![]() |
Citiraj:
Nope, nigdje mi ne ubacuje. Niti kad pisem odgovor niti kasnije Edit x2 :D Udario post umjesto edita |
Citiraj:
sad mi se ne vide uopce notifikacije, samo ikona... jebo im oreo mater da budem prost |
Citiraj:
Koju verziju tapatalka imaš? Trenutno sam na 6.50 pro. Sent from my SM-950U |
Juice mozda koristi stariju verziju ili onaj outdateani tapatalk pro kojeg smo vise puta preporucali jer radi bolje od aktualnog appa:
v6.5.0 ftw https://play.google.com/store/apps/d...ord.tapatalkHD Sad su izbacili v7.1., mos mislit kako cu updejtat. Koliko sam shvatio, otkad se prica o tim sranjima sa slikama u quoteu, ovi sto su na pro verziji (staroj) nemamo taj problem. |
Šit, isti problem na novoj 7.1.1.
Prošla baba s kolačima i natrag na 6.50https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...55a308ebae.jpg |
Citiraj:
Ne znam, probavam dobit to kaj i vi al ne mogu. Evo sad sam tebe kvotao i nigdje mi se nezeljena slika nije pojavila. Edit Gledam postavke i ugasen mi je Show photo preview u Topic & thread kategoriji. Probajte to ugasit |
Nova verzija je 7.1.0 , mislim da o toj pričaju. 😊
|
Citiraj:
https://s1.postimg.org/891oj27ovz/Sc...026-073738.png |
Shvatio sam ga da prica o ovome:
http://i.imgur.com/A7kEMOI.jpg |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam ni znao da imaju dvije, mislio sam da su to ukinuli prije par godina. |
Citiraj:
Na nexusima na nugatu sam to mogao kontrolirati, tocno definiram po appu kako zelim da mi izgleda nova notifikacija (power notifications, ovo sto je pricao Neo-ST. |
Izašla nova verzija Tapatalka.
Nema više "stranica", sad je infinite scroll, ali ostala je i mogućnost da se ode na specifičnu stranicu. |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-950U |
Yep, nisam ni mislio ;)
Do jutros mi je bila verzija 7.1.0 PRO, sad je 7.1.1 PRO. Ne Nougat :D Taj je na 7.1.2 :P |
Citiraj:
Spojiš se na komp,instaliraš drivere od moba,pa adb itd Imaš objašnjeno sve u postu:chears: |
Citiraj:
from my LEX720 |
Ma ovo što kaže kolega @xlr.
Na apkmirror skinuti 6.5.6 free verziju ili 6.50 Pro ako imate kupljenu i ugasiti update. Ja sam refundao Pro i napravio to sa Free. Radi sve super i report post se vratio :D Sent from Mobara |
Daj neki ss da vidimo kak izgleda, jer znam ak skinem bit ce mi zao. Jer je svaka sve gora.
Powered by LG G6 |
Citiraj:
https://imgur.com/2wme14I __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Tak mi na iOSu izgleda njah ne svida mi se to ne mogu se naviknuti. No hvala na ssu kolega. 😎 brofist
Powered by LG G6 |
Citiraj:
|
Kad smo vec kod notifikacija, imam problem vec mjesecima sa notifikacijama za kalendar evente.
Probao samsungov i guglov kalendar app, eventi su rodjendani, podeseno da se oglase u 9h ujutro. Nikad se ne oglase. Testirao sam malo i nekad se oglase ako upalim kalendar app par min prije alarma. Anyway ne koristim powersave mod, ne koristim nikakve app killere, aplikacije su podesene na "do not optimize" i "unmonitored", znaci nis ih ne bi trebalo blokirati... Svi eventi su syncani na gugl acc. |
Citiraj:
Inace, najbolja verzija mi je 4.9.5 ali na njoj se vise ne mogu dodavati novi forumi pa je to govance. @xlr - nemam pojma, nikad s time nisam imao problema, a uredno koristim samsung/google kalendar. Provjeri app permissione. |
Citiraj:
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Izgleda je generalni problem :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
na pixel XL, oreo zadnji... ali nije bilo ni na nugatu... u biti otkako imam mutavi pixel... a za tapatalk i Skype vise nemam rijeci kako da opisem frustraciju sa ta dva poluproizvoda a za koja nema zamjene... skype je unisten do ibera, ali ono, doveden do razine neupotrebljivosti, stavio sam stariju verziju, pa barem imam pregled tko je online, itd, ali notifikacije ne rade vise... no bar sucelje izgleda kolko tolko funkcionalno.. a tapatalk sa onim svojim ubacivanjem slika u svaki quote je vise za popizdit. |
Pa uč'ni ono što smo i mi danas - vrati se na 6.5.6 verziju i da vidiš kako je život ljepši :D
Moš i reportat opet :) Sent from Mobara |
Instalacija Google Photos na novom mobu ili nakon reseta, jos uvijek uploada iznova slike na photos?
Provjeravam prije instalacije jer ne bi da mi duplo opet sve povuce. |
Sumnjam da ih nanovo uploada. Sjecam se da dosta dugo indexira slike na mobu (ako ih imas puno) i to je to. Curi kad sam prvi put stavio GP inicijalni upload je trajao bas dosta, nekoliko dana afaik. Kod sebe sam imao pun mob slika i cesto mjenjao romove pa bi prva instalacija GPa radila 'u prazno' jedno vrijeme, al nikad nije napravila sranje medju slikama
|
Za Samsung Galaxy Core Prime SM-G361F bez root pristupa trebam neku aplikaciju za backup svih korisničkih podataka i aplikacija. Znači, kontakti, SMS-ovi, popis poziva, lokalni mailovi, aplikacije s postavkama itd. Nekad davno sam to radio s My Backup aplikacijom. Ima li sad nešto bolje?
|
@juice
Ne povuče slike dok ne isključiš. Ako prvi put instaliraš /aktiviraš google account i radi kao prvi put uključen upload. Dakle, aktiviraš accout i isključiš u samom appu upload photos Sent from my SM-950U |
Postoji li opcija u Soundcloudu da skinem neki podcast na mob pa ga kasnije slušam? Koliko sam kopao nema ili sam nešto fulao?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk |
Kaj je s whappom i tim dohvacanjem novih por ?
|
Koju aplikaciju koristite za printanje sa mobitela? Imam HP printer i koristim "HP print service plugin" i kada recimo idem ispisati preuzeti PDF sa interneta neće mi HR dijakritičke znakove ispisati, ostane prazno na tom mjestu. Ako isti sadržaj printam sa PC-a sve bude OK tako da je vjerujem do aplikacije, na svakom mobitelu ista stvar.
|
Već par dana ne mogu se preko tapatalk-a ulogirati u forum.
Da li još netko ima sličnih problema s tapatalk-om? |
Citiraj:
|
Da. I meni se to znalo dogoditi.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |