![]() |
Bubate cifre da je to za poludjet...Subaru BRZ
Biti ce i STI verzija,a to ce onda biti pila... |
Citiraj:
Pila je i ovakav bez brige. Ne treba auto imat 300ks da bi bio pila. Mnogi sa puno vise KS i boljm perf. na papiru nisu ni p od pila. |
Citiraj:
Pa npr. Pagani, uopće nije imao tvornički pokušaj, već su automobil razvili drugi (Zonda GR koja je sudjelovala u ALMS i imala dva katastrofalna pokušaja u Le Mansu). A i također, Pagani ne razvija svoje motore, pa IMO nije cjelovit proizvođač kao što je npr. Ferrari. Ferrari ima kontinuitet, kao što svi znamo, u F1, ali i u FIA GT prvenstvu, Le Mans kupu i ALMS, tj. sadašnjem FIA WEC prvenstvu, itd. Osobno kada bi kupovao supersportaša, kupio bi Ferrari, jer bi na taj način podržao njihovo sudjelovanje u motorsportu. :) A iskreno, ne znam što fali npr. 458-ici ili novoj F12 Berlinetti :) |
Citiraj:
Da imam lovu, mam bi bio BRŽI :) |
rcz koliko gledam nije loš auto i vozilica je, a i simpa je pojava na cesti, ali to sa ovima ovima nema kaj tražiti jer nije ni rađen za tako nešto.
|
RCZ je uzet za primjer samo zbog cijene i slicne snage. Nisam gledo perf. od jednog i drugog ali mislm da je RCZ cak i brzi cisto zbog turba i momenta ali to nije ni bitno je gt-86 nije ni raden da bude nesto spec. brz, nego vise da bude vozacki auto koji ce uveseljavat vlasnike sa nekim drugim stvarima.
|
911 turbo "uber alles". :D
Dizajn, kvaliteta, trajnost, tradicija, upotrebljivost spram konkurencije... A ni 2,9 sekundi do 100 ne zvuči loše (Turbo S), pogotovu kad se usporedi s tom silnom egzotikom (Aventador, Koenigsegg, Pagani). P.S. Na ringu sve sami švabe, ameri i japanci. Talijanima ni traga. :D |
@baja
brzo sam pisao preko mobitela. EB 110 @swarm Nije VW nego Audi ;) VW grupa VW, Audi, Škoda i Seat Svejedno, ne volim Ferrari. Jednostavno mi nije legao. A gdje je Maserati? Lijepši i elengatniji nego Ferrari @listerstorme Legendarna 911 :) |
Meni su novi Lamboi uzas :D
Znam, znam, veliki Lamboi su all about instanity and huge power, meni izgledaju ludo, ali ne i dobro (murcielargo mi je jos OK). Zonda mi je također puno ljepsa od Huajre, mada je Huajra elegantnija...a ovo mi je vrh! |
|
Citiraj:
A i ako ćemo tjerati mak na konac, VW AG obuhvaća i Bentley, Bugatti i druge... ;) Napisao sam to jednoznačno jer je VW ionako već gotovo 50 godina praktički 100 %-tan vlasnik Audija. |
Jel nije da je Porsche postao/postat ce vecinski vlasnik koncerna?
Citiraj:
|
oujeaa očito sam vas zarazio sindrom koncerna :D
|
VW je bio prevelik zalogaj za Porsche pa je nakraju lovac postao plijen.
|
GT86/BRZ je po meni odmah auto godine. Tračak nade u gomili smeća.
S rođenjem doppellkuplung DSG flappy pedals pizdarije je po drugi put umrlo auto,prvi put bijaše električni servo. |
a šta nije umrlo električno servo? :D
|
Citiraj:
|
Kako sam ovo sa užitkom pogledao. :D
Meganče je opralo auto sa 15 konja i 40Nm više... Osobno mi je Renaultek puno ljepši, djeluje agresivnije, sportskije i veće. I ima puno bolji zvuk. |
zanimljiv zaključak na kraju :D
|
ne znam jel bilo već, sori ako je... nabasao prije nekog vremena na ovu finu stranicu, kvalitetni filmići za ljubitelje svih vrsta četverokotača
http://www.egarage.com/ |
Zna li netko koje dimenzije akumulatora idu u Swifta 2009.god?
Nešto što je jače od Varte 36Ah koju su frendu uvalili. |
Koji model?
Evo pa pronađi ;) http://webshop-cs.tecdoc.net/exide/?...HR&country=HR# npr za 1,6 ![]() picture hosting |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3T/vX/4bnOWxi2/untitled.jpg |
Kakve veze boja ima, uzmeš metar pa izmjeriš, čovjek traži dimenzije. :D
|
Pisu mu gore dimezije. Ni ne mogu bit drugacije jer je nosac takav. Intelektualac... Snagu sam htio vidit ali nista ne pise na njemu ili slikovito sav je crn ko noc, intelektualac..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dobro da nisu neku stazu vozili... ovako je oplo još dobro i prošo :D
|
Imam pitanjce za nekog tko bolje barata tematikom, a ljeno mi je guglat na mobitelu.
Da li se popust/bonus na osiguranje može prenijet s jedne klase vozila na drugu? Konkretno, popust/bonus je stečen na teretnom kombiju, a sad bi vjerojatno uzeli putnički ako se popust/bonus može prenijeti na njega. Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |