![]() |
https://i.postimg.cc/68C1PdgT/Screen...v-01-16-29.jpg
ovo mi baš nije jsano zašto bi netko plaćao 209 kad može za 159 kuna Ultra Max 2L paket?? |
Citiraj:
poslao sam zahtjev za spajanjem optike jer mi je "dostupna" ali isključivo ultramax paket za 159kn. brzina 100/20 je po novome uključena u ovu cijenu. piše i da ugovaranjem max2L paketa na 24mjeseca imamo pravo na 400kn poklon bona za proizvode iz ponude t-coma, tako da ću se probat ogrepst i za to. |
Citiraj:
|
Ide povećanje svima uz dodatni popust magenta korisnicima. Zvo sam danas 0800 radi nečeg drugog i pito za optiku i rekli su ko što je napisano ranije da nisu još napravili update stranica, ali ih se može nazvat i da ide na 500 za male pare postojećim korisnicima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cemo da vidimo. |
1 privitaka
Sinoc zatrazeno povecanje i jutros vec podignuto :chears:
Manji je download jer se radi o testu preko Wireless linka 5km udaljenom od routera ali i to ce se popraviti konfiguriranjem kad uhvatim vremena :kafa: |
Citiraj:
|
2x mANT30 i NetMetal 5 P2P link
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
|
Meni je punac zva za povecanje tako da se vjerojatno nisi dovoljno cjenka :D
|
tako reci treba se cjenkat,nisam zvao,mislio da na njihovoj stranici piše20 kn više za 500/250.
|
Citiraj:
35 ako si u magenti |
Super turbo fast 500 je 50kn izvan magente, a 25kn ako si u magenti. Danas su mi povecali brzinu.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da. Kad se dogovore ovi na 0800 9000.
|
Citiraj:
|
Bez magente, zvao 0800 9000... Nisan bia prisutan na pozivu tako da nemogu rec detaljnije
|
s obzirom da imam zte router+huawei ont,treba škatulu mjenjat za preko 100 brzine, se i dalje speedport dobija??
|
Speedport ide za sve preko 100, meni je moj router iza ONT-a bez speedporta.
|
https://i.postimg.cc/XXm0m8h4/Screen...v-07-21-19.jpg
mir u kući,zanimljivo jučer ovo nije pisalo kad sam se ulogiro. |
Tako je i meni od jučer, do nedavno sam mogao birat pakete:D Doduše na 200/100 sam, nije da imam pretjerano što za birat, al očito su nešto mijenjali...
|
imaš 500/250 još za izabrat s obzirom da više nema giga strema,ko zna jel nekom ostao.
|
Citiraj:
Nema više gigabita, mada mi je čudno što puštaju 500/250 di je klasična infrastruktura (sa splitterom u zgradi), s obzirom da garantiraju od 300 i nešto pa nadalje. |
Cijena za 500 je bila takva kakva je bila baš zbog splittanja... Jesi siguran da je jedna nit po zgradi i tek tamo prvi splitter?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
GPON, pasivna optika i splittanje. Samo me zanimalo na koliko korisnika splittaju koliko niti. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:50. |