilima u finalu, koji se cijelo vrijeme brane. Što se mene tiče Bayern - Real je bilo finale, ove ostale utakmice polufinala i finala su drek od utakmica. Citiraj:
Živjeli! :beer: |
buljo i ja tako gledam.. Nogomet je postao komedija gdje ako nemozes/neznas igrat nogomet, mozes igrat bunker.. OK, veceras je chelsea bar probao igrati, za razliku protiv barce.. Zakljucak: i Messi je promasio pobijedu i Robben je promasio pobijedu..
Chelsea nevidjeno na vrhu.. Ovako sta nije uspijelo ni Mourinhu koji je uveo ovaj model nogometa.. |
Vidi ih kak se pjene:D
To se zove "ima boga", nema par godina kad je Čelzi nezasluženo popušio finale od "svemirske" momčadi koja nije cijelu tekmu zapucala na gol...gdje ste onda bili pljuvat po takvoj igri?:p |
da se gleda umjetnicki dojam nogomet bi se zvao: Umjetnicki nogomet. Kako se negleda dojam nego tko da vise golova a primi manje sve drugo je nebitno. Kome se to nesvida nek negleda i postedi druge glupih komentara.
Drogba zvijer :) |
Citiraj:
Treba znat igrat i bunker i brze kontre. Zahtjeva dosta koncentracije i efikasnost. Drogba je bog. Nadam se da ipak neće iz Chelsea, bila bi šteta. |
Ma mislim-čitajući komentare svatko bi se zapital kakav to "atomski" bunker igra momčad koja u prvenstvu ima 18 pobjeda, 10 neodlučenih i 10 poraza:)
A uvaljali su im i 46 golova... I šesti u prvenstvu sa 25 bodova zaostatka. |
Tko to veli da varana treba banirati? Pa taj frajer je moneymaker :D bar za mene.
A druga stvar, koliko ja znam, u nogometu se gleda rezultat a ne umjetnička izvedba. Chelsea je doslovno taktički popišao svaku momčad protiv koje je igrao. A pravog ratnika ne čini oružje, oprema, hrabrost, snaga i tika taka, već samo taktika. Stoga raznorazni hejteri, barca očajnici i slični, stisnite palčeve za slijedeću sezonu, better luck next time. Samo da opet ne naletite na Čelzi :D |
@Brko
Lol, nema problema , ako opet brblja o MUFC onda će letiti na Mars. Čestitke Čelzijima i Hamdiji |
Citiraj:
2 pinkskin Kakve veze ima "umjetnički nogomet" sa ičim što sam ja naveo. Želim pogledat dobru tekmu, u ovom slučaju bayern jer lijepo igraju ove sezone ali zbog tebe i tvog komentara ja to ne bi smio jer se meni ne sviđa kako igra njihov protivnik? :stoopid: 2 Guls Super, gledaj rezultat, uživaj u svom bunkeru, tebi je očito to vrhunac današnje taktike u nogometu. |
Tak to ide dečki, tko ne zabije-dobije:)
Nemreš se vadit na bunker ako na primjer igraš doma, imaš penal, igrača više 60 minuta, daš dva gola i promašiš 12 jebenih zicera:D 12 hej... |
zaspao prije produzetaka, a u svakom slucaju,pobjeda Chelsea je zasluzena,premda ni u najludoj varijanti ocekivana. Cestitke, Drogba je pokazao da se zna psihicki nosit i sa pogreskom i nastavit dalje igrat maximalno bez histeriziranja ko ono djete iz Barcelone. Iduce sezone united radi red u LP. Zanimljiv nogomet ove sezone,cekicari se vratili,spanjolaca nema u finalu lp,everton radi cuda s jelavicem,liverpool kiksa,sve u svemu,nakon ljetne stanke bit ce dobrih tekmi. A sad jos malo euro..:D
|
ma meni je bilo gust gledat obranu chelsea jucer, sta god ljudi opcenito komentirali da je to los nogomet, IMHO treba i to znati. i imati drogbu bika koji trci manje-vise 120 minuta, igra i u obrani i u napadu, zabije gol, skrivi (ne)realizirani penal, i zabije odlucujuci penal ko' od sale mrcini neueru..... neprocjenjivo, sam drogba je jucer odradio 40% od ukupnih 100% chelsea, covjek je car.
ali, bayern je zapucao previse, mogu oni igrati (opet) ljepsi nogomet, ali realno zar ste stvarno mislili da ce finale lige prvaka bili nogometni spektakl? zaista? :) tocno onakva tekma kakvu sam osobno ocekivao, ljepsi i konkretniji bayern protiv obrambenog chelsea koji ciljaju prema kontrama ili duzim napadima. i mogao je bayern pobjediti, mozda i trebao ako cemo gledati ko je vise pucao, ali ne pobjeduje statistika - pobjeduje rezultat. stoga svaka cast chelsea, svaka cast i di matteu na taktici koja je uz malo srece se pokazala jako ucinkovitom, ja sam i generalno zadovoljan odgledanim jucer. jest da je ola mogao i utrpati onu loptu i ne ubacivati, jest da je zapucao jedan penal i da bi bilo ljepse da covjek odlazi sa osmjehom na licu, ali boze moj, samo jedan je pobjednik. FC CHELSEA!!!!!!! |
Nisam ocekivao da ce Bayern ostati bez ijednog trofeja moram priznat.. ali eto, protiv Dortmunda nisu imali sanse, a protiv Chelsea srece :)
Sto se same utakmice tice, da nije bilo promasenog penala u produzecima i jedanaesteraca ovo bi bilo jedno od najdosadnijih finala uopce. |
Žao mi Olića, ali što je tu je...
Imam jedno malo off topic pitanje, nadam se da ne smeta...Postoji li koji portal na kojem se mogu pronaći infomracije o sportu, ali u stilu da je sve lijepo istaknuto i da se može vidjeti pregled rezultata, npr. 1.HNL - rezultati, bez suvišnog teksta, bez da je moram čitat pet članaka i u svakom što se događalo u kojoj minuti, bez još 3 članka na temu nogometne tragedije, dakle, treba mi neki portal koji nudi jednostavne i pregledne informacije o sportu (ili nogometu), nešto tipa fightsite (MMA)? Još ako radi dobro u mobilnoj varijanti, bilo bi odlično. Hvala |
Iduća sezona će bit još bolja:kafa:
Znači totenham ispada? Mislio sam da će englezi imat 5 predstavnika |
Danas navečer finale kupa u Rimu Juve-Napoli.
Nadam se odličnoj utakmici i dvostrukoj kruni :) |
Citiraj:
http://www.soccerfame.com/ |
Imam previse toga za reci na sto bi se neki definitivno nasli uvrijedjenima, stoga cu samo cestitati Chelsea i zahvaliti na thriller/drami. :chears:
|
Citiraj:
:nono::nono: |
Citiraj:
Čestitke Chelsea-u, zaslužili su i oni biti na vrhu :beer: |
Cestitke za Chelsea, karma ih je pomazila ove godine.
Pala je u vodu ona teorija da se ne valja branit protiv Bayerna. Sto se tice Bayerna, skidam kapu Robbenu bez obzira na fulan penal, jer treba imat muda nakon svega pucat kljucan penal od kojeg su se usrali i jedni i drugi. Cechu takodjer skidam kapu, jer je sigurno najbolji golman svijeta, a to se moglo vidjet i jucer. Mata je po meni najlosiji pojedinac jucer, uz Gomeza. Drogba je prica za sebe i jako mi je drago sto je osvojio taj trofej, zbog kriminala 2009. godine. Sve u svemu, tko do sad nije skuzio; statistika je tocan zbroj cinjenica, koje daju obicno sasvim pogresnu sliku, barem sto se nogometa tice. |
Tako je to u nokaut fazi. Defanzivne i manje kvalitetne ekipe lakše dođu do izražaja i osvoje nešto na što ne bi mogle ni pomisliti u dugoročnom natjecanju gdje kvaliteta dođe do izražaja.
Vjerujem da treneri, igrači i navijači uglavnom više cijene prvenstvo (osim u žnj ligama). Entuzijazam, atmosfera, rivalstva i navijački naboj su puno veći i daju taj draž nacionalnim prvenstvima. Svejedno, čestitke za Chelsea.:) |
Ja se još uvijek nisam odlučio za koga sam navijao.:D
Mada sam malo više naginjao Chelseau, zbog Drogbe i Lamparda, a za Olića i Pranjića me nije previše briga. Di Matteo je opet izvodio pizdarije, Bertrand?!!, onaj Kalou kreten i Mata. Bolji bi im bilo da su igrali s 8 igrača. Essien je morao igrat i desno krilo Torres, kojemu ova trojica nisu do gležnja. Penale sam sve točno prognozirao osim Neuera. Mata nije smio pucat nikako, kao i Olić. On ne može pogodit 1 od 10, jer čovjek jednostavno ne zna. Zapravo je sve ovisilo o Švajniju. A Ashley Cole ima živce od vibranijuma:D. Imam osjećaj da bi pogodio 100 penala zaredom. |
Meni je David Luiz bio najbolji kod pucanja penala:D
|
Citiraj:
evo sad niko nemre rec da Chelsea nije među najvećima :care: |
Citiraj:
A nije da nije zijal okolo kad su popušili gajbu...nikak se odlučit na koju bu stranu dok je lopta išla Mülleru:p |
Citiraj:
Potpis,Torres je izgledao zaigrano i trebao je od početka igrat,kao i essien,bertrand wtf?? Finale odlično,žao mi Olića,simpatizirao malo više Bayern. |
Citiraj:
Olića sam isto pročitao da neće zabit,sve sam pogodio osim da će promašit mata i švajni. Nije mi jasno kako je opet pucao Roben u produžetku,promašio im je prvenstvo i sad opet LP |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |