![]() |
Citiraj:
oprostite ak sam poljuljao vaš intelekt i metodiku prosuđivanja i zaključivanja svojim plitkim revjuom serije... |
citas izmedju redaka!? hahaha...nisam
rekao da si za "ustanovu"...nego postas u Serijama a ne kuzis sto uopce znaci koncept serije! cemu odmah nervoza.. |
Citiraj:
reći ću to ovak...Twin peaks - dovoljno je pogledat 1 i zadnju epku i znaš sve - kao da is gledao cijelu seriju - nema pospunog dolaska do istine nego 0-0-0-0-0-0 i zadnja epka 1.... |
Citiraj:
ti stvarno ne kuzis sta znaci serija?! nema smisla raspravljat s tobom...za seriju za koju se 98% forumasa slozilo da je jedna od najboljih,ti napises da nevalja i ocekivas da ti nitko nece reply-at! bezveze trollas... |
Citiraj:
|
kaj ste odmah napali čovjeka,pa svaki ima svoje mišljenje,i ja sam pogledao brdo serija,i slažem se u 99% slucajeva s nečijim ukusom ali uvijek ima i onaj 1%.
slažem se s njim,serija je hebeno prespora,jesu odlićni glumci,misterija,bla bla,ali fali neki kick koje ostale serije te tematike imaju. Mislim sad čim se netko ne složi s vecinom ima 13 godine i nema pojma kaj je dobra serija,glupost. |
U ovim temama ne smiješ ništa reći, a osobito svoje mišljenje ako se razlikuje od mišljenja krda. Ako je tebi ta serija odron, onda nemaš pojima i nemaš ukusa jer to oni tako kažu.
Ne sekirajte se. ;) |
poceo sam gledati stargate SG-1 napokon. dosao do 8 epke i iskreno serija mi je ful losa :-(. gluma, epke,... jel to postane bolje vremenom ili... jer obzirom na ocjenu ocekivao sam puno bolje. doslovce se tjeram gledat dalje u nekoj nadi.
:chears: |
Nesjećam se više po sezonama, ali meni je serija bila vrhunska do negdje 5 ili 6 sezone, nakon toga ide razvlačenje do 10 sezone. Mogao bih ponovno baciti gledanje ispočetka. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne vole ni svi triologiju Kuma ili Gospodara Prstenova (makar mi nije jasno zašto). Ne slažem se s mišljenjem Quazar-a, ali eto, pročitam i idem dalje :) |
znaci prema tom misljenju da ako nema pucnjave i brze voznje onda bi recimo i house of cards bila smece jer 98% serije samo pricaju :)
|
Da, svakako.. ali je i on mogao napisati da se radi samo o njegovom ukusu, gdje se sve rješava u jednoj epizodi tipa CSI, Cobra i slična remek djela.
Komentar tipa: nema brze vožnje auta i ispaljenog metka pa je serija sranje? - dafuq? rly? To je bas pravi tip komentara koji izaziva reakcije, tako da po meni sasvim zasluženo. |
Citiraj:
|
Justified, :care: još jedna odlična sezona, 6. će biti zadnja, al nema ni smisla forsirati.
Americans, Following..odlične epizode. |
Iskreno,i meni je True detective dosadna serija. Imam tlideset i pet godina,fala :D. Gluma i prica su strava ali me uvijek uspava zbog stila same serije. Ne fali mi ni pucnjava ni akcija ali me ipak uspava. :D
|
Saće te krdo rastrgat :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nece valjda bacit cu im po kocku secera :D :D. Nego,jel moze netko preporucit nekakavu noviju hum. seriju? |
Silicon Valley, izlazi kao i GoT.
|
Citiraj:
|
Odličan season finale za Suits.
Pitam se kak će sredit sljedeću sezonu, baš su zakomplicirali. |
Citiraj:
|
Cosmos - A Space Time Odyssey
Šta reći, koju posluku porati? Dobro je. Gotovo bi se dalo reći da je remake originala - a ne reboot serijala. Peta epizoda je veoma zanimljiva i najbolja do sada. Sviđa mi se naravno grafika svemira, koja je fantastična, no ne sviđa mi se rekonstrukcija povijesnih događaja kao animirani film, preferiram žive glumce i glumu - kao kod originala, Cosmos - A Personal Voyage |
Citiraj:
ja trenutno gledam planet earth i odlican mi je. prije toga National Geographic - Journey To The Planets i prije toga Discovery - When We Left Earth - The NASA Missions. sve odlicno i zanimljivo, jos kad je u HD-u, mmmm. :chears: |
Pogledaj si The Universe.
Prvih 7 sezona su fantastične - ova 8. koju su počeli snimati je malo teži oblik sranja - kao da je redateljsku palicu preuzeo vjerski fanatik. |
Citiraj:
thanks |
Game of Thrones počeo i bolje nego sam očekivao, iskreno :)
Kada nakon TWD pogledam GoT vidim razliku između ozbiljne serije i izbljuvka koji je nekad davno imao potencijala... Pa sad vi pogađajte koji je koji :):goood: |
Sedma sezona Californicationa krenula, pa da vidimo tko će se ove godine skidati nama na veselje :)
|
Ova epizoda Game of Thrones-a me baš jaaakooo obradovala. Sav sretan mogu ići na spavanac :D
|
Izvrsna posljednja epizoda serije Game of Thrones.
|
True detective.
Pogledao prvu sezonu i OK al ništa specijalno, ni od priče, ni od glume (btw, Woody meni puno bolji) a posebno kraj koji je ispao nevjerojatno loš (kao što su zeznuli i Breaking bad), a bilo je potencijala. Izgleda mi da su više išli na koncept i stil al ajd... |
Eto, to je razuman argument zakaj ti se ne sviđa serija, a ne "nema brze vožnje i pucanja". :D
Ja sam počela House of Cards gledat, GoT još nisam, čekam da izađu sve, pa da ih u komadu pogledam. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedva docekao drugu, gledao odmah kako je izlazila epizoda. uopce mi nije gust, jebes to, ja zaboravim 50% u tjedan dana onih finesa, nije taj osjecaj. pa sam odlucio cijelu trecu cekati da se izemitira, pogledao opet u dva-tri dana sve, gust. tako ce biti i sa cetvrtom sezonom :goood:. |
Jep. :) A mislim, čitala sam knjige, zanm kaj se dešava, al opet mi je veći gušt gledat tak u komadu sve. :)
|
To onda više nije serija nego jako dugačak film :-) ali i ja sam tako pogledao prvu sezonu skandinavske serije Most (Broen) skoro sve odjednom u komadu, bila je stvarno odlična. Druga sezona iste serije već pogledana ali jedna po jedna epizoda svaki tjedan dok je bila emitirana, isto preporuka. Saga i Martin odličan par.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:22. |