![]() |
|
Ako nije pješački za biciklisti (ne ide bic staza preko) moraš stati, sići s bica i progurati ga.
Znam jer su mi htjeli pisati kaznu zbog toga. Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
A ako je, i imaš znak STOP moraš stati i tek onda prijeći.
|
Bok dečki,
može li jedna brzinska procjena bicikla, ja nemam pojma koliko bi vrijedio (nadam se da će slike pomoći) https://postimg.org/gallery/1yumn64zc/ |
Karma |
ma mislio sam ak se voze cestom, da li moraju stat pjesacima :)
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ofkors.
|
...
|
Citiraj:
|
Koji bi od ova dva bicikla bio bolji izbor, Trek ili Specialized?
|
Prodaju li se
gdje bicikli tipa Trek Navigator.. znaci udoban sic, uspravno sjedenje i bez jurnjave. Bio sam u petak u rog-jomi u Os i tip mi kaže da tog više neće imati. Neka preporuka za tu vrstu bicikala? Hvala. |
Pa zar mu nije sličan Fuji Crosstown baš u Rog Jomi?
|
Citiraj:
|
Ma i mislio sam da je bolji, jedino moram provjeriti dostupnost (veličina i manje bitno boja)
pa se vjerojatno počastim novim bicom :) |
Citiraj:
|
Ma slabo se prodaje zbog cijene čini mi se. Prije tri godine sam kupio tamo takvog Treka (ženski model) na akciji za oko 2600kn i zbilja ni ne vidim zašto bi takvi bicikli i koštali više.
A možda si naletio baš kad nije trebalo pa te se čovjek samo htio riješiti :D Ja zbilja imam samo pozitivna iskustva u toj trgovini i ne mogu se požaliti za sada na njih... |
Pozdrav, imam Xfact cross rider mislim da se zove, kramp iz Hervisa.
Potrošio kočnice pa sam si naručio nove pakne i palo mi napamet i usput pogledao Shimano Deore djelove. Čuo sam da je Deore okej (je rse ja nikaj ne razumijem). Točnije: same šaltere brzina na volanu, prednji i stražni "neznam kak se zove za usmjeravanje lanca", lančanik 9sp i pogon. Sve to se da nabaviti jako povoljno i dal ima smisla sve promjeniti i imati praktički samo kotače i ramu kramp a ostale djelove čist okej? |
Pa ako ti je bicikl tj. gemotrija ok i općenito si zadovoljan isplati se uzeti nešto bolje. Sa vremenom se lako promijeni rama i prebaci oprema na nju. Ako nisi zadovoljan
onda je možda bolje uzeti rabljeni bicikl sa dobrom opremom. Ako nisi zahtjevan vozač možeš si pogledati i ovu grupu koja je jako blizu deorea ali i nešto jeftinija. Sve isto kao i deore hollowtech, shadow mjenjač idt... http://www.chainreactioncycles.com/h.../rp-prod136647 |
Nemam znanja nego guglam. Kako imam Tourney na njemu mislim da bude i Alivio svemir, a ovaj paketić kaj si linkao je meni lajbeku odličan.
Radim fine kilometre i zeza me kakvoća šaltanja. Htio bi nešto pouzdanije. Inače je apsolutno dovoljan mi po svim pitanjima. Koliko košta zamjena svega toga i preporuka nekog majsotra koji nemora biti jeftin ali da posao bude dobar? EDIT: Uf, sda gledam da dolje moram odabrati stvari, nije odabrano za mene, a nude za svaki pojam bar 3 opcije...totalno sam van svoje klase :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
No mislim da se ipak tebi isplati uzeti rabljeni bicikl sa deore/slx/xt opremom. No ako baš inzistiraš i želiš opremu na svojoj staroj rami stavi ovdje sve što imaš na bicikli i koju sliku detalja da se vidi pa da ti posložimo što ti sve treba pa da u konačnici i vidiš da li ti se isplati takva nadogradnja. Evo ti jedna brzinski oglas koji sam iskopao,rabljena bicikla za ok novce. Samo vilica vrijedi cca 1000-1200 kn a kamoli ostatak opreme koji je i više nego dobar. http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/c...oglas-21290049 |
Pozdrav ljudi, imam priliku kupiti http://www.intersport.hr/sportovi/bi...inum-60-p30003 za 3500kn (nova). Zanima me vrijedi li tih novaca ili mozda imate prijedlog za bolju kupnju u tom cijenovnom rangu.
|
Za koliko kuna bi mogao prodati Speed Extreme 26" mtb bicikl sa prednjim i stražnjim amortizerima, mislim ukupno 18 brzina, ugrađenim brzinomjerom/satom, držačem boca, stražnjim blatobranom i prednjim i stražnjim baterijskim led svjetlom.
Je makar 500kn? |
Jel netko stavljao 1.5 tapered vilicu pomocu ovog u normalnu straight 1 1/8 ramu ?
|
Donji dio headseta tih dimenzija nije ništa čudnog, samo je pitanje - kakvu ramu imaš i kakav headset ona ima/treba. Ako ti je dolje na headtube-u promjer ~44mm (govorimo o promjeru kada je headset isprešan), onda možeš staviti ovakvu čašicu, kao i od ostalih proizvođača jer je to standardna mjera.
|
Imam ovo. A Semi Integrated Headset, cap ZS44/28.6 | ZS44/30 (1 1/8).
To je ok? Nisam mjerio fizički. Još :) |
Super ti je to. Imaš ZS = Zero Stack od 44mm, što znači da je čašica i lager kompletno unutra trenutno (jedva viri milimetar van).
Uglavnom, osim ako ne kupiš baš EC = External Cup od 44mm koji ima jako visoku unutarnju čašicu (time ne bi mogao do kraja uprešati EC čašicu u headtube), trebao bi bez problema staviti tapered vilicu. Kod EC-a je lager van headtube-a. Čisto da vidiš da Hope (a tako i ostali brandovi) ima za istu nazivnu veličinu od 44mm headtube-a ZS i EC čašice: http://www.roteccycles.co.uk/ekmps/s...2%5D-588-p.jpg Računaj jedino da će ti prednji kraj biti ~10mm viši radi te vanjske čašice. |
Citiraj:
|
Dečki koji nosač za bicikle preporučate. Trebao bi mi za dva bike-a, mountainbike. Auto na koji bi isao je Seat Leon. Cijena do 500€, ako je nešto super bolje, a malo skuplje ulazi u obzir.
|
krov/gepek/kuka?
|
Eh to ne znam niti ja. Što bi bilo najbolje? Mislio sam možda gepek ili kuka? Zašto, ne znam :D
Koje bi bile prednosti i nedostatci pojedinog? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:45. |
|