![]() |
|
mene su neki dan zaustavili, baš nekakva dva nadubudna klinca, odmah puhanje itd. naravno sve 0.0
međutim, pitali su me od kuda idem, i gdje idem, nisam htio odgovorit, moram li? |
radiš si samo nepotrebno napetu situaciju imho.
ako nosiš pol kile bijelog onda mi je jasno, ako imaš par komada goveđih odrezaka onda mi se čini totalno deplasirano uskraćivanje te informacije. iskreno ja na te priče - oni su mene, nemaju pravo, neće meni v plot nikad... uopće ne shvaćam ozibiljno. ako si čist - čist si, ako si fer, fer su. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja uredno odgovorim od/do doma/trening/cure/kave, neš ti pitanja i neš ti stvari odgovorit, ko da i moras rec tocno...
|
Previše gledanja dokumentaraca o USA gdje svatko misli da ima ista prava kao i na seriji na televiziji.
Ali da, kasnije će biti tražili su mi i najmanju neispravnost na autu, kutiju prve pomoći, aparat etc. Idem do babe, bio kod staraca. Ćao doviđenja. |
Citiraj:
al takvo je razočaranje na facama bilo kad sam 0.0 napuhao, znaš ono kad imaš osjećaj da te jedva čekaju sjebat, a onda hladan tuš, kriva procjena totalno |
Nitko nikad nije čist ma što god mi sami mislili od sebi :D
|
istina, taman sam išao doma pod tuš :D
|
Još jedan 'rvat-odvjetnik :D
|
Citiraj:
Nemoraš. Zanimljivo, nikad nisam imao problema sa policijom, osim jedanput kada je baš bio neki nabrijani pripravnik. Daj čovjeku malo moći, i vidjet ćeš kakav je.:D |
Najjača mi je priča od starog, još kad su u Rvatistan došli mobiteli. Ide s posla, zapne u koloni na pruzi i svaki čas spusti glavu dolje i prčka po mobu. Kad najednom doleti policajac, pokuca na prozor, pita ga jel pijan jer ga gledaju iz auta iza. Naravno, dobio je dreger bez obzira na objašnjavanje i razočarao ih rezultatom :D
|
Mene po Splitu zaustavilo 4-5 puta, uglavnom po noći, nikad problema. Uljudni.
Par puta puhao, 0.0 ofc. Jednom me zaustavilo pod rotacijom na sred ceste, da neradi prednje livo svitlo, nisan ni skuzia. Rekli samo da prominin ASAP i otisli dalje. |
nema frke nek pregledaju, imam apsolutno sve što treba, ako nešto i nađu neka naplate i sve 5
i dalje neću balavcu reć di sam bio jebavat i di idem jebavat |
ma sve 5 fakat nemam niš protiv da hodam po nacrtanoj crti na podu gol ili što god treba
ali pitanje gdje sam bio i gdje idem mi je bilo neprimjereno totalno i gotova priča znam ja šta je njih jebalo, dobar auto, dobra p kraj mene, i eto :D |
Citiraj:
Danas je sve ovo kamilica u odnosu na situaciju 90-ih, tad je bio kaos. :D |
Citiraj:
|
Moj kum kreten ti njima kad ga pitaju gdje ide objašnjava naširoko da ide kod kolege kojeg zna iz škole, koji živi tu i tamo, čija mama ima sestričnu čiji sin je isto policajac ali u Zagrebu , i kreten svaki puta smisli još neku glupost 😂😂😂 naravno sere uvijek , niti njih zanima kud stvarno idete, ali ne znam kako mu se da ostati ozbiljan i tako srati 😂😂
Kad me pitaju samo kažem kako je netko naveo doma ili na posao i ajde bok |
Citiraj:
|
Meni najveći apsurd bio kada me zaustavio i govori mi da mi je vatrogasni aparat ubrzo zreo za promjenu (datum), i ja govorim znam...i nakon 2 min prepiranja mu kažem da radim sa plinom i imam ih 15+ i da imam firmu koja to mijenja, i ako (bubam sada) treba promjena u 11mj, da me boli ona stvar što je sada 9ti mjesec kada me oni zovu da mi to promijene..onda je stao i rekao "ok".
Našao drkati za neku glupost gdje nije u pravu :D |
Citiraj:
aaa... znači nije poanta kaj te pitao to kaj te pitao nego smo trebali saznati da imaš dobra kola i dobru p :) ... ufff kako će jednom dobra kola ostati uz cestu, ti u buksi, a dobra p tko zna gdje :D |
Kako sad u buksi odjednom, sto sam skrivio :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Da, izanaliziraju te da dobiš kaznu za stanje uma Analizirati će te susjed u gajbi kad provedeš u njoj 12h radi otrežnjenja.:roller: Još ak je iz manjine :lol2: |
Citiraj:
A kaj moraš nešto skriviti?! :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
pa neznam, znam da je popularno mrtav pijan ubijat ljude po cesti :D a ja ne pijem, vozim kao djed, nemam kokain umjesto rezervne gume, fakat se ne uklapam :D |
Pa upravo zato što se ne uklapaš u gore opisanu skupinu građana, ali znaš svoja prava :D
|
sve mi radi samo ne pitaj di sam bio i di idem, i dobri smo si :D
|
Pa nije te pitao đes bio 91' :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |
|