![]() |
Citiraj:
A šta je tek onda Pullis koji mu je uzeo sva 3 boda na Stamford Bridgeu ?! On je najveći majstor ikad rođen |
Ovo je i gore od Grčke. Nikakvih ambicija za napraviti nešto van svoje polovice. Da se Atletico samo ne pokušava stalno ušetati u gol...
|
Mou bi trebao obuci dres i uci u svojih 16 metara,malo ih je tamo :) :)
|
izgleda da su svi englezi dobili sindrom barca..bezobzira protiv kojeg španjolskog kluba igraju...nesmiju imat priko 40% posjeda ili nedaj bože igrat malo otvorenije...:/
|
Druga utakmica ce biti bolja. Chelsea ce se otvorit, a. Atletico ce to probat iskoristit, sumnjam da ce ovakav bunker opet stavit.
|
Ova utakmica me asocira na četvrtfinale 2008. Španjolska - Italija gdje su Talijani čekali cijelu utakmicu penale.
|
Hamm NHF ali dosadna tekma xD 90% tekme sam podešavao synology xD i barem uspio podesit da synology+apple tv3+plex konačno radi savršeno :D hvala chelsea za to :D
|
Love se penali to :D
|
Citiraj:
Nego, dođem doma (kak nema prijenosa) i viim stari gleda tekmu, počela 60 min, i pitam ga i kakva je tekma veli on, ma užas ovi englezi ne mrdaju sa svoje polovice, i tako cijelu tekmu :D :D :D I gledam od 60 do kraja i izbrojao sam da su 5 puta prošli centar, cijelo vrijeme se brane u svojih 16 metara. Amdo, ako je barca dosadna onda ti imaš brate mili psihičkih problema, ovo je O.D.R.O.N. od ekipe te trenera. I da lampard je trebao dobit drugi žuti za onu ruku ali abramovič je na to mislio :D @Gemmy Neće, jer murinjo ne zna igrat nogomet, on zna igrat bunker i ništa više. :hitthewal: |
Trebao je i Atletico biti s igračem manje. ;) Oni faulovi na samom početku su komotno bili za žute, a kasnije bi se već navukao i crveni da je imao iole kriterij.
I da Lampard je trebao dobiti drugi žuti. Ja ne bi kmečao za to. :) Bunker je bio vrhunski. :D Doma zicer neće tako igrati i nadam se da će pobijediti. :D CFC DIŽE LP! :D :D :D :D |
Eh Hamm, idući put kad popljuješ Barcinu igru bit ćeš glavni ciničar na forumu :D
|
Citiraj:
Citiraj:
To kaj atletico nemere dati gol..e pa sada. :D Nitko im nije kriv. :D Kao što sam i napisao, tako sam i očekivao da će CFC izgubiti večeras. :) |
Citiraj:
Danas nisu niti pokušali istrčati kontru, kao da nisu imali ambicije zabiti gol :) Ovo je gore i od onoga što Pep normalno radi :) |
Hehehe ne bi rekao da nisu imali ambicije. :) Samo je Atletico fenomenalno odigrao.
Imali su 5 udaraca na gol, a od toga 3 u okvir. :D :D :D Ateltico je imao 26 na gol i 10 u okvir. :D Aka ne znaju puknut kak spada. :D |
Dadada. Sad je Čelzijeva današnja igra bila odvratna zato što im Atletico nije dopustio igrati :D
Nemoj sad branit takvu igru jer dok Barca / Bayern igraju "neatraktivno" uglavnom si prvi koji dođe ovamo popljuvat to :lol2: |
Barca i Bayern bar imaju loptu u nogama dulje od 6 i pol sekundi :D
Zato će sutra biti zanimljivo. Očekujem puno brzih akcija, puno udaraca na gol i naravno bar jedan crveni ili penal. U glavnim ulogama Pepe i Ribery. |
1 privitaka
Ovak je Chelsea danas igrao... :D
|
Kak da ne, ajde da su stavljeni u 16 a tores na centar. Sve preko toga je puka slucajnost.
Al stvarno amdija ako je tebi ovo super za gledat a one koji napadaju takav bunked uzas onda si omasio ceo fudbal. :D |
Ma uzas. Polufinale my ass. Ruznije ne moze. Ali Atletico je ovo morao dobiti. Nije Chelsea za to kriv. Fulali su svasta.
|
Barca - dodaju se u obrani i nema igre. Nitko nikog ne napada.
CFC - bunker. Jedna ekipa konstantno napada drugu. Mislim da je bolje gledati napadacki nogomet jedne ekipe nego dodavanje druge. U ostalom zakaj je barca tema? Pa taj odron je ispao. :D |
Zato kaj uvijek seres za dodavanje u obrani (lol wtf, akcije krecu od obrane lol) a navijas za klub koji samo zna igrat bunker protiv malo boljih ekipa.
A kaj se odrona tice, nakon jucer imamo novog odron prvaka - celski. |
Atletiko je sad u điru pa nitko neće reć da igraju za k . Čelzi , odigrao taman kak treba u gostima polufinale LP. U Londonu očekujem 2:0,plavi su ipak bolji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema penala - nema prolaska. :D |
http://www.youtube.com/watch?v=vS5OGwhieZ0
Najbolji opis tekme... Amdo ti si svoje kredite ispucao, sad ces morat biti tiho, posto je jucerasnja tekma imala sve sto se kosi sa tvojim fudbalskim nacelima ( i to od strane CFCa ;) ) |
Veceras se ipak ocekuje sasvim drugi nogomet od sinoc.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovakav Real je stvarno loš, Bayern ne bi trebao tu imati većih problema..navijam i kladim se na bavarce danas
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:45. |