PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

DoX_Chabar 17.01.2008. 18:05

Evo pogledao i drugu epizodu :) Odlicno napreduje radnja :D... jedino me malo strah da ne završi kao Lost... :D

LAcy 17.01.2008. 18:09

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 928354)
Evo pogledao i drugu epizodu :) Odlicno napreduje radnja :D... jedino me malo strah da ne završi kao Lost... :D

Mene baš nije oduševila druga epizoda. Da li će se sad isto kao u filmu samo sad kroz cijelu seriju vijati ta dva terminatora? Mogli su i neku složeniju radnju smisliti.

MAHER 17.01.2008. 19:41

prva epka mi bila zakon,sada trazim drugu i nekak nemam uspijeha bas

edit:nasao pogledat cu veceras nadam se :chears:

EDIT:EDIT: upravo pogledao epku,ok je za ubit pola sata super,nekak imam feeling da je ovaj novi cyborg protectorica jako realana,cijelo vrijeme ocekujem da nesto ima s johnom :D

MAHER 24.01.2008. 20:03

pogledao i 3 epku terminatora ali lagano vec u kolotecinu upadaju

LAcy 24.01.2008. 20:31

Citiraj:

Autor MAHER (Post 928449)
EDIT:EDIT: upravo pogledao epku,ok je za ubit pola sata super,nekak imam feeling da je ovaj novi cyborg protectorica jako realana,cijelo vrijeme ocekujem da nesto ima s johnom :D

Skužio si da nitko ne reagira ako samo editiraš post :) Ako to naprave (da se spetljaju) onda će baš zasrat'

Citiraj:

Autor MAHER (Post 934682)
pogledao i 3 epku terminatora ali lagano vec u kolotecinu upadaju

Kao što sam i pretpostavio. Nisam još pogledao 3. epizodu, samo sam preletio i vidim da nema ništa novo. I dalje se vijaju ista dva terminatora.

Fleks 24.01.2008. 20:35

Citiraj:

Autor MAHER (Post 928449)
prva epka mi bila zakon,sada trazim drugu i nekak nemam uspijeha bas

edit:nasao pogledat cu veceras nadam se :chears:

mene bi zabolilo kaj je, okrenuo bi ju samo tako :D

Inace serija mi je ok za sada.... cekam pon za dalje...

LAcy 24.01.2008. 20:39

Citiraj:

Autor Fleks (Post 934711)
mene bi zabolilo kaj je, okrenuo bi ju samo tako :D

Sjeti se samo što je ispod kože, da ne bi poslije bilo nisam znao :D

IceFisherman 26.01.2008. 12:38

kaj su došle nove epizode nečega ili ?

MAHER 26.01.2008. 13:15

Terminator: The Sarah Connor Chronicles,nije losa serija,super za ubiti vrijeme dok se cekaju novi herosi i stargate:atlantis

Fleks 26.01.2008. 13:47

Citiraj:

Autor LAcy (Post 934715)
Sjeti se samo što je ispod kože, da ne bi poslije bilo nisam znao :D

kaj brijes da je mozda ''poluproizvod'' :stoopid: ?

al kak god okrenes nemre zatrudnit i nemres pokupit sifilis od nje :D

MAHER 26.01.2008. 15:27

za zatrudnit to ne moze,a za sifilis nisam toliko siguran

LAcy 26.01.2008. 16:35

Citiraj:

Autor MAHER (Post 936031)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles,nije losa serija,super za ubiti vrijeme dok se cekaju novi herosi i stargate:atlantis

Nije vrag da gledaš SG? Ja probao i jednostavno ne ide.

Citiraj:

Autor Fleks (Post 936059)
kaj brijes da je mozda ''poluproizvod'' :stoopid: ?

Obično je ispod samo metalni robot...

Citiraj:

Autor Fleks (Post 936059)
al kak god okrenes nemre zatrudnit i nemres pokupit sifilis od nje :D

Al' bi mogao kratki spoj izazvat' :D

MadBoY 26.01.2008. 17:28

Na kojoj je sezoni stao HRT sa emitiranjem Star Trek: Enterprise?

Shotif17 26.01.2008. 17:55

Citiraj:

Autor MadBoY (Post 936234)
Na kojoj je sezoni stao HRT sa emitiranjem Star Trek: Enterprise?

Ako se ne varam, sve snimljene sezone su emitirane na HRT-u.

LAcy 26.01.2008. 18:22

Jesu. Dugo je serija i trajala kakva je bila. Zapravo taman kad sam počeo gledati a ono kraj.

KnezTame 26.01.2008. 19:51

Da samo kaj ce St vjerovatno pustiti 1/3, ne vjerujem da ce ici sve do kraja, a osim toga termin im je za popizdit + prekidi ak je nesto "vazno" tipa utakmica ili zasjedanje sabor, HRT je smeće oveće, bezobrazna gamad stara smrdljiva koja određuje program...

ugl nakon BSG-a ST mi više nije napet, nekak mi je hm prebevzeve ;D

Heroji dolaze na novu Tv kolko sam skužil za one koji nemereju skidati.

Ja se veselim BSG 4-toj sezoni, za 2 mj :goood:

Ovaj terminator, tj terminatorica zgleda ok, mislim na seriju, btw ova mlada terminatorica jel to onaj kaj je glumila u Fireflyu iliti Serenityu???

MAHER 27.01.2008. 17:12

@lacy da vidimo gledam SG fanaticno,pogledao cijeli ST ikada snimljen :D ,herose strgao koliko ih ima, BSG pogledao i vec godinu dana cekam novu sezonu,pogledao cijelu Andromedu,e da i SW sam pogledao cijeli (nije ko da ga puno ima ) i tako dalje jos jedino babylon 5 moram pocet gledat onda sam pokrio cijeli SF zanr :D

LAcy 27.01.2008. 17:16

Vidiš Andromedu nisam gledao, jel' čemu (mada obzirom da ti je SG dobar, hmmm :))?

Fleks 27.01.2008. 18:21

Andromeda je smece nevidjeno. nemoj to gledat. Smece i smece.

MAHER 27.01.2008. 19:46

prve sezona Andromede je ok,i druga sezona je dobra,kasnije su mjenjali scenariste pa je otislo kvragu,pogledao sam do kraja samo da vidim kaj ce bit,a sto se tice SG-a prosjecna epka nije losija od posjecne epke ST-a tako da neznam zasto se toliko rulje zali

McG 27.01.2008. 20:06

Citiraj:

Autor Fleks (Post 937107)
Andromeda je smece nevidjeno. nemoj to gledat. Smece i smece.

U usporedbi s Lexxom još je Andromeda i gledljiva, mada su obje serije čisti očaj.

MAHER 28.01.2008. 22:48

Citiraj:

Autor McG (Post 937194)
U usporedbi s Lexxom još je Andromeda i gledljiva, mada su obje serije čisti očaj.

lexx,mislis ono staro sranje,s debilizirajucom pricom i nekim nemrtvim i glavni negativac je neki robot s hrpom ruku? gledao par epki zešće smeće

McG 28.01.2008. 23:12

Citiraj:

Autor MAHER (Post 938191)
lexx,mislis ono staro sranje,s debilizirajucom pricom i nekim nemrtvim i glavni negativac je neki robot s hrpom ruku? gledao par epki zešće smeće

Točno to. Još dodaš svemirski brod koji je naj-naj diljem svemira i evo jedne od najgorih Sci-Fi serija ikad. Vrtelo se na Pro7 još kad sam bil u višim razredima osnovne, pa se preporučivalo kao dobro i obavezno za pogledati. Šteta para i vremena utrošenih na snimanje.

speedy-3 28.01.2008. 23:12

Citiraj:

Autor MAHER (Post 937176)
prve sezona Andromede je ok,i druga sezona je dobra,kasnije su mjenjali scenariste pa je otislo kvragu,pogledao sam do kraja samo da vidim kaj ce bit,a sto se tice SG-a prosjecna epka nije losija od posjecne epke ST-a tako da neznam zasto se toliko rulje zali

zalimo se zato sa su glumci preocajni o efektima kostimima i ostalome da se i negovori,,,,,,

u ST su efekti, kostimi, gluma sve 5 (je da ima par iznimaka od glumaca pogotovo u DS9) no vecinom je sve svjetlsnim godinama ispred SGa sto se tice kvalitete,,,,,,,

Andromeda da je smece je ali nije koliko SG,,,,, ono skoro pa je gledivo,,,,,, jos da im nema onog dlakavog stvora sa cjelo vrijeme nesto s bogom muti bilo bi cak mrvicu bolje nego sto je :D

sto se tice kvalitete glume u svemirskim serijama STu samo BSG bjezi oni imaju nenadje*** glumu jedino je prica previse nerazradena ima rupa, neobjasnjivih stvari, totalnih bezvezarija,,,,,,, i da se ne nabraja,,,,, no oke toga ima u svakoj seriji pa :fiju:

eh i sad da se opet vratimo na Space Above And Beyond :D jedina serija koja snimljena da je odlicna od A do Z kratko ali slatko,,,,,,, nije bilo vremena da krene krivo ili da "gud gajy olvejs vin" :D

Mar 29.01.2008. 00:34

Evo pogledah 16ak epizoda Jericha, stvarno odlična serija, priča te drži a glumci su poprilično dobri. Zakon mi je kako oni tamo nisu nenadyebivi nego ih drugi itekako znaju nabit :)

MAHER 29.01.2008. 09:19

@speedy-3 ST je u biti ozbiljan,SG je trebao biti kao sto bi se sada dogodilo da im netko da da putuju po svemiru,a i cijela serija je nekoliko kategorija opustenija i zafrkavaju se

a Andromeda je onak zanimljiva,malo se prenabrijano shvaćaju,ali to brzo se naviknes i kasnije je cudno ako slucajno zaborave :D ,a drlakavi stvor (magog) je bio meni zanimljiv :P

inace space above and beyond sam nesto cuo da je dobro,ali nisam jos nasao :P

inace je ko gledao Red Dwarf?? meni jedna od solidnih serija,SF humor :D

LAcy 10.02.2008. 22:42

Ako se netko sjeća stripa a i filma Flash Gordon ima i serija, danas nabasao. Pogledao prvu epizodu. Onako prikladno za radni dan prije podne u sklopu Dobro jutro Hrvatska (ide li još to?). Radnja nije toliko loša ali gluma i par scena su me nasmijali iako im to nije bio cilj.

Danas sam nakon dugo vreman slučajno gledao tv i na RTL-u bila neka serija Stvorenja nije uopće loše. Nisam baš pažljivo gledao ali efekti su bili efektni, animacija tog stvorenja također, baš ću pogledati i sutra.

Pupo 10.02.2008. 23:40

Citiraj:

Autor LAcy (Post 948491)

Danas sam nakon dugo vreman slučajno gledao tv i na RTL-u bila neka serija Stvorenja nije uopće loše. Nisam baš pažljivo gledao ali efekti su bili efektni, animacija tog stvorenja također, baš ću pogledati i sutra.

Potpuno se slažem, serija je neloša samo šteta što postoji samo prva sezona.

Neznam koliko se dotični film uklapa u ovaj pod forum, al završio gledanje Cloverfield-a i nije nešto po mom mišljenju.

Drugačiji pristup snimanju (Vještica iz Blaira ili kako već) i nije ispao tako zanimljiv. Radnja već viđena (Godzilla) samo onda nisu još imali B2 avione :).

Ima još toga ali drugi put

@ MAHER
Red Dwarf -> jedna od najboljih serija koju sam gledo. Radnja je prehebena a likovi još bolji!! Humor do bola

Mar 11.02.2008. 00:01

Flash Gordon je infantilnija serija od filma :D

Pogledaj samo epizodu sa Hawk-men(ima) ... jaooo.

flare 11.02.2008. 08:47

ma daj, flash je zakon :D

btw, da li gledate "stvorenja" na rtlu? ja sam slučajno nabasala na tu seriju i mogu reci da mi je ok...ništa spektakularno već bas onako, ok...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39.