PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Kineski mobiteli - 1. dio (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=249250)

Kristijan_7 21.11.2013. 15:28

Citiraj:

Autor reboot (Post 2498344)
Kristijan, isprazni malo taj inbox :D

Jesam, sorry :D

DukeZG 21.11.2013. 16:59

Citiraj:

Autor moka (Post 2498733)
Pozdrav ekipi! Molio bih neku analizu ili vlastita iskustva sa Jiayu G3T. Hvala unaprijed. Pozzzzzzz

Bok Moka,
Ja imam G3T od 10.10. Naručen na Antelife,u HR došao za 7dana, SG traking
nije radio,ali na ips je,Slavkec me opalio za svoje,cijena sa kuponom na akciji 174$ i Slavko cca 250kn.
Do sada sam pre zadovoljan,došao rootan (trazio sam) stavio CWM i napravio odmah nan backup.
Na njemu je LewaOS,stock,radi ko vurica,
uzeo sam ga zbog baterije koja traje i traje :-) nisam puno testirao,ali 2 dana bez beda,a može i vise sa normalnom upotrebom,koristim ga za posao,zvanje,mailovi,web,remote desktop,igrice ne puno,ne stignem.
Reza je mrak,vidio sam Cabot GT99 i mogu reci da je na G3T ljepša slika i boje.
Kamera je dobra,cak mogu reci odlična,po danjem svjetlu super,u prostoriji dobro i uz flash čist solidno.
Ubacio sam Lenovo super kamera app,odlična je.Nedugo ima kod nas za kupiti u Magazin RS i cijena je cca 1500kn,da sam znao kupio bi tu i garancija je 12.mj.kao u Kini,ali di je Kina :-) kad bi sad uzimao uzeo bi G4 zbog OTGa.Sto se tiče ekrana za sada sve pet i nadam se da ce tako ostati.
Firmware ne mislim mijenjati jer stock radi bez greške, rušenja ili FC app.
Mobitel je mali debeljuco,debljina je 12mm,ali nije mi zao zbog baterije,mjereno shublerom.
Ako imaš još neko pitanje javi se na PM

fora 21.11.2013. 17:02

Citiraj:

Autor coconut (Post 2498790)
Kako kome

Prije bih rekao kako koji put.

Brko 21.11.2013. 17:09

Citiraj:

Autor DukeZG (Post 2498850)

Ja imam pitanje i zahtjev, ali javno :D

Molio bi nekoliko slika i video ovdje u temu da vidimo koliko je to "dobar" mobitel i bolji od Cubota?
Svi nekako jako hvale nešto, ali kad ih se zatraži slika ili video, onda ili nemaju vremena, ili ne znaju, ili - nestanu sa foruma :D

Ajde, nebilo ti teško ni naređeno, uveseli nas da vidimo slike i filmić. Hvala.

moka 21.11.2013. 18:03

Citiraj:

Autor DukeZG (Post 2498850)
Bok Moka,
Ja imam G3T od 10.10. Naručen na Antelife,u HR došao za 7dana, SG traking
nije radio,ali na ips je,Slavkec me opalio za svoje,cijena sa kuponom na akciji 174$ i Slavko cca 250kn.
Do sada sam pre zadovoljan,došao rootan (trazio sam) stavio CWM i napravio odmah nan backup.
Na njemu je LewaOS,stock,radi ko vurica,
uzeo sam ga zbog baterije koja traje i traje :-) nisam puno testirao,ali 2 dana bez beda,a može i vise sa normalnom upotrebom,koristim ga za posao,zvanje,mailovi,web,remote desktop,igrice ne puno,ne stignem.
Reza je mrak,vidio sam Cabot GT99 i mogu reci da je na G3T ljepša slika i boje.
Kamera je dobra,cak mogu reci odlična,po danjem svjetlu super,u prostoriji dobro i uz flash čist solidno.
Ubacio sam Lenovo super kamera app,odlična je.Nedugo ima kod nas za kupiti u Magazin RS i cijena je cca 1500kn,da sam znao kupio bi tu i garancija je 12.mj.kao u Kini,ali di je Kina :-) kazed bi sad uzimao uzeo bi G4 zbog OTGa.Sto se tiče ekrana za sada sve pet i nadam se da ce tako ostati.
Firmware ne mislim mijenjati jer stock radi bez greške, rušenja ili FC app.
Mobitel je mali debeljuco,debljina je 12mm,ali nije mi zao zbog baterije,mjereno shublerom.

Pozdrav Duke ZG. Haier mi je ekstra osim baterije pa bih mozda uzeo neki sličnih karakteristika+jača baterija. Jiayu mi se učinio ok. Bitan mi je i ekran odnosno gorilla glass. Malo ću još proučiti situaciji na terenu:)Hvala na infu:fala:Pozzzzzzzzzz

DukeZG 22.11.2013. 06:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2498857)

Molio bi nekoliko slika i video ovdje u temu da vidimo koliko je to "dobar" mobitel i bolji od Cubota?
Svi nekako jako hvale nešto, ali kad ih se zatraži slika ili video, onda ili nemaju vremena, ili ne znaju, ili - nestanu sa foruma :D

Nema problema druze Brko,samo da uhvatim malo vremena,već sam nešto pripremio ;-)

coconut 22.11.2013. 06:37

MediaTek 6592 octa-core premašio 32.000 na AnTuTu
http://www.phonearena.com/news/Media...AnTuTu_id49553

DukeZG 22.11.2013. 06:46

Jučer sam bio u City Centru One West Hangar 18 www.h18.hr otvorio štand sa kineskim mobitelima,ima za probati Zoppo C3 itd. Nije mi jasno po Antutu ima 15450 a moj G3T 15990

Ah da cijena 2.290,00kn

Brko 22.11.2013. 07:45

Citiraj:

Autor DukeZG (Post 2499142)
Nema problema druze Brko,samo da uhvatim malo vremena,već sam nešto pripremio ;-)

Odlično. Taj mob mi je bomba i on mi je bio prvi pick kad sam počeo pratit i gledat te kineze. Ali to je još bila ona verzija sa dvojezgrencem i sa ubi bože očajnom kamerom. Zato i pitam za slike i video da vidim dal se situacija popravila.

Citiraj:

Autor DukeZG (Post 2499147)
Jučer sam bio u City Centru One West Hangar 18 www.h18.hr otvorio štand sa kineskim mobitelima,ima za probati Zoppo C3 itd. Nije mi jasno po Antutu ima 15450 a moj G3T 15990

Ah da cijena 2.290,00kn

ZoPo ima toliki antutu na štandu ili na reklami na internetskoj stranici di se prodaje?
A cijena... no comment :D

coconut 22.11.2013. 09:08

Zna li netko kako se tretiraju pošiljke putem Swiss Posta kod nas? Ulaze li u skupinu 'iz EU' ili ne? Znam da Švica nije u EU, ali je često trpaju u tu skupinu. Pitam zato jer Panda sada šalje i putem te pošte.

Brko 22.11.2013. 09:19

Citiraj:

Autor coconut (Post 2499168)
Zna li netko kako se tretiraju pošiljke putem Swiss Posta kod nas? Ulaze li u skupinu 'iz EU' ili ne? Znam da Švica nije u EU, ali je često trpaju u tu skupinu. Pitam zato jer Panda sada šalje i putem te pošte.

Ako se na trackingu vidi odakle ide, može ići i Slavkotransom, davak državi tj. upit sa carine ti ne gine. Počeli su sve više i više paketa provjeravat. Čak i europejskih. Nevezano za mobitele, naručio sam neke štitnike i rukavice frendu za kickboxing iz UK, pa su me tražili papire. Ok, došlo bez davanja ikakvog ali svejedno nejde to tak brzo i mimo njih...

chief_wolfinjo 22.11.2013. 10:36

postoji mogučnost da Xiaomi predstavi 16 core procesor
više o tome http://www.imgspirit.com/xiaomi-is-g...sor-this-year/

tom0202 22.11.2013. 10:51

Pozdrav, dali netko ima iskusta sa chinavision stranicom?

Tj sa koje stranice je najbolje naručit mob??

Brko 22.11.2013. 11:11

Citiraj:

Autor tom0202 (Post 2499216)
Pozdrav, dali netko ima iskusta sa chinavision stranicom?

Tj sa koje stranice je najbolje naručit mob??

Banggood ovdje ima najbolji rating. Ne kažem da je najbolji i bolji od ostalih, ali najmanje negativnih stvari o njima a najviše kupovina ;)

Geekbuying i antelife su hvaljeni, panda isto ali u zadnje vrijeme nekaj kubure sa pošiljkama.

Ovu za koju ti pitaš, zaobiđi u širokom luku...

tom0202 22.11.2013. 11:17

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2499228)
Banggood ovdje ima najbolji rating. Ne kažem da je najbolji i bolji od ostalih, ali najmanje negativnih stvari o njima a najviše kupovina ;)

Geekbuying i antelife su hvaljeni, panda isto ali u zadnje vrijeme nekaj kubure sa pošiljkama.

Ovu za koju ti pitaš, zaobiđi u širokom luku...

Hvala :fala:

Carnage Gloom 22.11.2013. 12:31

minideal je dobar

I Don't Know 22.11.2013. 13:24

Poz,
Ima li neko iskustva sa swiss post? Vidim da pandawill daje free shipping swiss post pa me zanima za koliko stize sa tom postom? Je li bolja od SG?

coconut 22.11.2013. 13:34

Pokušaj dogovoriti Deutsche Post, ne DHL nego baš Deutsche Post. Isto je free. Za Swiss nitko ne zna jer je to novo. Znam da imaju i BPost (Belgijska pošta), ali još ništa nisam dobio od njih tim servisom.

DukeZG 22.11.2013. 13:52

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2499155)
Odlično. Taj mob mi je bomba i on mi je bio prvi pick kad sam počeo pratit i gledat te kineze. Ali to je još bila ona verzija sa dvojezgrencem i sa ubi bože očajnom kamerom. Zato i pitam za slike i video da vidim dal se situacija popravila.

ZoPo ima toliki antutu na štandu ili na reklami na internetskoj stranici di se prodaje?
A cijena... no comment :D

Takav antutu ima na štandu,držo u rukama :o

I Don't Know 22.11.2013. 14:26

Citiraj:

Autor coconut (Post 2499325)
Pokušaj dogovoriti Deutsche Post, ne DHL nego baš Deutsche Post. Isto je free. Za Swiss nitko ne zna jer je to novo. Znam da imaju i BPost (Belgijska pošta), ali još ništa nisam dobio od njih tim servisom.

DHL global post je isto sto i Deutsche Post. Tako su mi na chat rekli. Nidje nijesam vidio u ponudi da ima free deutsche post ali cu pitat.

DukeZG 22.11.2013. 14:47

7 privitaka
Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2498857)

Evo par slika sa G3T
Slikano u prostoriji,shoping centru i današnjoj kiši.
Ubacit cu i video

RAUL 22.11.2013. 14:53

Citiraj:

Autor I Don't Know (Post 2499320)
Poz,
Ima li neko iskustva sa swiss post? Vidim da pandawill daje free shipping swiss post pa me zanima za koliko stize sa tom postom? Je li bolja od SG?

Zaobidji Swiss post u sto sirem luku.Treba im 50 dana da paket iz Kine dodje u RH.

I Don't Know 22.11.2013. 15:07

Super, hvala ti ta informacija mi je trebala :)

generic 22.11.2013. 18:16

Netko je jednom davno spomenuo VSUN I5, a budući da sam prije par dana nabavio dotičnog, mala usporedba fotića u staroj xperiji X10, THL-u W100 i VSUN-u.

LJINJK

Jakesevic 22.11.2013. 21:40

zna netko dal mozda pasu na cubot one/tronsmart ts7 caseoviodi htc one,ili mozda netko ima link di se moze narucit?

pokra89 22.11.2013. 23:15

Ne pasu, jer ovi mobiteli imaju efekt ogledala, tj kontra strane

niknik 23.11.2013. 01:46

VSUN I5 br. 1

slike su za 5 !

coconut 23.11.2013. 06:30

Citiraj:

Autor I Don't Know (Post 2499352)
DHL global post je isto sto i Deutsche Post. Tako su mi na chat rekli. Nidje nijesam vidio u ponudi da ima free deutsche post ali cu pitat.

Pričaju gluposti. Vlasnik je isti, ali poštanske službe nemaju veze jedna s drugom. Dobio od njih 2 paketa DP-om i nije bilo problema. Oba došla u roku od 14 dana od slanja. Poštarina gratis.

chief_wolfinjo 23.11.2013. 08:22

istina. meni je sad nedavno Banggood poslao paket putem Deutsche Posta i došao je za 14 dana. puno brže nego s china post.

coconut 23.11.2013. 08:33

Razlike u brzini između DP i CP mi baš i nije bilo. Izbjegavanje Slavkeca mi je bilo bitnijie. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49.