![]() |
Panda čestitke brah! Now go get some ass :)
|
Citiraj:
|
Ofc, like you said, we are all dat
http://3.bp.blogspot.com/_WxhMPS_Ohd...-magnet-lg.gif |
Citiraj:
legendarna slika :D Inače, već mi se dugo nije desilo da imam viška IPa (a imam 8k) a fakat ne znam na šta trošit Razmišlj'o sam možda nekog novog junglera (možda Vi ili Heca) ili adc (jinx) |
Eve. Ako ti se da, naravno. Mene uvijek kerijala u Silver I bitkama. Kad nisam znao kaj bi, Amumu ili Eve su rješavali gejmove. Radi ogroman pressure i strah kod protivničkih lejnera, moraju trošiti na pink wardove, ima odličan dmg i brzinu (čak ni ward ne garantira da će protivnik preživjeti), aoe ult, može buildati ap bruisera bez problema a onda postaje đubre. Stealanje buffova je njena specijalnost , znači odličan counterjungle. I vrlo je zabavna.
no, nije u trenutnoj meti, squishy je early, treba početne killove/assiste, build joj je vrlo ovisan o trenutnoj situaciji na mapi, moraš jako dobro tajmirati kampove i pozicije enemy junglera jer nekakav heca/udyr/lee s redom te pojedu za doručak early ako te ulove. |
Čestitam Panda ;)
|
Citiraj:
i dalje u potrazi za nečim novim :D |
Heca je op...
Btw. vidli novu promjenu? Nema više +1LP ili +0LP :) |
kupio si Headless Hecarim skin premoćno izgleda heroj :D
|
Onda igraj Dongera jungle. Premoćan jungler.
|
samo jungle i igram ništa drugo me ne zanima :) našao sam se najviše u jungli i to mi nekako najbolje leži a po pitanju jungle i hecarim to je previše op životinja ako sjedne kako treba :D prestao sam igrati ranked i igram samo normal moram još punoooooooooo učiti da bih mogao prismrditi rankedu :(
|
Ili igraš samo ranked i naučiš 3x više nego u normalima? :D
Moj savjet. Znam par ljudi koji imaju 150-200 normala i oko 700 ranked. I svi u platinumu... Ja ću od nove sezone se držati samo rankeda... |
Citiraj:
I veći broj ljudi je u bronze/silver zato što su krenuli odmah s rankedom u normalima D: Ja imam sveukupno oko 2900 gejmova, od toga cca 1000 u rankedu :D |
Ja imam 400 normal winsi i 250 ranked :D
|
Citiraj:
Ovi 2 s kojima sam igrao (Atomship je bio njegov nekad), oni su na 200 gamova krenuli samo ranked. Na 20 ranked mečeva 1 normal. I samo krenuli prema gore. |
jbt vi ste zbilja no liferi :D
Ja imam sad oko 150 gameova u normalu i mislim da me uzelo, ali sad čitam ovo vaše i znam da sam još uvijek normalan :D 3000 gejmova puta cirka 30-40min prosječan gejm = 2000 sati aka 84 dana non stop jaoo |
Pa ak te uzelo, vidjeti češ i ti kasnije ;)
Ja sam još uvijek na nekih 700 game-ova. |
Citiraj:
ili ti ga na naški - to nije niš' :D U danima kad posjedovah PS2 i igrah Final Fantasy, sjećam se da je jedan save bio na 2300 sati :D a i xfire profil kaže da imam 6200 sati provedenih u igrama (s tim da xfire ne koristim već 2 godine kak se spada :D ) no da se vratim na LoL brijem da ću kupiti Lee Sina i Corkija :) |
Pa iskreno, zbroji svaki dan koliko provedeš s ekipom u birtiji cugajući minimalno vuru dve dnevno kroz tjedan (računam u prosjek izlazak oetkom/subotom/nedeljom), znači tjedno pocicaš cca 14h izlaska i zdrobiš par sto kuna. Ovako se zajebavaš s ekipom preko skajpa (neke od njih je i bolje ne gledat pored sebe za šankom), ne trošiš ništa love i sjebavaš si kralježnicu. Di ćeš bolje :D Shvatit ćeš kad dođeš u moje godine da ne postoji such thing as a nolifer. Samo biraš hobi, jel to šank, igra, markice ili dete.
|
Gulsa za predsjednika! :chears:
|
Tako je, odmah ćemo sve homiće pretvorit u minione i pustit ćemo popove da se farmaju. Mlađi dječaci će nositi 50% više golda :)
(nisam mogao neosvrnuti se na žalost koja danas puni medijski prostor) |
:respekt:
|
Citiraj:
http://www.troll.me/images/victory-b...h-son-word.jpg EDIT: novosti iz lola su savršene napokon nema više troll lock i pick-a :D http://elohell.net/chill/279698/game-map-changes-in-pbe http://forums.euw.leagueoflegends.co...php?p=13575345 ovaj team builder je brutalna stvar :D jedva čekam da ovo izađe... |
Hvala k..
1v1 napokon :) |
Znači vrijeme je da krenem učiti Heima za 1vs1
Btw, ako se nevaram, uz ovaj team builder...opet ćemo moći ići normalno zbog banova itd. |
Moguće je normalno i team builder, blind i draft.. Sve je i dalje moguće ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:D |
Jao.. Svaka čast :)
|
|
Idiotizam po meni...
Nek zabrane onda gledanje tv-a, vožnju auta, motora, bicikla, 90% sportova, hobija i slično... Nek zabrane crkvu, vjere etc. Jao... :banned: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:01. |