![]() |
SD se sveo na lezanje iza kutije/ ispod tenka/tetine podsuknje iako cilj lezi 5 m od napadaca. Fakat zalosno. Radije nek ekipa igra s cheatevima neg ovako. Rak apeliram da smanjis vrijeme za spec kick kempanja na 10 sek ;)
|
ništa šta par bombi ne može riješiti... ili organizirani protu-napad... mislim vas 6, svako na svoju stranu... tako vas se lako poskida...
no ko sam ja da vas učim taktici... ipak ste vi fuhrerova vojska :D |
Dobro di ste svi, sam camim na serveru!!
|
Ajde, gdje ste ljudovi??? Na server!!! :D
|
A i to kaj kažeš, svakom svoj gušt. Moj nije zujanje iza kutije, a vjerujem ni većini:o
|
Citiraj:
3 puta sam te skino na istom mjestu...Da si mi jednom skuho bombu vjerujem da više nebi ;) |
Ma nisu to žalbe općenito, već moje pasivno ispoljavanje agresije :)
Ma samo kažem da fakat ubija gušt takva igra. Vidiš i sam koliko je ljudi na serveru :) Al opet priznajem, pretjerujem. Svatko nek igra kak mu paše. ;) |
Ma i ja obično igram assoult ali nekako mi je baš došlo usaftat guzicu :D
Ajmo sad na server! Ren i ja cekamo. |
Citiraj:
Di mi je ostatak tijela? : nono : |
evo meni dosta za danas... bilo fino... bilo bi bolje kad bi ljudi ranije dolazili...
pucamo se sutra poz... |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, good game tonight, sve dok nismo pocheli sa bezglavim napucavanjem u ctf. :) |
Citiraj:
Ili tamo gdje igram CTF 15 na 15 ali ima i dimnih i pumperica (jačine BFG:rolleyes: ) da tamo sam se naučio igrati čak imam bindanu tipku kad počnu srat (vrhunac bezbrazluka je kad te glavni čiteri prozovu jednim od njih) - Playing aginst cheaters - that''s how I learned to play!:clap: No dakle kad završi ovaj powerplay oko izlaska PB-a - za sada se možemo samo nadati naime igra je rađena prvenstveno za console - čitaj Xbox - PC dio je samo dodatna zarada što objašnjava puno toga oko poznatih problema - onda bu se ljepo moglo igrati na svim serverima. |
jutro MM. :)
ne kazhem da je ctf uvijek bezglavno napucavanje, vech je to jucher bilo. skupljali su se killovi, a zastave su stajale na spawnovima. :rolleyes: pa sam pitao dechke jesu li zabunom prochitali pravila dm-a umjesto onih ctf-a. :rolleyes: ;) |
Malo sam bio kod bosanaca i skužio sam da i nisam tako loš.
Pa šta bi im tek radili naši Űbersoldati. :rolleyes: http://www.slibe.com/imagestumb/7462d99d-39_27_jpg.jpg |
rasturio si. :beer:
ajde tako i vecheras na serveru, a ne samo pichiti po koljenici u nekom busenu... :rolleyes: :D |
|
ljudi ajmo malo na server
|
e ajde večeras malo ranije... recimo u 9...
|
Moze, ja dolazim u 9, a mozda i prije... ;)
|
Citiraj:
|
I koji je zaključak u vezi igranja sa khm khm verzijom nakon izlaska patcha?
|
U igri sam ja admin a ne Tor. Kaj se bojite?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo ovo je moja zadnja danas, malo nas je falilo, valjda svi tekmu gledaju...
http://img137.imageshack.us/img137/3...00423kr.th.jpg |
nema me nesto u zadnje vrijeme!na necije veselje a mozda i na neciju zalost....
nemam ni vremena ni radosti....cekamo punkbuster i mozda patch napokon.... eto to je sve pa pucamo se |
Ja ću zasad odustat od igre dok se situacija kod mene malo ne sredi, a svojih 10 kn ću poklonit SniperWolfu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci ja sad imam plaćeno do 6.mj :eek: :) : CoolRamb |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |