![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče onog Noob killing videa, takve stvari prolaze na firestormu samo kod pravih njubara, jer tako doć sa helijem na brdo ispred njihovog deploymenta, a da te ne sroka stacionarni AA u bazi ili mobilni koji je najčešće baš na tom brdu, to je stvarno noob na m2 retardacija od ekipe. |
Citiraj:
npr.ako vas pushaju 4 pointa, i zaljepe AA i tenkove ispred brda, naravno da ces kempat dok ne pocistis nego stormat u njih i bit naguzen. Korisna je u biti u svakom trenu kad se dignes i das range gunneru, kakvo kempanje? |
Citiraj:
Da se i sa reconom (sv98) timski igrat:fiju: |
Jel ima netko ogromne frejm dropove? Ne znam jel to samo do mene, tj. do SLi-ija ili je to u cijeloj igri. Sa 56 padne na 1 pa se onda opet digne iznad 50. To je prokleto iritantno -.-'
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2. Kempanje = aka lebdenje chipperom iznad vlastitog deploymenta i gađanje tv raketom |
ne znam jel bilo, al ak neko muku muci sa slabim FPSom, nek skine ovaj config i stavi u folder di mu je igra (znaci root od igre, di je bf.exe).
ja sam dobio 20ak fpsa, a razlike u slici NEMA. http://ares.discord.us/smooth_bf3.zip |
meni nije pomoglo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al cekaj da te stignem u AA pa cemo onda dalje pricati :beer: |
4.2GB WOOOOT !? (rus.verzija)
|
Citiraj:
Jel nisu rekli da će bit oko 2 GB downloada? :stoopid: |
Čim sam vidio vaše postove, TV doma i pokrenio Origin. Kad ono, 4,2 GB update download. Al bi se iznenadio navečer :D.
|
Karkand preload, isto ko s BC2 i Vietnam expanzijom,
tako da svi koji ga imaju mogu igrati od 1. minute, ko nema-ima 4GB diska manje :D |
Trebalo je, cak je i sluzbeno pisalo na battlelogu...ah well, samo za duplo su se preracunali.
Valjda je 2GB patch a 2GB Back to Karkand |
Citiraj:
|
Izgleda da ga nisu sje*bali!!! :chears:
Map placment je u biti c/p bf2-vise/manje: 1. Oman -Bf3-Bf2 http://www.pohrani.com/f/3W/me/4jLTQ4Cs/aaaaaaaaa1.jpg 2.Karkand- ovo je ps3/5flag, CQ large bi treba otvoriti industrijsku zonu, sa +2 flaga kao sto se vidi u ovom mom ocajnom paint jobu :fiju: http://www.pohrani.com/f/3C/sx/1Ig0veV7/aaaaaaaaa2.jpg Ovaj BTC bi mogao ispraviti najveci nedostatak BF3 do sad, osrednju zalost od mapa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pretpostavljam da je bilo ovo pitanje već ovdje sigurno, al ima 134 stranice thread pa bi mi trebalo vjerojatno 100 godina da nađem kaj tražim.
dakle, igram i ja eto BF3 al me muči konfiguriranje miša...imam sharkoon fireglider miš i jedino što mu mogu konfigurirat su lmb, rmb i middle gumb. oni ostali sa strane, kao i onaj manji kraj wheela kao da ne postoje...znam, mora se stisnut srednja kolona u postavkama, probao sam uključiti i isključiti raw input ali ne pomaže...jel imao netko sličan problem i jel ima rješenje? fala puno unaprijed |
Citiraj:
Stranu na šalu, citat sa battleloga : Citiraj:
http://www.tweetdeck.com/twitter/zh1nt0/~ypHpa |
Mislis na ingame voip?
Ako se dobro sjecam BC2 ga je imao i bas NITKO ga nije koristio za komunikaciju s timom, mislim da sam u 1godini cuo 3 covjeka da govore i to je bio, rant, vhine i jeb. mame svima po spisku.... Za sqad/prijatelje imas Bt.log koji ok radi posao. Kaj kad si solo? Ako ti je frendac full napet, dodas ga na bt.log? C-R kao u BF2 bi rjesio problem komunikacije medu strancima, tu se slazem! |
Citiraj:
|
Prebacili chatbox, ping piše u igri...al mi se skrešala na početku ko i uvjek. laser isti, a na taclight nisam naletio. Možda su ga skroz zagasili :)
Edit: taclight nerfan. Što je dalje to je slabiji. Al na 3 metra opet piči ko supernova. Edit 2: a bemu miša, brijem da je sad laser isto ko taclight, niš ne vidiš. i imam osjećaj ko da su sva oružja oslabili, nemoš ubit nekog da ne utučeš cijeli spremnik. nemam više vremena isprobavat, al neš mi ne štima... |
updejtana igra,u battlelogu se vide pozitivni pomaci,filteri,traženje servera po regijama,smanjili su Co-Op score za otključavanje što je po meni plus...sada treba vidjeti kako funkiconira u igri sve :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
assignments :wtf2:
Zna netko nesto o tome? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |