![]() |
Welcome back bro! :)
Ja opet u promo :D Pao sam na 71 LP nakon izgubljene promo i sad sam ponovo u promo nakon 1 pobjede. Znači 29LP dobio :O |
Citiraj:
Kad vidim "poz/pozz/pozdrav" na startu meča odmah mi se smrači pred očima. :D |
Ma recept je igrati ranked sa champom kojeg znaš i siguran si u sebe a ne sve pozicije halat i to kaj ekipa brije kao moraš sve znat e pa nemoraš ja znam da je velika vjerojatnost da ću pobijediti ako sam mid talon/yasuo ili jungle fiddle i te pozicije callam u večini slučaja mi ih puste ako sam zadnjji pick kažem da ako igram nešto drugo da ćemo vjerojatno izgubiti i da se ne čude ništa :D i ekipa popusti. Od zadnja 4 meča imao sam 3 puta afk od toga dva su se konektavala i diskonektavala malo smo ih imali malo ne ( više ne) ali nema odustajanja sve 3 su pobijede bile :D Sad sam silver 1 i sljedeći tjedan sam gold ako ne i vikend ovaj već :D Btwneki su mi tam pisali da miču silence na talonu jer to istina ? :S
|
dobule post sry :(
|
Citiraj:
Edit: mrzim TOP, jel |
Ja sam užasan na svakoj poziciji osim jungle (i znam igrat samo jednog junglera) i evo borim se da uđem u Diamond :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=SM64f1tiPpI
you can go....THE MERCY!!! ma on je najbolji vayne trenutno u svijetu,.. |
"you can go" VRH! :roller:
|
gosu i boxbox su mi trenutno 2 najdraža igrača koja za godinu dana će 99% pomesti lcs scenu...just wait and see ;)
pogledaj boxbox gnar :D |
ma odustajem od lola dok mi grafička nedođe..nemogu jednostavno ovako više igrati i bok...
|
Citiraj:
Smanji detalje sve na low i moći ćeš igrat siguro ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
odigrali smo taman Iks i ja jednu s njim prije nego što sam krenuo, nije čak bilo ni loše :D
|
Citiraj:
Citiraj:
To je ovaj game, kata report. http://i.imgur.com/sIUkHs9.jpg |
Citiraj:
A šta's ti očekival', Ashe mi općenito nije jača strana, još i na topu, uffff :D Odoh si po novu pivu, ove od litru su zakon, prost :D |
Citiraj:
|
Na oktoberfestu je ^^
edit: back in d4 http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#matches hue s time da je prvi game s lucianom izgledao tako da je naš khazix na topu imao smite i forsao triforce, jungle pantheon s smite, mid katarina i supp morgana...svi domaći osim pantheona :D |
gratz, my boy :) me still unranked. what a good feeling.
|
http://www.pohrani.com/f/16/Bk/2d6pkiUT/capture.jpg
danas me jungle i top ide,..ali odlučio sam da iduće sezone čitavu sezonu neću upaliti ranked.Želim godinu dana provesti samo na normalima i učenju jungle da ga dovedem do savršenosti,ovo sa pantheon...pro fokus <3 |
Kakav ti je to build na Panthu ovaj donji game.. Panth je champ koji ide na dmg, nema veze ako si counteran ili ne njega buildaš AD early, kasnije ubaciš neki HP item da baš ne budeš papir.
|
Citiraj:
|
U normalima dođeš do jedne razine i staneš...iskreno, zato i igram ranked, jer na taj način učim više nego u normalima.
Druga stvar je da sam na normalima naučio masu toga, jer sam ih odigrao cca 2200+ :D |
Citiraj:
|
Panth pojede timeka. Samo skaci na njega ko kreten od lvl-a 2 i to je to.
|
baš to se i dogodilo..prespamao sam Q kada dođe jungler skočim na njega Q E..uz spirit teemo može samo čekati da mu uzmem turret :D inače idem damage iako mi je za top damage glupost i volim full tank top...
|
Iskreno, mrzim Diamond 4...znači D5 u D4 je easy, a u D4 dobivam idiote. Akali throwa game jer ide solo mode u 30oj minuti, gg. Drugi game, igram bot lucian i leona vs tristana i thresh...i leona da 4 killa solo man mode, a odgovor (naš domaći lik) "lud sam, naživciran sam"...i onda se pitaju zašto kasnije tristana koja ima 50 manje CSa od mene siluje...a razlog leži u tome što je 13/5 jer svi davaju free killove
|
Nisi prodao acc ipak na ebayu?
Kaj, nije ti uplatio čovjek ili? |
Nije uplatio, a sve više razmišljam da dignem do D1 i eloboostam ekipu s frendom, čisto zarada preko zime...ali ne da mi se grindati :d
btw, Nami je broken as fuck, s njom svaki put kada odigram to je silovanje, 3 gejma, 3-0, prosjek cca 2/3/21 lol |
Citiraj:
|
Ali mrzim kada ga vidim na botu, ako igra protiv mene.
Nego, stvarno mi se ne sviđa sadašnja META, praktički Tristanu koja ako izađe iz lane phase ne treba uopće više skilla, nidalee koja je ad broken fuck kojoj ne možeš ništa. Praktički treba 4 bana s jedne strane samo da igra ne ide u jednom pravcu. |
Slažem se ovo za METU i Tristanu i Nidalee.
Taric mi je prije bio ok, ali su ga bespotrebno nerfali iako nije bio top tier support. |
Sad se sjeti kol'ko put su Ireliu u S2 nerfali i sve ti je jasno :D
|
Ehej nemojte tako kontra tarica, i dalje mislim da je Taric best support ever ako igramo protiv ad kompozicije s assasinom.
|
Citiraj:
|
Pričamo o Gulsu, naravno da ima gay skin :D
|
Ofc da imam manly skin, tako da se svaki protivnik usere (ili upiša od smijeha, svejedno) :)
|
Jučer *ebo majčice sa MOJIM Wukongom :D 13-4-11 na rankedu :) Nafeedao sam svoj bot i mid što je bilo dovoljno da pobijedimo :chears: Polako se vraćam u LoL i ranked. Jungle najdraža rola i najviše mi paše :cool:
Cilj: Diamond do kraja sezone. |
Ja penetriram howling abyss sa adc annie i full tank soraka kombinacijama.
|
Citiraj:
Vrijeme je za ranked i normale :goood: Btw igrao jučer aram sa Karthusom u svom timu koji je išao full tank sa tank itemima... znači useless shit, čuo je tj. pročitao lijepe riječi u tijeku game-a, a bogami i nakon :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |