![]() |
Citiraj:
|
Može biti jedino remi s barcom ostalo sve uzimaju.
|
Ovaj City je nevjerojatan, potjerat onog smjesnog Mancinija i sve kvazi igrace ala milner, barry, pizzaro ( sreca mislim da je na posudbi ), kolarov, de jong, johnson, dzeko, tevez itd itd.
Pa jebote vezni igraci koji nemogu 3 dodavanja sastavit :D Jucer ih je Arsenal trebao natocit, ali sretno po njih ispalo je ovako... Kupit 2 postena igraca jos, i dovest nekog ko zna trenerski posao i da vidis derneka :) |
Kaj nitko neće komentirat dive kristine i glumu pepea?
Ili je to kraljevski klub pa se ne smije ništa reć protiv njih? |
Pepe. :D Mislim kaj se tu ima za dodati? :D
|
Citiraj:
Pepe brutality |
|
Izgleda da ce Pepe-u dat "postenu" kaznu tek kad nekome polomi noge i unisti karijeru...
I Benzema mi se zgadio jer ne zeli baki mjesecno dat 1500€ za ljekove...Sto reci? Smece.. Casillas njega sam do sad najvise respektirao ali i on mi se zgadio zbog ovoga |
Citiraj:
Inace Arbeloa je jucer odigro odlicnu utakmicu, po meni da nije bilo njega Real bi i izgubio |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ROTFL
Tottenham - Norwich 1:2 :D :D :D Bravo. :D |
Onom Ivanoviću bi rebnul barem 5 tekmi za ono sa Maloneyjem:suicide:
|
Čisto sumnjam da ne budu. :) Ak chelsea dobije fulham večeras pa makar i 1:0 ide na četvrto mjesto. :)
|
Nažalost:D
|
Zakaj? :) Pa tko je tottenhamu kriv kad su neposobni. :) Takvu jednu ekipu da Norwich dobije? :) U završnici prvestva gdje nema mjesta za pogreške? :) Sramota. ;)
|
Citiraj:
|
Ja sam se nadao da će arsenal ispasti ali na žalost ispast će tottenham ako chelsea dobije. Za sada je chelsea bolji. :)
Penal...lampad :) I chelsea vodi. :) |
Citiraj:
|
I 1:1 XD XD Treba i to znati. :)
|
Dempsey:D
|
Konačno da je netko primjetio i lukicu fantazista u punom svjetlu.
http://www.index.hr/sport/clanak/nav...ge/608842.aspx |
Ma rekao sam to još u subotu , nakon onog valjanja po terenu sa Sunderlandom ..
|
Citiraj:
Jedva čekam da Barca razbije Chelsea a Bayern Real i da,forza Juventus |
Baš bi bilo lijepo da Atletico danas upiše tri boda ili bar jedan :D
|
smrdljivi Milwall..baš su jučer morali nakon ne znam koliko utakmica pobijedit , falio mi je taj X do 1200 kn , koef 110 aaaarrr
|
Večeras rješavanje bundeslige vjerojatno, derbi sezone, Dortmund vs Bayern, bit ce napeto, u 20:00 pocinje, zao mi je jedino sto Perišić neće vjerojatno igrati.
Isto tako, u Primeri će biti zanimljivo vidjeti hoće li Real uspjeti pobjediti Atletico u gradskom derbiju, mislim da hoće jer Atleticu fali par bitnih igrača, dok je Real skoro kompletan... Lijepa večer za gledat nogomet, da li netko zna gdje će biti prijenos Real Atletico ( ne stream ), neću biti pri internetu već samo kombinacija satelitska/kabelska/štagod :D |
Citiraj:
Samo neka Kagawa ima svoj dan i da Subotic ne zajebe kak on to zna ponekad i sve bude ok.. |
Citiraj:
|
Jel ima gdje Bayern večeras na tvu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |