PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

kripton 05.12.2011. 15:19

Citiraj:

Autor Delpiero (Post 2041814)

Hahaha genijalno:D

zen_sux 05.12.2011. 15:56

Citiraj:

Autor jopis (Post 2041614)
A kad letim pa me jednom skine tako, onda drugi put ECM deployam kad me locka, a ne kad sam već lockan i projektil ispaljen, metoda vlastite kože :D
(i naravno da je slijedeća stvar riješiti najprije toga koji me locka stalno).

Tv raketa ima duplo veci range od paintera na tenku. Samo treba imat gunera koji ima ruku za nju i moliti se da ti ne eksplodira u lice :stoopid:

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2041817)
ecips kad vidi ovo na 0:20 ce se stalno traziti provozati u chopperu :D

Kad ga sretnem na brdu, dat cu sve od sebe da zavrsi ko ovaj na 2:10 i 2:32 :D http://www.youtube.com/watch?v=3gW0u_sCCCA

jopis 05.12.2011. 17:30

Citiraj:

Autor zen_sux (Post 2041934)
Tv raketa ima duplo veci range od paintera na tenku. Samo treba imat gunera koji ima ruku za nju i moliti se da ti ne eksplodira u lice :stoopid:
Kad ga sretnem na brdu, dat cu sve od sebe da zavrsi ko ovaj na 2:10 i 2:32 :D http://www.youtube.com/watch?v=3gW0u_sCCCA

Da, samo što je ona korisna ako kempaš iznad svog deploymenta s helijem, a to mi je najdebilnija stvar, ako letim, letim do kraja, ne pada mi na pamet lebdit iznad svoje baze i gađat sa tv raketom, to je isto kao i uzet mortar, čučnit u svojoj bazi i gađat ili leć sa snajperom nasred brda ispred baze i provest tako cijelu partiju....

Što se tiče onog Noob killing videa, takve stvari prolaze na firestormu samo kod pravih njubara, jer tako doć sa helijem na brdo ispred njihovog deploymenta, a da te ne sroka stacionarni AA u bazi ili mobilni koji je najčešće baš na tom brdu, to je stvarno noob na m2 retardacija od ekipe.

zen_sux 05.12.2011. 18:10

Citiraj:

Autor jopis (Post 2041987)
Da, samo što je ona korisna ako kempaš iznad svog deploymenta s helijem, a to mi je najdebilnija stvar

Mos gadat i guidedima preko cjele mape, ne treba ti raketa, a nemas ni uvjek izbora :fiju:
npr.ako vas pushaju 4 pointa, i zaljepe AA i tenkove ispred brda, naravno da ces kempat dok ne pocistis nego stormat u njih i bit naguzen.

Korisna je u biti u svakom trenu kad se dignes i das range gunneru, kakvo kempanje?

scp 05.12.2011. 18:15

Citiraj:

Autor jopis (Post 2041987)
to je isto kao i uzet mortar, čučnit u svojoj bazi i gađat ili leć sa snajperom nasred brda ispred baze i provest tako cijelu partiju....

http://www.pohrani.com/t/26/9A/2gnn3...-15-43-49-.jpg

Da se i sa reconom (sv98) timski igrat:fiju:

kripton 05.12.2011. 19:18

Jel ima netko ogromne frejm dropove? Ne znam jel to samo do mene, tj. do SLi-ija ili je to u cijeloj igri. Sa 56 padne na 1 pa se onda opet digne iznad 50. To je prokleto iritantno -.-'

scp 05.12.2011. 19:30

Citiraj:

Autor kripton (Post 2042065)
Jel ima netko ogromne frejm dropove? Ne znam jel to samo do mene, tj. do SLi-ija ili je to u cijeloj igri. Sa 56 padne na 1 pa se onda opet digne iznad 50. To je prokleto iritantno -.-'

Meni se to događalo u single player kampanji. Al samo kad sam nerealno digao detalje na ultra, sto mi komp ne moze podnijeti. Radi na 30 fps i onda slika stane...ponovi proces.

jopis 05.12.2011. 19:51

Citiraj:

Autor zen_sux (Post 2042022)
Mos gadat i guidedima preko cjele mape, ne treba ti raketa, a nemas ni uvjek izbora :fiju:
npr.ako vas pushaju 4 pointa, i zaljepe AA i tenkove ispred brda, naravno da ces kempat dok ne pocistis nego stormat u njih i bit naguzen.

Korisna je u biti u svakom trenu kad se dignes i das range gunneru, kakvo kempanje?

1. Ne znam jel mi obojica pričamo o conquestu?
2. Kempanje = aka lebdenje chipperom iznad vlastitog deploymenta i gađanje tv raketom

Shockre 05.12.2011. 20:06

ne znam jel bilo, al ak neko muku muci sa slabim FPSom, nek skine ovaj config i stavi u folder di mu je igra (znaci root od igre, di je bf.exe).
ja sam dobio 20ak fpsa, a razlike u slici NEMA.

http://ares.discord.us/smooth_bf3.zip

pdx 05.12.2011. 20:38

meni nije pomoglo

scp 05.12.2011. 20:49

Citiraj:

Autor Shockre (Post 2042092)
ne znam jel bilo, al ak neko muku muci sa slabim FPSom, nek skine ovaj config i stavi u folder di mu je igra (znaci root od igre, di je bf.exe).
ja sam dobio 20ak fpsa, a razlike u slici NEMA.

http://ares.discord.us/smooth_bf3.zip

Ne vjerujem, igra mi s ovim radi bolje. Sad sam bas provjerio, caspian border na hilltopu ne pada ispod 45 fpsa sta god radio. Prije ovog configa je islo i do 34-35. Puno mi je igrivije. Vidjet cu kak ce se ponasat na firestormu, to mi je graficki najveci killer performansi.

Ecips Dlo 06.12.2011. 06:43

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2041817)
ecips kad vidi ovo na 0:20 ce se stalno traziti provozati u chopperu :D

kako si znao? :D
al cekaj da te stignem u AA pa cemo onda dalje pricati :beer:

viper 06.12.2011. 09:33

4.2GB WOOOOT !? (rus.verzija)

Booger 06.12.2011. 09:36

Citiraj:

Autor viper (Post 2042376)
4.2GB WOOOOT !? (rus.verzija)

Eng verzija 3.9 GB.

Jel nisu rekli da će bit oko 2 GB downloada? :stoopid:

D1viry 06.12.2011. 09:55

Čim sam vidio vaše postove, TV doma i pokrenio Origin. Kad ono, 4,2 GB update download. Al bi se iznenadio navečer :D.

zen_sux 06.12.2011. 09:57

Karkand preload, isto ko s BC2 i Vietnam expanzijom,
tako da svi koji ga imaju mogu igrati od 1. minute, ko nema-ima 4GB diska manje :D

Rudy 06.12.2011. 09:58

Trebalo je, cak je i sluzbeno pisalo na battlelogu...ah well, samo za duplo su se preracunali.
Valjda je 2GB patch a 2GB Back to Karkand

plavi83 06.12.2011. 10:15

Citiraj:

Autor Rudy (Post 2042402)
Trebalo je, cak je i sluzbeno pisalo na battlelogu...ah well, samo za duplo su se preracunali.

Točno tako, ovaj višak je BK za one koji su uzeli BF3 LE.

zen_sux 06.12.2011. 10:24

Izgleda da ga nisu sje*bali!!! :chears:

Map placment je u biti c/p bf2-vise/manje:

1. Oman -Bf3-Bf2

http://www.pohrani.com/f/3W/me/4jLTQ4Cs/aaaaaaaaa1.jpg

2.Karkand- ovo je ps3/5flag, CQ large bi treba otvoriti industrijsku zonu, sa +2 flaga kao sto se vidi u ovom mom ocajnom paint jobu :fiju:

http://www.pohrani.com/f/3C/sx/1Ig0veV7/aaaaaaaaa2.jpg

Ovaj BTC bi mogao ispraviti najveci nedostatak BF3 do sad, osrednju zalost od mapa.

Perki 06.12.2011. 10:47

Citiraj:

Autor zen_sux (Post 2042399)
Karkand preload, isto ko s BC2 i Vietnam expanzijom,
tako da svi koji ga imaju mogu igrati od 1. minute, ko nema-ima 4GB diska manje :D

Nije to preload, nego ga nisu u stanju odvojit od igre kao zasebnu instalaciju. Iz sličnog razloga nema, niti će biti VOIP-a jer ga ne znaju stavit kao patch.

El Indio 06.12.2011. 11:00

Citiraj:

Autor Perki (Post 2042453)
Iz sličnog razloga nema, niti će biti VOIP-a jer ga ne znaju stavit kao patch.

Ako mislis na isti onaj VOIP kojeg ja sa ekipom koristim skoro svaku vecer bez ikakvog problema, onda da...totalno ga ne znaju stavit :beer:

PointDexter 06.12.2011. 11:35

Citiraj:

Autor Rudy (Post 2042402)

Čini se da Origin krivo pokazuje. Pratim u Everestu količinu prometa i uvijek pokazuje duplo manju vrijednost od Origina. Dakle patch je ipak 2GB

clansman_zg 06.12.2011. 11:44

pretpostavljam da je bilo ovo pitanje već ovdje sigurno, al ima 134 stranice thread pa bi mi trebalo vjerojatno 100 godina da nađem kaj tražim.

dakle, igram i ja eto BF3 al me muči konfiguriranje miša...imam sharkoon fireglider miš i jedino što mu mogu konfigurirat su lmb, rmb i middle gumb. oni ostali sa strane, kao i onaj manji kraj wheela kao da ne postoje...znam, mora se stisnut srednja kolona u postavkama, probao sam uključiti i isključiti raw input ali ne pomaže...jel imao netko sličan problem i jel ima rješenje?

fala puno unaprijed

Perki 06.12.2011. 11:56

Citiraj:

Autor El Indio (Post 2042463)
Ako mislis na isti onaj VOIP kojeg ja sa ekipom koristim skoro svaku vecer bez ikakvog problema, onda da...totalno ga ne znaju stavit :beer:

Ne znam kaj ti koristiš, ali ja s ekipom navečer koristim kondome i lubrikante. No kaj kad sam solo? Voip u samoj igri bi jako dobro došao (ili barem funkcionalni commo rose), da i sa strenđerima mogu malo prokomunicirat.

Stranu na šalu, citat sa battleloga :
Citiraj:

The client update is large because it contains most of the content for Back to Karkand. This is not ideal, so we aim to make potential DLC content in the future as optional downloads.
Kaj se VOIP-a tiče:

http://www.tweetdeck.com/twitter/zh1nt0/~ypHpa

zen_sux 06.12.2011. 12:08

Mislis na ingame voip?
Ako se dobro sjecam BC2 ga je imao i bas NITKO ga nije koristio za komunikaciju s timom, mislim da sam u 1godini cuo 3 covjeka da govore i to je bio, rant, vhine i jeb. mame svima po spisku....

Za sqad/prijatelje imas Bt.log koji ok radi posao.
Kaj kad si solo? Ako ti je frendac full napet, dodas ga na bt.log?

C-R kao u BF2 bi rjesio problem komunikacije medu strancima, tu se slazem!

El Indio 06.12.2011. 12:21

Citiraj:

Autor Perki (Post 2042508)
Ne znam kaj ti koristiš, ali ja s ekipom navečer koristim kondome i lubrikante. No kaj kad sam solo? Voip u samoj igri bi jako dobro došao (ili barem funkcionalni commo rose), da i sa strenđerima mogu malo prokomunicirat.

Za in game voip ne marim. Cisto me zaboli za ista sta mi 99,99% pubby-a ima za reci :beer: a b.log voice za ekipu funkcionira odlicno. Za pubby-e bi bio sasvim dovoljan funkcionalan commo rose.

Booger 06.12.2011. 12:25

Prebacili chatbox, ping piše u igri...al mi se skrešala na početku ko i uvjek. laser isti, a na taclight nisam naletio. Možda su ga skroz zagasili :)

Edit: taclight nerfan. Što je dalje to je slabiji. Al na 3 metra opet piči ko supernova.

Edit 2: a bemu miša, brijem da je sad laser isto ko taclight, niš ne vidiš. i imam osjećaj ko da su sva oružja oslabili, nemoš ubit nekog da ne utučeš cijeli spremnik. nemam više vremena isprobavat, al neš mi ne štima...

slavonac90 06.12.2011. 12:26

updejtana igra,u battlelogu se vide pozitivni pomaci,filteri,traženje servera po regijama,smanjili su Co-Op score za otključavanje što je po meni plus...sada treba vidjeti kako funkiconira u igri sve :D

PointDexter 06.12.2011. 12:27

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2042489)
Čini se da Origin krivo pokazuje. Pratim u Everestu količinu prometa i uvijek pokazuje duplo manju vrijednost od Origina. Dakle patch je ipak 2GB

Ovo možete zanemariti jer Origin izgleda ima svoju računicu brzine i količine prijenosa podataka :nono:
Citiraj:

Autor clansman_zg (Post 2042499)
pretpostavljam da je bilo ovo pitanje već ovdje sigurno, al ima 134 stranice thread pa bi mi trebalo vjerojatno 100 godina da nađem kaj tražim.

dakle, igram i ja eto BF3 al me muči konfiguriranje miša...imam sharkoon fireglider miš i jedino što mu mogu konfigurirat su lmb, rmb i middle gumb. oni ostali sa strane, kao i onaj manji kraj wheela kao da ne postoje...znam, mora se stisnut srednja kolona u postavkama, probao sam uključiti i isključiti raw input ali ne pomaže...jel imao netko sličan problem i jel ima rješenje?

fala puno unaprijed

U igri nećeš moći bindati taj miš. Ja sam konfigurirao profil za BF3 u softveru od miša. Npr. middle mouse mi je "f", dvije tipke lijevo su "r" i "g" , trebble button sam stavio "y" i slično....

zen_sux 06.12.2011. 12:31

assignments :wtf2:

Zna netko nesto o tome?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53.